Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şoktayım bir süredir siteye girememiştim fikrimi açıkça söylüyorum çok kullanışsız ve yavaş olmuş ben eskisine dönelim derim ''bu cevabı yazmak bile oldukça uzun sürüyor''
foruma giriyorum ama reklam yüzünden sayfada hata bitti oluşmadı gibi yazılar geliyor ekran donuyor çıkıp tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.eskisi daha güzeldi
foruma giriyorum ama reklam yüzünden sayfada hata bitti oluşmadı gibi yazılar geliyor ekran donuyor çıkıp tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.eskisi daha güzeldi
sitemizde şuanda bir tane reklam yok çalışmalarımızdan dolayı bazen yogunluk yaşanıyo ancak ciddi bir yavaşlıkta söz konusu degil senle ilgili bir problem oldugunu düşünüyorum
temanin resmini ilk aldigim gun duzenlenmesi gereken birkac unsuru soylemistim gozden kacmis
Fazlasiyla yazim hatalari mevcut sol taraftaki acilan pencerelerde keskinlik forumdaki hatlarin yumusakligina ters duruyor.
Bunun disinda eglenceli bir tema olmus daha fazla yenilik daha fazla kullanilabilirlik.
Java oyunlar uzerinde durursak Mynet tarzi oyun sitelerini bile gecebilecegimizi dusunuyorum. Ozellikle java okey java tavla ve java satranc oyunlari (coklu kullanima uygun) gercekten hem eglendirecek hem hit toplayacaktir.
Zamanla temanin daha iyi oturacagini dusunuyorum. Siyah renkler bizim gibi gececiler icin cok ideal olmus.
Hayirlisi olsun hackhell camiasina daha iyilerini bekliyoruz..
bence bu tema eskisinden iyi ama bu tema da çok da hoş sayılmaz insanın içini karartıyor vbulletın in daha bir çok güzel temalar var mesela bizim yapmış olduğumuz SMF için tema ve forum var buyrun forum linki veriyorum bence güzel tema sayın yonetim arkadaşlar uygun görürse (vbulletine uygun hale getirilir) bu temayı göndereyim yüklensin
Not:hackhell forumla linkde vermiş olduğum forum birbirinden farklı olduğu için link vermekde sakınca görmedim sakıncası varsada silebilirim
Yeni tema gayet güzel, göze hoş geliyor. Uzun aralıklarla bu tip değişiklikler yapmak forumu canlı tutuyor. Eve badana yapmak gibi (= Aksaklık yada sorun var mı bilmiyorum. Fırsat bulunca daha detaylı gezerim. Hayırlı olsun tüm hackhelle