YORUMSUZ!.. (FOTOĞRAF) ofsayt var mıydı

ofsayt yok penaltı yalaaa N xD

bi kerede şu hakemlerin gözünden bakın.onlar kendi gözüyle bu kadar ayrıntıyı görebilir mi?sonuçta onlarda insan,sen teknolojiyi kullanarak zar zor görürken onlar anlık karar veriyo.biraz saygı

Sevgili squadros,

GS-fb yarı final 2.macında yapılan hatalar sonucunda siz (bizde dahil) kendi gözümüzden bakarken, son dakikada 3 puan almanız(!)ı sağlayan maçta bunları söylemen çok sacma.
Nasıl bir penaltıdır ? sadece güldüm geçtim
nasıl olsa fe(D)erasyon vermiş kararını

65.dakikadan itibaren belliydi maçı fenerin alıcağı
ama kesinlikle oynadığı futbolla değil.

Deivid yada herhangi bir fenerli şampiyonlar liginde kullanamadığı kendni yere atma hakkını bu macta kullanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı

Tebrikler, saygılar

ofsayt yok kamera bakış açısı yanıltıyo olmasın

ofsayt yok sen buna ofsayt diosan ligde her fata bunun gibi kaç pozisyon var hepsinin resmini koyarmısın

burak arkadaşım degerli vaktini öldürme böyle şeylerle
penaltın penaltı olamadıgını goldede ofsayt oldugunu futbolu bilen herkes biliyor
yani kısaca sana diyecegim burası türkiye
benim merak ettigim gözlemciler başkanı eski fenerli menajer kemal dinçer
bakalım bu mactan sonra edilen küfürlere yine körümü oynuyacak

hasta oldum sana ya hepatit a mı b mi nesin ya gözünde tavuk karasımı bi zorun var FENERBAHÇEYLE belli
sende bizden büyüh bi yara almışın hala sarmaya çalışıyon yaranı:D

10 metre ılerıde olsada bişey farketmezdi hakem maçı fenere verecek ne fark eder 5 dkka daha uzatır maçı yıne fenere verırdı.... yazık...

Bence ofsayt yoktu ...ortamı bole konularla germeyın ofsayt olsa ne olucakkı hem ...

penaltıydı.deividi çeken oyuncuya da kırmızı kart göstermesi gerekiyordu.
ilk önce kendi takımınızın kazandıgı penaltıların adilliği hakkında yorumunuzu yapın.sonra bizimkileri tartışın.tabiki penaltı değildi.bugune kadar verilmeyen penaltılara sayın.
ilk yarıda deplasmanda oynanan kayseri maçında 1-0 önde idik edu haksız yere atıldı 2-1 yenildik.3 puanımız gitti.yani bu sene kayseri maçlarından 3 puan aldık.
bu maçı hakem hatasız yönetse 1 puan alacaktık.ilk maçı hakem hatasız yönetse 3 puan alacaktık.bu seneki kayseri maçlarından almamız gereken puan 4 puandı:goz:

şimdi verin 1 puanımızı :)

penaltıydı.deividi çeken oyuncuya da kırmızı kart göstermesi gerekiyordu.
ilk önce kendi takımınızın kazandıgı penaltıların adilliği hakkında yorumunuzu yapın.sonra bizimkileri tartışın.tabiki penaltı değildi.bugune kadar verilmeyen penaltılara sayın.
ilk yarıda deplasmanda oynanan kayseri maçında 1-0 önde idik edu haksız yere atıldı 2-1 yenildik.3 puanımız gitti.yani bu sene kayseri maçlarından 3 puan aldık.
bu maçı hakem hatasız yönetse 1 puan alacaktık.ilk maçı hakem hatasız yönetse 3 puan alacaktık.bu seneki kayseri maçlarından almamız gereken puan 4 puandı:goz:

şimdi verin 1 puanımızı :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bence fenerlilerin bile vicdanı rahat değil bu maç için.

çok az bi mesafe ama ofsayt var yazıklar olsun böle yan hakemlere

Tolunay Kafkas sonuna kadar haklıdır ßence.. resmen SA-TIL-MIŞ maç hakem tarafından katledildi KayseriSpor.. çok yazIk haLa rüşvet gißi şeyLere muhtaç bi federasyonumuz ve hakemLerimiz var...¿

kimse kendini kandırmasın hata yapabilir hakemlerde benim anlamadıgım 5 dakika uzatma verilen bi macı hakem neden 6 dakka oynatır bi onu cözemedimm

10 metre ılerıde olsada bişey farketmezdi hakem maçı fenere verecek ne fark eder 5 dkka daha uzatır maçı yıne fenere verırdı.... yazık...

bence fenerlilerin bile vicdanı rahat değil bu maç için.

çok az bi mesafe ama ofsayt var yazıklar olsun böle yan hakemlere

Sayın modlar Konu Locked lütfen... Konuyu başka yöne cekemeye çalışıyorLar.
Ofsayt ve penaltı konusundan çıktı başka takımları tutan arkdaşlar Fenerbahçeye ve federasyona laf atmaya başladılar. :eek:ha :eek:ha :eek:ha
Konu Locked... lütfen

Fenerbahçenin verilmeyen penaltılarına alttan alttan gülenler,
şimdi bir tane penaltı verildi diye ortalığı ayağa kaldırııyorlar....

Kimerin metrelerce ofsayttan goller attığığınıda gördük...
Federasyon başkanının üyesi olduğu takımın lehine yapmış olduklarınıda gördük...
FENERBAHÇEnin dünkü maçıyla ilgili olarka GSli ve :BJKli arkadaşlar ilkönce kendi takımınıza bakın, bu sene kaçtane maçı hakkınızla aldınız onu söyleyin...

Birde kaçtane Fenerin hakkının yenildiği, penlatılarının verilmediği haksız yere kırmızı kartların görüldüğü maçları söyleyin...

SÖYLEYİNDE HANGİ FEDERASYONUN DAHA ADİL OLDUĞUNU,
HANGİ FEDERASYONUN BAŞKANI OLDUĞU ADAM ÜYESİ OLDUĞU TAKIMA YARDIM EDİP ETMEDİĞNİE HER BERABER BAKALIM.

acaba 97 de gol olmasaydı ne olacaktı 120 ye kadar giderdi heralde ayrıca sahada 2 top varken niye oyun devam etti ve yardımcı hakem sakattı ama hakan sivrifenerli nin umrunda değildi
kabullenin artık hakemlerle maç alıyosunuz

Geri