Yetkililere duyurulur.

Sizce haklımıyım

• Evet bende aynı dertten muzdaribim.

Kullanılan: 7 21.9%
  • Hayır bana göre gayet düzenli.

Kullanılan: 8 25.0%
  • Yetkililer gerekli düzeltmeleri yapacaklardır.

Kullanılan: 7 21.9%
  • Yanılıyorsun arkadaşım bu tamamen senden kaynaklanıyor.

Kullanılan: 10 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
konu closed olsa iyi olur

arkadaş biraz haklı ben busiteden kimseyi şahsen tanımıyorum ama bir gruplaşma olduğu hemen anlaşılıyor mesela kendi aralarından biri bir konu açtığı zaman saçmada olsa daha önce verilmişte olsa alkışlanıyor bazı kişiler tarafından ama yabancı biri olunca konu hemen alaşa ediliyor

sen dıyosun ama bu konu baslığı ne o bıle bellı değıl kusura bakmaın "sızce haklımıyım" bence cekıcı bıle değıl yanı ve sıtede mutluyumm :hhmanD

Rahatsızlığın ifadesi daha nasıl çekici olabilirki

Yönetim olarak bu konuda nasıl tedbir alıp, nasıl bir kısıtlama getirmemizi öneriyorsunuz? Önerinizi derleyip bana özel mesaj olarak yollayın. Mümkün görünen bişeyse uygulayalım.

ya dostum senin düşüncen yanlış öyle bişi olsa sürekli site içinde mdlarımız var onlar düşünürler kafanı yorma sen biz hackhellden böyle memnunuz sen işine bak kaç konuya baktında hemen öyele youmlama yapıyosun bu yaptığın senin tamamen bilgisizlik ksura bakma ama benim söylemem lazım bütün forumlar böyledir dilinden anlamadığın için süsleme sanıyosun sen böyle takılmaya devam et hade eyw...!

ya dostum senin düşüncen yanlış öyle bişi olsa sürekli site içinde mdlarımız var onlar düşünürler kafanı yorma sen biz hackhellden böyle memnunuz sen işine bak kaç konuya baktında hemen öyele youmlama yapıyosun bu yaptığın senin tamamen bilgisizlik ksura bakma ama benim söylemem lazım bütün forumlar böyledir dilinden anlamadığın için süsleme sanıyosun sen böyle takılmaya devam et hade eyw...!

Kaç konuya baktığımı sen nerden biliyorsun arkadaşım. Bilgisizliğin açıklamasını yaparmısın bana. Sana böyle bir tavır takınma hakkını kim ve nasıl verdi açıklarmısın. Öyle insanlara bilgisizsin, bütün forumlar böyledir dilinden anlamıyorsun gibi hitaplarda bulunamazsın.

Eğer bir forum sitesi üyesi bazı durumlardan şikayetçiyse ve bazı yenilikler veya düzenlemeler yapılması gerektiğini söylüyorsa ki bu hackhell gibi büyük bir forum sitesine yapılmış bir öneleştiridir, bunun yetkili modlar tarafından dikkate alınıp bazı düzenleme yollarına gidilmesi gerekir tamammı benim çok bilgili arkadaşım.

Ayrıca hackhell'dan mennuniyet olayına gelince tabiki bende diğer üyeler gibi memnunum ancak rahatsızlığımıda dile getirmek benim bir üye olarak en doğal hakkım olarak görüyorum.

Sen bu şekilde takılmaya devam edebilirsin ancak ben ve benim gibi düşünen üyeler mutlaka vardır bizler hackhell ailesinin daha iyi yerlere gelmesi için her türlü eleştirileri yapacağız.

Muhabbetle

Geri