YORUMSUZ!.. (FOTOĞRAF) ofsayt var mıydı

ßuRaK57

New member
Reaction score
0
"OğLum diye demiyorum atarsa SEMİH atar goLLeri "
Fenerbahçe'nin Kayserispor'a karşı galibiyeti getiren 90+5'te attığı gol tartışmalara neden oldu.

Peki Semih'in attığı bu golde ofsayt var mıydı?

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın da sert tepkisini çeken hakem Hakan Sivriservi kararında haklı mıydı?

İşte o pozisyonun fotoğrafını yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

aeuqeh.jpg

burak arkadaşım degerli vaktini öldürme böyle şeylerle
penaltın penaltı olamadıgını goldede ofsayt oldugunu futbolu bilen herkes biliyor
yani kısaca sana diyecegim burası türkiye
benim merak ettigim gözlemciler başkanı eski fenerli menajer kemal dinçer
bakalım bu mactan sonra edilen küfürlere yine körümü oynuyacak

olsa nolur olmasa nolur asil onu tartisin :p

ofsayt yok arkadasım. kayserili futbolcunun ayagı daha arkada farkındamısın.

yaptıgım kuponda 1 e 70 veriyordu fener maçınada ilk yarı 0 ikinci yarı 0 vermiştim nerden geldi bu golllllllllllllllllllllllllllll

haticeye değil neticeye bakalım

bi kerede şu hakemlerin gözünden bakın.onlar kendi gözüyle bu kadar ayrıntıyı görebilir mi?sonuçta onlarda insan,sen teknolojiyi kullanarak zar zor görürken onlar anlık karar veriyo.biraz saygı

yaptıgım kuponda 1 e 70 veriyordu fener maçınada ilk yarı 0 ikinci yarı 0 vermiştim nerden geldi bu golllllllllllllllllllllllllllll

ilk yarı 2 yalnız..
buarada ofsayt olmadıgı resimde görülüyor.maçı 90 dakika izleyenler ancak bu maçın sıkıntısını anlayabilir.Chelseali oyuncular bu kadar pres yapmadı perşembe günü.teşvik arıyorsanız buraya bakın.sadece kayserinin kalecisi net 7-8 dakika götürdü oyundan.sarı kart bile çıkmadı.kayserili oyuncular yerden kalkmadı..
bu ofsayt dediğiniz golden once de biz taç atmadan önce tolunay topu tutuyor bizim oyuncuya vermeyip saklıyor topu.biz taç attıktan sonra da kayseri klübesinden sahaya top atılıyor.
penaltı penaltı değil ama 28.haftada 2. penaltıımızı atıyoruz,ankaragücü maçında ilk 15 dakikada 2 penaltımız verilmedi ve berabere kaldık.bugune kadar verilmeyen penaltılara saysınlar..bir de şuana kadar 8tane penaltı atan takım taraftarları yorum yapmasın lütfen.denizli maçını hatırlatalım olnlara hemen...

Ofsayt felan yok .Artı bu açıdan bakarsan anlayamazsın çizgiye 0 dan bakınca belli olurki zaten kayserili futbolcu bozuyo ofsaytı:D

kimse kendini kandırmasın hata yapabilir hakemlerde benim anlamadıgım 5 dakika uzatma verilen bi macı hakem neden 6 dakka oynatır bi onu cözemedimm

uzatmanın ilk dakikasında çift vuruş kazandık.itiraz,baraj ayarlama ancak 3.dakikada kullanabildik vurusu da ondan

Geri