yeni rahip süpeerrr:D

Madness

Banned
Reaction score
0
yeni mezun rahip atandığı kiliseye c.tesi gitmiş pazar sabahıda ilk vaazı var. Kiilisede emekli olan yaşlı bir rahiple söyleşiye başlamışlar.
Bizimkisi demiş ki ben çok heyacanlıyım ilk vaaz için, heyecanımı nasıl yatıştırabilirim. Yaşlı rahipte ona bir şişe viski vermiş; bundan bir bardak iç heyacanın kalmaz demiş. Bizimkisi hemen odasına çekilip başlamış. içmeye. Ama hayatında ilk kez içtiği içtiği için tadı çok hoşuna gittiği için tüm şişeyi bitirmiş.
Ertesi gün akşam üstü kendine gelmiş: Karşısında o yaşlı rahip. Bizimkisi ayy başım çok ağırıyor, güneşli bir sabah hatırlıyorum ve kalabalıklar kiliseye gidiyordu başka bir şey hatırlamıyorum:( Pazar oldu mu ayin oldu mu diye sormuş. Yaşlı rahipte evet oldu ve sen vaaz verdin demiş: Bizimkisi heyecanla peki nasıldım diye sormuş. yaşlı rahipte gayet iyiydin ama 3 hata yaptın demiş. Bizimkide merak etmiş ve sormuş nasıl hata diye. Yaşlı rahipte anlatmış
Birincisi kiliseye merdivenden gelinir, trabzandan kayarak değil.
ikincisi duadan sonra amin denir oleeeyyy değil.
üçüncüsü de isa meryemin çocuğudur, o. çocuğu değildirrr :D:D

:D çok iidi teşekkürler dostum ii güldürdün akşam akşam :D

madem sevdiniz hani teşekkürr :(:(

42 görüntüleme ama sadece 2 teşekkür hackhell kalabalıklaştıkça paylaşımın bir anlamı kalmıyor :D:D

eline sağlık kardes..aksam aksam iyi geldi...

güzeldi benide güldürdü sonu ama bizim efendimize karikatür çizen kişilere bu şekildemi karşılık vereceğiz???Bence bizim saygılı olmamız lazım...Dalgacı değil..Bence şakası bile kötü bu işin şakası olmaz...Din den önce insanca yaşamak için inançlara saygı duymak dalga geçmemek gerekir dimi???Teşekkür yerine kınanama butonu olsa üzülerek ona basardım...

sanki hakaret hos degil gibi ama fıkra diyeceksiniz neyse elıne saglıkk

evrenordu' Alıntı:
güzeldi benide güldürdü sonu ama bizim efendimize karikatür çizen kişilere bu şekildemi karşılık vereceğiz???Bence bizim saygılı olmamız lazım...Dalgacı değil..Bence şakası bile kötü bu işin şakası olmaz...Din den önce insanca yaşamak için inançlara saygı duymak dalga geçmemek gerekir dimi???Teşekkür yerine kınanama butonu olsa üzülerek ona basardım...

Arkadaşım kimsenin hakare ettiğ yok adı üstünde geyik&mizah bölümü ve bu sadece bir fıkra alınacak ne var anlamıyorum

hiç yorum gelmemiş demekki siz haksızsınız :) ayrıca bu fıkra hristiyan aleminden çıkma

herkesin okuması gereken bir fıkra :D

teşekkürler arkadaşlar arada beğenen çıkması güzel tabi

çookkk güzeldii..eline sağlık

Geri