Yeni tema & Sorunlar & Hatalar vs....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum yanlara doğru biraz daha genişletilse fena olmaz..

Bazı nedenlerden dolayı birkaç gündür siteye girmiyordum
Bu gün az önce girince afalladım.Yanlış siteye girdim mi diye adres çubuğuna dahi baktım =)

Elinize sağlık güzel tema olmuş.Ancak bence eski tema daha iyi gibiydi =)

eski tema güzeldi ama değişim iyidir monotonluğu gideriri bence bu temada gayet güzel

Alışmışız kaç senedir eski temaya bu çok farklı geldi...Alışmak uzun zaman alacak...

Artı benim tek yıldızım kaybolmuş 3 e düşmüş... :D

eski tema daha iyiydi, ama tema olduğu gibi kalsa renkler değişse daha iyi olurdu..

bu arada bir yıldızım yoq nereye gitti :S

Bence Mükemmel Ötesi Bir Tema Olmuş.Yapanların Ellerine Ve Emeklerine Sağlık :clap

Tema güzel eksiklerde zamanla giderilir. fakat bir öneri yapacak olursam kullanıcı profili yani avatar ve bazı bilgilerin yer aldığı kısım dikey değilde yatay olsa daha bir hoş görünür diye düşünüyorum..

eywallah tema on numara super... birde su eksiklikler giderilse daha iyi olucak :=) bekleyecez artikim :=) her guzelin bir kusuru vardir misali :=)

Yeni teme güzel olmuş , emeğinize sağlık

Ayrıca sitenin maskotlarınada bayılıyorum :)

Tüm çalışanların eline , emeğine sağlık ...

Site yönetiminden ricam sabit konular ile hemen altında açılan konular arasındaki ayrımı daha belirginleştirirsek iyi olur sanırım.

çok karışık ,eski sade site daha güzeldi,,,,bundan sonra çok sık girmeyi düşünmüyorum artık.Bu temadan dolayı teşekkürler..Arapsaçı gibi olmuş,sitede dediğin sade olur tık,tık,tık...5 dk aradığın zaman başka siteye giderim..

bence önceki daha iyiydi bu yavaş yaa ...

çok karanlık bir script.belki eskiine alıştığımızdandır ama bir çok forumdan pek farkı kalmamış gibi yada
hack sitelerinin kullandığı genel temalara benziyor,
açılışa mı dönüyoruz ne?

yavaş yavaş aşılır sorunlar, inşallah kullanışlı olur...

ama abicim çok karanlık yaaa
eski konuların çoğu siyah renk yazı ile yazıldığından sayfanın tamamını seçerek okuyabiliyoruz.Tema iyide şu rengi biraz açsak!!
İçimiz açılır vallahi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri