Yeni Portal Sayfası ile ilgili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Zamanla gözünüz alışıcak ve cok daha kullanışlı bır ana safa olduguna hak verıcegınızı umuyoruz'' Yani şunu demeye çalışıyorsunuz ss olmazsa ss Bu nasıl bir anlayıştır zırt pırt görüntü değiştirmek ne işe yarıyor anlamadımki. Bide aksi yorum yapmayın demişsiniz ne demek yani insanlar istediklerini söyleyemeyecekse ne anlamı varki forumun. Resmen diktatörler gibi davranıyorsunuz. Ben yaptım oldu bu nasıl bir mantık arkadaşım. Tiksindim iyice

emeğinize sağlık .güzel bira portal oluşturmuşsunuz .

bi açtım dedim habertün sitesini açmadım ben sonradan jeton düştü bana sorarsanız eskisi daha iyiydi basitti ama bunada alışırız ellerinize sağlık ama sadeleşiyor artık hachell diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor

Değişik olmuş. Alışırız zamanla:laugh: Hayırlı olsun...

''Zamanla gözünüz alışıcak ve cok daha kullanışlı bır ana safa olduguna hak verıcegınızı umuyoruz'' Yani şunu demeye çalışıyorsunuz ss olmazsa ss Bu nasıl bir anlayıştır zırt pırt görüntü değiştirmek ne işe yarıyor anlamadımki. Bide aksi yorum yapmayın demişsiniz ne demek yani insanlar istediklerini söyleyemeyecekse ne anlamı varki forumun. Resmen diktatörler gibi davranıyorsunuz. Ben yaptım oldu bu nasıl bir mantık arkadaşım. Tiksindim iyice

sıl bastan egıtım gormen gerek senın, yazımda hak verıceksınız demıyorum hack verecegınızı umuyorum dıyorum nerenle okuyorsun sen yazıyı? gözle okundugunda cunku senın yazdıgın anlam cıkmıyor.

sayfanın haberlerinin geçişi çok hızlı bir şekilde bakılabiliyor çok yeni olması dolayısıyla çalışmalarınızın devamını beklemekteyim gözüme ilk gelen eksiklikler linklerin tamalanması en basitinden ben baktğımda sayfanın altındaki windows messenger hh gırsl resimlerini tıkladığımda ana sayfa olarak çıkıyor tabiki yanda belirtilmiş ama benim gibi mause şeritiyle yeni sekme açamayı seven birisinin gözüne takıldı son konuların görünümüde güzel görünüyor ama ben hala bundan iki önceki temada aklım anasayfada başlığın ne bölümünde nerde ne raiting almış en son kimin yazdığını gösteren kırmızı siyah temadayım elinize kolunuza sağlık diyerekten gelişimi merakla takipteyiz bide gözüme takılan son mesajların yanına hangi bölümde olduğunu gösteren bi başlık daha açılsa örnek olarak konuların nerde olduğu belli olması açısından

şu an gelişim aşamasında olduğunu düşünürsek ve alışılmışlığın yadırgamasını da kenarda tutarsak ben zamanla yapılıcağı söylenen değişimlerle hoş olucağı kanaatindeyim özellikle eski şeklini kullanma özgürlüğü bence Hackhell'de aileye ve görüşlerine verilen önemi gösterir hayırlı olsun ...

Yeni Portalımız Hayırlı , Uğurlu Olsun Hepimize > )

Başta Dark_Angel ve Solariz olmak üzere emeği geçen herkse çok teşekkürler
kullanılabilirlik ve görünüm olarak çok daha hoş olmuş bence yeni portalımız.

Değişim gelişimdir arkadaşlar ben şimdi den alıştım bile yeni tema ilk uygulandığı an itibariylede
gözümüz böyle alışmakta zorluk çekmişti zamanla yeni tema yı da çok sevdik ,benimsedik eskisini unuttuk.

Şimdi yeni portalımızda belki karşık gelebilir ama zamanla her şey olması gerektiği gibi
yerli yerine oturucaktır diye düşünüyorum hepimize hayırlı , uğurlu olsun arkadaşlar iyi günlerde kullanalım > )

HacKHeLL en büyük özelliğini yani sadeliğini kaybetti arkadaşların dediği gibi konular daha önde olmalı daha çok haber ve bayan sitesi gibi olmul sanki ama bize kızmayın çünkü biz hackhell in iyiliğini istiyoruz ve bu yüzden hackhell e hizmet etmeye çalışıyoruz (elimizden geldiğince) ama tabiki bir emek var gözümün alışmasına bağlı belkide yeni diye öyle gelmiştir gözümüze bunu zaman gösterecek

gayet güzel olmuş, farklı bir hava getirmiş siteye, bu tür farklı yeniliklein devam etmesini dileyelim..

hayırlı olsun. emeği geçenlere teşekkürler.

Bence yenilik herzaman iyidir.
Güncel ve ilgi gören bölümlerin anasayfa da daha aktif kullanıma sokulması daha güzel olur.
bence böyle bir portala ihtiyac vardı.
Eline sağlık darkangel. bence daha da güzel olucak ilerleyen günlerde.

HacKHeLL en büyük özelliğini yani sadeliğini kaybetti arkadaşların dediği gibi konular daha önde olmalı daha çok haber ve bayan sitesi gibi olmul sanki ama bize kızmayın çünkü biz hackhell in iyiliğini istiyoruz ve bu yüzden hackhell e hizmet etmeye çalışıyoruz (elimizden geldiğince) ama tabiki bir emek var gözümün alışmasına bağlı belkide yeni diye öyle gelmiştir gözümüze bunu zaman gösterecek

Portal Sayfası sadece sızlerın goruslerı ve ısteklerı dogrultusunda gelıstırılıcektır. Sız nelerı orda gormek ıstıyorsanız gormek ıstedıklerınız oraya eklenecektır.

Eskı portal sayfamızdan sadece menuye ve son konulara erısıyorken yenı sayfada sızlere forumun enaz 10 farklı yerındekı son konuları yenı mesajları takıp edebılme ımkanı sunuyoruz ve cok daha gorsel olarak.

Eskı portal sayfası kaldırılmıycaktır kullanmak ısteyen uyelerımız dılerlerse eskı portal sayfasını sık kullanılanlara ekleyerek kullanabılırler.

Öncelikle hepimize hayırlı olsun, yapanların düşünenlerin emeklerine sağlık, Hackhell i hackhell yapan teması olmadı hiç bir zaman, bundan sonra da bişeyin değişeceğini sanmıyorum, Hackhell kullanıcılarıyla,paylaşımlarıyla,konularıyla hackhell di, Bundan sonra hep artan grafikte ileryeceği kanısındayım, Tekrar tekrar cümlemize hayırlı olsun. Yeniliklere açık olmayn hiç bir sey uzun süre var olamaz.

Eline sağlık Bora. Harika olmus. Anasayfanın alışılagelmiş vbadvanced mantıgından çıkması süper.
Hackhell için güzel bir adım.
Bazı şeylerin başlangıcı için hayırlı olsun diyelim :)
takipteyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri