Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benden çok sevinen olmamamıştır senin gelmene ne yazacağımı bilmiyorum o kadar da önemli değil bence hoşgeldin dostum bu arada kırık kolla yazmak olmuyor ama kusuruma bakmayın
Benden çok sevinen olmamamıştır senin gelmene ne yazacağımı bilmiyorum o kadar da önemli değil bence hoşgeldin dostum bu arada kırık kolla yazmak olmuyor ama kusuruma bakmayın
OHH BEAA HERKES YINE YERINDE VALLA COK DUYGULANDIM YAW
BI YANIMDA YOUCANCALL911 ABIM DIGER TARAFIMDA DARK ABIM KARSIMDA SEVEN ABIM ARKAMDA ARKAMI BOSVER ARES ABIM SOL CAPRASDA X ABIM
SAG USTTE ANGEL ABLAM DIGER TARAFTA KADY ABIM BASKA BIR TARAFTA SOLARIZ ABIM REACTOR ABIM VE BIIIRRRR COK KISI
NERDE GORULMUS BOYLE EKIP BEAA MASALLAH MASALLAH
vay dostum hosgeldin aramıza ya bu ara biraz uzun olmadımı ya aaa bazı şeyler bekletmeye gelmez ona göre : ) saka saka tekrar hosgeldin dostum senide aramızda görmekten mutlu oldum
Bu sevgi karşılıklı olduğu için bu kadar güçlü süregelebiliyor. Biz bir aileyiz. (Gerçi şimdi bir kolumuz kırılmış ama.. -Seven?!) Tüm sevgili dostlarıma teşekkür ederim. Desteğiniz ve sıcak karşılamanız beni tekrar evimde gibi hissettirdi. Kalbim hiç ayrılmadı ama tekrar aranızda olmak çok güzel...
Geçenlerde aklıma gelmiştin valla. Gördüğüme sevindim. Eee nede olsa insan aynı kafa yapısındaki insanları sever. Evlendiysen şimdiden geçmiş olsun şaka bi yana mutlu olmanızı dilerim kardeşim.