Yeni tema & Sorunlar & Hatalar vs....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 dakikadır sitedeyim gözlerim ve başım ağrımaya başladı.Uğraşanların eline sağlık ama bu tema gözleri felaket yoruyor.

eskisi daha iyi idi bence eskisini geri gelsin isterim ben

offf super olmus yaa hem gözü yormuyor ellerinize saglik

Eski Tema Plss Ya da şöyle Yapın Tema Rengini Siyah yerine Beyaz yapın bi de öyle deneyelim

mrb. bora,
öncelikle hoşgeldin demek isterim. belki askerlik biteli çok olmuştur ama ben döndüğünü yeni öğrendim.
bugün hh'e belki güzel bir tema değişikliği olmuştur umuduyla girdim. bazen birşeyler içime doğuyor.
evet gerçekten de tema değişmiş fakat senin ve hh'nin klasına pek uymamış diyebilirim. ve yakında daha güzel bir tasarım uygulayacağından eminim.
ayrıca 3.8.2 sürümü için teşekkür ederim. bu hh'de bir eksiklikti.

Bu tema çok karanlık olmuş, konular okunmuyor, gözleri çok yoruyor. Açık renkli daha okunaklı bir tema daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Değişim herzaman güzeldir. Harcadığınız emek için teşekkürler. Sitenin çok karanlık oluşu ve gözü yoruyor olması eminim sizinde dikkatinizi çekmiştir ve bu konu üzerinde kafa yorduğunuzu tahmin ediyorum ve en kısa zamanda çözümleyeceğinize veya gerekli açıklamaları yapacağınıza eminim. Sadece renklerde sorun var gibi gözüküyor onun haricinde eklenen çok güzel bölümler tekrar teşekkürler. Kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.

Eski Site Güm Güm Güm Eski Site Güm Güm Güm.

Çok Yavaş.

Bence HackHell Deyince Önceki Stenin teması akla gelirdi bence bu hiç iyi olmadı Eski ste daha güzeldi. İlla yenilik istiyosanız eski temada yapın Bence Bu Tema güzel Değil Çok sıradan olmuş Önceki Tema Çok güzeldi Beyinlerde yer tutmuştu HackHell deyince akla İlk O tema gelirdi . :S:S:S

eski tema daha iyiydi...bu göz yorucu olmuş.. siyah gri kontrastını değiştiremezmiyiz dark angel...yazılar zor okunuyor.

Sitenin ruhu değişmiş gibi olmuş..Önceki tema tartışmasız çok iyiydi

:crying:Bu mağaradan ne zaman çıkıcaz, ışık varmı ufukta,:confused::crying::confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri