YeteNek Sınavı ..

bakin arkaslar bu sefer cıddı cıddı yazıyorum.. gsf dedıgınız sey boru degıl zor bı olay.. oyle 3-5 aylık calısma ıle pata kute gırılmıyo... once kendıze bı hedef koymak zorundasınız.. grafık -resım-entas-anımasyon-heykel vb vb.. hangısını ıstıyorsanız ona gore calısmalısınız....

once cızceksınız -ders almanız gerekıyosa ders alacaksınız tabı kı.. sonra kendınıze bı bolum ve okul sececeksınız ondan sonra o secmıs oldugunuz bolume ve okula yonelık calısacaksınız...
her zaman ıyı bı dosyanız olacakkk(yanı ıyı cızımlerınızı dosyalayın) sonra sınava gırecegınız okula gıdeceksınız sık sık.. orda hocaları gorup onlara calısmalarınızı gostereceksınız... sonra yalvaracaksıızn hocammm ben naapmalıym.. burayı cok ıstıyorum bana yol gosterın.. ıstersenız sovun sayın - hatta dovun ama bana bısyler gosterın dıyeceksınız.... hoca sıttır cekse bıle 1 ay sonra daha cok calısıp daha ıyı calsmalar yapıp tekrar gıdeceksınız.......

ama en onemlısı essek gb calısacaksınız.... ben sınava gıremden son 4 ay once gunluk 16 saat cızım yapıyordum....

akdenızı falan da aklınızdan sılın hedefınız daıma buyuk olsun... akdenız uni ye gıdersenız kendı ıpnızı cekmıs olursunuz...
bı kac onemlı bılgı verıyorum bolumler hakkında hangı okulun hangı bolumu okunurr....
mimarsinan:
grafık-resim -entas turkıyenın en ıyı entas ve resım bolumune sahıptır

marmara: entas-moda tasarım-grafık turkıyenın en ıyı moda tasarımına sahıptır

anadolu uni: grafık-anımasyon-seramık turkıyenın en ıyı grafık ve seramık egıtımını vermektedır.... bu arada anımasyon bu okulda kurulmustur ve turkıyenın en ıyı anımasyon bolumune sahıptır ( zaten bı kutahyada var bıde anadoluda var bu bolum kutahya gecen sene actı bolumu)

bı sorunuz olursa pm de ulasın .....

bn siteye üye oldum sırf bu muhabbet yüzünden ..bn burdan princeofdarkness abimize seslenmek istiorum ....... bn güzel sanatlar lisesinde son sınıf okuyorum ve tarihleri çakışmadıkça mimar sinanın moda tasarım ve grafik , yeditepenin moda tasarım , marmaranın moda tasarım ve grafik ,anadolu üniv.nin grafik sınavlarına girmek istiyorum ..bu üniversteler hakkında; yani hangi çizgiyi istediği olsun sordukları sorular olsun biraz daha kapsamlı bilgi verebilirsen çok memnun olurum

valla bilmiom bilgim olsa vericem aama hocana bağlı bence

bildigim kadarıyla anadoluyla mimar sinan çakışıo...anadolu üniversitesinde eğitim bölümünde hocalar genellikle bol çizgili rahat çalışmalar istiyolar gölge filan olsun yani

Arkadaşım ben izzet baysalda resim bölümünde okuyan bir öğrenciyim kaliteli çizgi öss falan demişsin ben 189 öss puanıyla 1. öğretimi 14. kazandım evet ii çizmen yeterli değil ama yeterince ii çizersen emin ol heryerin kapısı sana sonuna kadar açık ...HAaa bana kendi fikrimi sorarsan bence izzet baysal ii bi üniversite ama hep keşke güzel sanatlar fakültesinde okusaydım diyorum ama hep korktum ve cesaret edemedim...artık eğitimlerin bi numarası kalmadı öğretmen olmak gerçekten bildiğiniz gibi çoook zor serbest piyasa çok daha canlı insanı cezbediyo...

Geri