Yeniden Modifiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumları okudum galıba sabıkaslısn uzgunum -1

oLm sen sopalıksın:D Geç bile kaldın kanka +1923

Zamaninda clon uyelik alan ve Hackhell
ailesinin icindekileri disari yansitan birisi oldugundan,
karsi fikirlere toleranssiz davrandigindan dolayi maalesef ( - )

bölüme ilgin göz ardı edilemes ama gecmiş işte... bi onceki sayfalarda hersey acık ve net yazılmıs...
-1923

olaya 2 türlü yaklaşalım.bölüm olarak paylaşımların gözardı edilemez.çabalıyosun,çalışkan birisin.bu işten anlıosun.ama tabi bide madalyonun diğer yüzü war.sabıka kaydı kolay kolay silinmiyor.

bölüm modu olarak - veya + demiyorum.yorumlar ortada.taktir ise yönetime kalmış.

saygılarımla...

єĸση;3378308' Alıntı:
SoLariz'in Fırtına'nın adayLığına yaptığı yorum;

07-23-2008, 02:37 PM

Solariz' Alıntı:
başarılısın paylaşımların iyi fakat o bölüm için 3 üncü bir moddun kaldırabilicegini düşünmüyoruz hackhel yönetimi olarak ilerki günlerde neolur neolmaz bilmem ama senide aramızda paylaşımlarınla görmek isteriz. konu kapanmıştır.

HatırLatmak istedim.

- Focus.

böLümün modSuz oLduğu günLeride gördüm ben boşwer :goz:

Ben isTerimki böLümü sen yada ba$kası farkeTmez ama cidden bir$eyLer kaTabiLecek biriLeri yöneTsin..Düzeni sağLasın biLgisini payLa$sın..
Ama yönetiCiLik için arTı oLarak istenen $artLarda vaR..BiLgn dı$ında aLdığın cezaLar var..KaybediLen güveni yöneTim koLay geri kazanır mı biLemem..
neise..hayırLısı oLsun..

Aynı Anda 2 Modluk Yürütemiyceğini Düşünüyorum:goz: Yanılmıyosam Karma'nın Sitesindede Mod'sun..

Kesinlikle oLumsuz:goz:

[-]​

yapılabilcek en büyük hatayı yapmıştın,hala nasıl yetki isteyebiliyorsun anlayamıyorum çok ilginç.

ben yönetimde ne yazdıysam taşımıştın o gün yazdığım kişilere,sen mod olduğun gün ben modluğu bırakcam.senden nefret etmiyorum ,ama böle yani.

+ veriyorum ...Kolay gelsin hayırLı oLsun..

önceLikLe ßöLüm moderatörLerinden ßiri oLarak ben 3 aydır yoktum..artık ßurdayım..

ßence modifiye ßöLümüne 3 tane mod fazLa geLcektir ztn bunuda solariz ßeLirtmiş fırtınanın ßaşwurusunda..

ßurak sewdiğim ßir arkadaşım msnde faLan gayet iyi anLaşıyoruz..çalışkansında burdan +..

ancak daha önce yapmış oLduğun dawranış kesinLikLe kaßul edilemez ßirşey..çünkü ßu oLay yüzünden kaç tane yönetici şuçLandı.. ( burası daha çok adminleri ilgilendirir )

ßen 3 yönetici fazLa geLecektir diyorum bu yüzdende oyumu eksi oLarak kuLLanıyorum..hakkında hayrlsı olsun burak..

( + ) Gecmıste olan olaylar olmus ama Her ınsan hata yapar ve her ınsan 2. sansı her zaman haketmelıdır... Hata yapamayımız var mı burada ?

O bolumde cok gordugum bırı

2.Sans Herkesın Hakkıdır

önceLikLe ßöLüm moderatörLerinden ßiri oLarak ben 3 aydır yoktum..artık ßurdayım..

ßence modifiye ßöLümüne 3 tane mod fazLa geLcektir ztn bunuda solariz ßeLirtmiş fırtınanın ßaşwurusunda..

ßurak sewdiğim ßir arkadaşım msnde faLan gayet iyi anLaşıyoruz..çalışkansında burdan +..

ancak daha önce yapmış oLduğun dawranış kesinLikLe kaßul edilemez ßirşey..çünkü ßu oLay yüzünden kaç tane yönetici şuçLandı.. ( burası daha çok adminleri ilgilendirir )

ßen 3 yönetici fazLa geLecektir diyorum bu yüzdende oyumu eksi oLarak kuLLanıyorum..hakkında hayrlsı olsun burak..

bence bu dakkadan sonra olay bitmiştir fazla söze gerek yok artık

Kardeşim, cok yakın olmamızın dışında çalışkanlığınında sonucunda gönlümden geçen sonsuz bi +
keşke bölüm modlarıda uygun görebilseydide bi anlamı olsaydı oyumun.

bazı hatalar ıkıncır bir şansı haketmez
sen bu hatalardan seçtin

olumsuz ...

Uygundur Geçmişte Yapılan bi hatanın Gelecegi Karanlık hale Getirmesi Alışkanlık olunmuş.Kimler var Ne karanlıkların içinden aydınlığa koşuyorlar.Seni bu aydınlığa koşan adam olarak görüyorum Burak Bölüm Sıkışık Aktiflğin Saten Ortada Saygılar..

benden de -1905
zamanıda çok anlamsızca hatalar yapmışsın...
hayırlısı olsun ayrıca ekonun da dediği gibi eğer oraya mod ihtiyacı varsa atanacak kişi kesinlikle ama kesinlikle Fırtına' olmalıdır...

burak kardeş daha önceki adaylık konularını da tekrardan okudum ve oyumu -1905 yönünde değiştirmeye karar verdim

єĸση;3378308' Alıntı:
SoLariz'in Fırtına'nın adayLığına yaptığı yorum;

07-23-2008, 02:37 PM

HatırLatmak istedim.

- Focus.

- Olumsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri