Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb. bora,
öncelikle hoşgeldin demek isterim. belki askerlik biteli çok olmuştur ama ben döndüğünü yeni öğrendim.
bugün hh'e belki güzel bir tema değişikliği olmuştur umuduyla girdim. bazen birşeyler içime doğuyor.
evet gerçekten de tema değişmiş fakat senin ve hh'nin klasına pek uymamış diyebilirim. ve yakında daha güzel bir tasarım uygulayacağından eminim.
ayrıca 3.8.2 sürümü için teşekkür ederim. bu hh'de bir eksiklikti.
Değişim herzaman güzeldir. Harcadığınız emek için teşekkürler. Sitenin çok karanlık oluşu ve gözü yoruyor olması eminim sizinde dikkatinizi çekmiştir ve bu konu üzerinde kafa yorduğunuzu tahmin ediyorum ve en kısa zamanda çözümleyeceğinize veya gerekli açıklamaları yapacağınıza eminim. Sadece renklerde sorun var gibi gözüküyor onun haricinde eklenen çok güzel bölümler tekrar teşekkürler. Kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.
Bence HackHell Deyince Önceki Stenin teması akla gelirdi bence bu hiç iyi olmadı Eski ste daha güzeldi. İlla yenilik istiyosanız eski temada yapın Bence Bu Tema güzel Değil Çok sıradan olmuş Önceki Tema Çok güzeldi Beyinlerde yer tutmuştu HackHell deyince akla İlk O tema gelirdi . :S:S:S