YORUMSUZ!.. (FOTOĞRAF) ofsayt var mıydı

acaba 97 de gol olmasaydı ne olacaktı 120 ye kadar giderdi heralde ayrıca sahada 2 top varken niye oyun devam etti ve yardımcı hakem sakattı ama hakan sivrifenerli nin umrunda değildi
kabullenin artık hakemlerle maç alıyosunuz

Sen böle kücük ayrıntılara giriceksen Türkiye kupası macını izle Fenerbahçe - 6s macın izle sonra yorum yap buraya kücücük şeylerden yorum yazıp ortalıgı geriyosunuz
yha hadi bunu aldık size göre peki diger maçlarıdamı öle aldık interi sevillayı chelsea psvyi cskayı ?

abicim fenere boyle yapılınca herkes horoz kesılıyor kendıne yapılınce kılıf uyduruluyor malubiyete denıyor

ofsayt olsun penaltı olsn umrumuzda değl chelseayı kadıköyde devirdik ve bu maçtanda üç puanı aldk gerisi kimin umrunda

fifa bu pozisyona ofsayt diyor fakat Türkiye de fenere ofsayt kuralı uygulanmıyor,normal

Güncelleme!

aeuqeh.jpg
[/QUOTE]

çizginin düz olup olmadıgına bakın!

Gözlüklerini takmayanlar için

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=408876

macı izlemedim penaLtı oLmus yenı duyuorum =)

ama şu resme baqtımda semih sanırım orda ki... semihin vucudu çizgi dısında ama ayaqLarı çizgi içinde... sunu unutmayın arkadasLAr ofsayt oLması için vucud deil ayaqLarın durdugu yer önemLidir arkadasLar.. 2 yıL 2. lig de oynadım nerden biliyorsun deme sonra =) + yan komsum suanda 1. ligde hakem =) ona da sordum ayrıca şimdi =)

yine yaptılar yapacaklarını....:hhsigara deivid'e hiç kimse dounmadan düşünce penaltı çalan hakem herşeyi yapar....

hasta oldum sana ya hepatit a mı b mi nesin ya gözünde tavuk karasımı bi zorun var FENERBAHÇEYLE belli
sende bizden büyüh bi yara almışın hala sarmaya çalışıyon yaranı:D

yaradan söz etmişsin
ben ömrümce yara almış degilim hiç bir yürekte buna cesaret edemez zaten
ama senin kimden nasıl yara aldıgın mesajının içinde saklı
bu sabah denizlide horozlar çok erken ötmeye başladı :D

Geri