Yetkililere duyurulur.

Sizce haklımıyım

• Evet bende aynı dertten muzdaribim.

Kullanılan: 7 21.9%
  • Hayır bana göre gayet düzenli.

Kullanılan: 8 25.0%
  • Yetkililer gerekli düzeltmeleri yapacaklardır.

Kullanılan: 7 21.9%
  • Yanılıyorsun arkadaşım bu tamamen senden kaynaklanıyor.

Kullanılan: 10 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    32

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım bu konu hakkında daha öncede çeşitli yazılar yazıldı ancak şu forumlarda açılan konular hakkında biraz daha düzenli olabilirmiyiz.

Yani ilgi çeksin diye konunun başlığını çeşitli kelimelerle süsleyen arkadaşlar.

Daha açıklayıcı ve bilgilendirici şekilde konuları olursa hackhell böyle karmakarışık olmaz benim kanaatimce. Yani ben gerçekten bazen sitenin içinde kayboluyorum.

Muhabbetle

Mesela örnek ver dostum konu olarak?

Özellikle şu yada bu diyemeyeceğim ama genel olarak öyle geliyor bana. Zaten anket açmamdaki sebepte bu.

Muhabbetle

MeseLa ßu ßa$Lıkta FazLa iLgi Çekici OLmu$..

Herkes YetkiLi DeğiL Ama ßi Merak Duygusu Var..

Konu Baslıklarında Her zaman Versıyon Program adı yazar . Suslemelerının nedeni ise emege saygı Istendıgındendır .Konu baslıklarında mısal ProgramLarda Adam egerkı Program adını ve versıyonunu yazarak Konu acıyorsa , "Muthıs bır program mutlaka deneyın esed Nod 32 8..0.89.7. "

dıye belırtırde .. Bence Konu acanın en dogaL Hakkıdır.

Zaten direk yetkililere hitap ediyorum ya arkadaşım. :D

Ama sonunda iş içinden çıkılmaz hale geliyor.

Bu önerim zaten hackhell'in daha iyi bir site olmasını istediğimdendir arkadaşlar.

Senin duyduğun bu sıkıntıyı herkez duyması lazımkı birşeyler olsun birtek sen ıstıyorsun dıye hackhell tarzını degıstırmez bence

Yoruma açık tabiki ama hackhell ailesinin diğer bireylerinin istek ve önerilerini ciddiye alması gerekir diye düşünüyorum.

Yoruma açık tabiki ama hackhell ailesinin diğer bireylerinin istek ve önerilerini ciddiye alması gerekir diye düşünüyorum.

Tabiki açığız önerin değerlendirilsin sonuçlansın smodlarımız tarafından ona göre bir çözüm bulunur ...

Eyvallah. Umarım dikkate alınır. Alınmazsa diğer hackhell üyeleri bu gibi durumlardan rahatsız olsala bile artık önemi olmayacaktır.

Muhabbetle selamlar

Fazla üstünde durulacak bi konu değil bu bence, ztn herkes konunun içeriğine göre bir başlık seçer...

pekı burda yapılan nedır konuların acılıs tarıhlerıne bır bakarmısınız ben bunun ıcın yenı nıck aldım eskısını kullanmıyorum ben 1 gun once konu acıyorum ben den sonra acılan aynı konu verıldı dıye benım actıgım konu kılıtlenıyor
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/548197-allok-collection-2009-a.html

http://www.hackhell.com/all-in-one/548248-allok-collection-2009-a.html

her mod kendi açtığı konuyu acık tutuyor yukarıya dıkkatlı bakarsanız anlarsınız

iyi güzelde senin ankete baktim
sizce haklimiyim
ve siklar

neden niye haklisin veya konu ne oy vermeden anlamak mümkün degil anketlere girip konunu bulup okuyunca anca derdini anladim kendinde dikkat et bence :)

รђยקคг;4099622' Alıntı:

รђยקคг;4099765' Alıntı:
pekı burda yapılan nedır konuların acılıs tarıhlerıne bır bakarmısınız ben bunun ıcın yenı nıck aldım eskısını kullanmıyorum ben 1 gun once konu acıyorum ben den sonra acılan aynı konu verıldı dıye benım actıgım konu kılıtlenıyor
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/548197-allok-collection-2009-a.html

http://www.hackhell.com/all-in-one/548248-allok-collection-2009-a.html

her mod kendi açtığı konuyu acık tutuyor yukarıya dıkkatlı bakarsanız anlarsınız

Simdi Reactor GerekLi açıKLamayI YapmIş ama ßirde ßen Yapayım. ßeni izLemen aSLINDa ProgramLar ßöLümü iLe yakINDan ßöyLe iLgiLenmen Gercekten Dikkatimi çekti Nedir ? Ne degiLdir ? HayırdıR ? Ögrenmek isterim..

KapaDIGIM KonuLarLa iLgiLi SIKINTILarına GeLince Veremeyecegim Hiç ßir Cevap Yok.

1. Şikayetin Her iKi Mod aynı Konuyu vermiş Şimdi Senin gißi DiKKatLi ßiri NasıL oLDuda http://www.hackhell.com/hut-oyunlar/announcements.html ßurayI Okumadı Şaşırdım Dogrusu. HackheLL upLoadI ProgramLar ßöLümünde veriLen ßir Konu iLe ßireßir Aynı oLsa ßiLe sorun Yoktur..

2. Şikayetin Veya derdin artik Neyse Sen Karar Ver. ßirisi ALL iN oNe ßöLümünde veriLmiş ßirisi ProgramLar ßöLümünde ALL iN One ßöLümü ProgramLar ßöLümü ALt ßaşLIGIDIR. pROGraMLar ßöLümünde VeriLen ALL iN One'de veriLmez ALL in One ßöLümünde VeriLen ProgramLar ßöLümünde.. ADI üstünde Hepsi ßir Arada.. Konuda Aynı Ve iKisi NormaL upLoad Kapatmamak Yerine saßitemi ALSayDIK ? anLamıŞ degiLim. Cevaßı özeLden veya ßuradan verirsin Sevinirim..

hayır ben gayet memnunm hackhell den senden kaynaklanan bi sorun olmasınmı

Simdi Reactor GerekLi açıKLamayI YapmIş ama ßirde ßen Yapayım. ßeni izLemen aSLINDa ProgramLar ßöLümü iLe yakINDan ßöyLe iLgiLenmen Gercekten Dikkatimi çekti Nedir ? Ne degiLdir ? HayırdıR ? Ögrenmek isterim..

KapaDIGIM KonuLarLa iLgiLi SIKINTILarına GeLince Veremeyecegim Hiç ßir Cevap Yok.

1. Şikayetin Her iKi Mod aynı Konuyu vermiş Şimdi Senin gißi DiKKatLi ßiri NasıL oLDuda http://www.hackhell.com/hut-oyunlar/announcements.html ßurayI Okumadı Şaşırdım Dogrusu. HackheLL upLoadI ProgramLar ßöLümünde veriLen ßir Konu iLe ßireßir Aynı oLsa ßiLe sorun Yoktur..

2. Şikayetin Veya derdin artik Neyse Sen Karar Ver. ßirisi ALL iN oNe ßöLümünde veriLmiş ßirisi ProgramLar ßöLümünde ALL iN One ßöLümü ProgramLar ßöLümü ALt ßaşLIGIDIR. pROGraMLar ßöLümünde VeriLen ALL iN One'de veriLmez ALL in One ßöLümünde VeriLen ProgramLar ßöLümünde.. ADI üstünde Hepsi ßir Arada.. Konuda Aynı Ve iKisi NormaL upLoad Kapatmamak Yerine saßitemi ALSayDIK ? anLamıŞ degiLim. Cevaßı özeLden veya ßuradan verirsin Sevinirim..

aynı şatlarda aynı şeyi sıradan bi üye yapsa kilitlerdiniz...buraya takılırken çok demişlerdi gruplaşma var orda die de ben hep savundum bugune kadar hackhelli ama Known olduuu sürece hackhellin savunulcak hiç bir yanı yok....şu forumda tek rahatsız olduum kişdir...kimin düşüncesi ne olursa olsun...

Bir gruplaşma olduğu belli ama kimin kiminle olduğu pek belli değil.

Başlıkta 19 tane post var, neredeyse yarısı sana ait, bir problemin varsa bunu tek seferde dile getirmen doğru olur. Ayrıca, ne demek istediğini tam olarak anlatamamışsın.

Geri