Hacker-22
Atam izindeyiz!
şimdi arkadaşlar avrupa ülkeleri gelir vergisi alıyor aylık gelirinizin 150% sini aşa yukarı alıyor türkiyede gelir vergisi yerine bu yola baş vurmuş, öbür türlü gelir vergisi doğru düzgün ödeyen yok.
becerizksiz dediğim yöneticiler derken şu andaki hükümeti kastetmiyorum.şimdiye kadar yöneten bütün beceriksiz yöneticilerden bahsediyorum.evet devletin gelir kaynağı ya vergi,ya borçlanma.o zaman afedersiniz ama bu ülkeden bi nane olmaz.eğerki bu sözü halk dese tamam dersin ama bi yönetici derse ben pes derim.devletin 100lerce gelir kaynağı vardır.ha tabi bunları değerlendirebilirse.
tabi alınan vergilerin ve borçların nasıl değerlendirildiğide ayrı bi konu ama.o artık başka bir konuda tartışılır..
Bu ne yüdüğü belirsizler yakında anamızdan çıkma harcı da isteyecek.
Bizim bu adamların taburesini devirme vaktimiz geçti bile nasıl olsa demorasiden anlamadıklarını hak hukuk bilmediklerini kanıtladılar.
asalım gitsin.
evet kanınızı emecekler bir bildiği var heralde dimi hiiiç aslını astarını arastıran yok ?!
Yapılmayan Bişey Deil...Her Hükümet Bunu Yapıyor....Sonra Oğluna Falan Gemi Alıyolar
o vergiler alınmasa siz orda öle dururdunuz sanki alıyorları çokcuklarınız iyi bir ülkede yaşasın diye chp geli indirim yapar çivi çakmaz hayat ne güzel dersiniz akp öle yapmıyo alıyoda veriyo
o vergiler alınmasa siz orda öle dururdunuz sanki alıyorları çokcuklarınız iyi bir ülkede yaşasın diye chp geli indirim yapar çivi çakmaz hayat ne güzel dersiniz akp öle yapmıyo alıyoda veriyo