Madness
Banned
- Reaction score
- 0
yeni mezun rahip atandığı kiliseye c.tesi gitmiş pazar sabahıda ilk vaazı var. Kiilisede emekli olan yaşlı bir rahiple söyleşiye başlamışlar.
Bizimkisi demiş ki ben çok heyacanlıyım ilk vaaz için, heyecanımı nasıl yatıştırabilirim. Yaşlı rahipte ona bir şişe viski vermiş; bundan bir bardak iç heyacanın kalmaz demiş. Bizimkisi hemen odasına çekilip başlamış. içmeye. Ama hayatında ilk kez içtiği içtiği için tadı çok hoşuna gittiği için tüm şişeyi bitirmiş.
Ertesi gün akşam üstü kendine gelmiş: Karşısında o yaşlı rahip. Bizimkisi ayy başım çok ağırıyor, güneşli bir sabah hatırlıyorum ve kalabalıklar kiliseye gidiyordu başka bir şey hatırlamıyorum
Pazar oldu mu ayin oldu mu diye sormuş. Yaşlı rahipte evet oldu ve sen vaaz verdin demiş: Bizimkisi heyecanla peki nasıldım diye sormuş. yaşlı rahipte gayet iyiydin ama 3 hata yaptın demiş. Bizimkide merak etmiş ve sormuş nasıl hata diye. Yaşlı rahipte anlatmış
Birincisi kiliseye merdivenden gelinir, trabzandan kayarak değil.
ikincisi duadan sonra amin denir oleeeyyy değil.
üçüncüsü de isa meryemin çocuğudur, o. çocuğu değildirrr

Bizimkisi demiş ki ben çok heyacanlıyım ilk vaaz için, heyecanımı nasıl yatıştırabilirim. Yaşlı rahipte ona bir şişe viski vermiş; bundan bir bardak iç heyacanın kalmaz demiş. Bizimkisi hemen odasına çekilip başlamış. içmeye. Ama hayatında ilk kez içtiği içtiği için tadı çok hoşuna gittiği için tüm şişeyi bitirmiş.
Ertesi gün akşam üstü kendine gelmiş: Karşısında o yaşlı rahip. Bizimkisi ayy başım çok ağırıyor, güneşli bir sabah hatırlıyorum ve kalabalıklar kiliseye gidiyordu başka bir şey hatırlamıyorum
Birincisi kiliseye merdivenden gelinir, trabzandan kayarak değil.
ikincisi duadan sonra amin denir oleeeyyy değil.
üçüncüsü de isa meryemin çocuğudur, o. çocuğu değildirrr