Yeni üyeler (Misafir olanlar ) Hemen Konu Açamasınlar

Blue_Secret

Қądįм Ðơ§Т
Reaction score
0
Ben diyorum ki siteye yeni kayıt olanlar hemen konu açamasın,çünkü aralarında iyi olanlar kadar çok art niyetli olanlarda var sizde görüyosunuz,adam ya reklam yapıyo yada daha forum kurallarını bilmediği için yanlış yere açıyo konuyu,saçma bişi yazıyo falan filan...mesaj sınırlaması olmalı,önce biraz ayak uydurmaları gerek siteye konu açmaları için ?? yanlış mı düşünüyorum sizce ??

örnek vereyim bu konu az önce Hackhell de görev almak isteyenler bölümüne açıldı ve adamın ilk mesajı

arakadaşlar bu vereceğim linkte e-mail ve şifre sorar onları girip kayıt olacaksınz ve 3 aylık seşeneği seçerseniz 12 refenans yapmanız 1 aylık seçeneği seçersenizde 5 referans yapmanız gerekiyo işlem bitince size referans linki verio ve o kişilerde bu linkleri dağıtınca size referans gelmiş oluo bunların hepsi tamamlanınca e-mailinize şifre gelio o şifreyle girebilionus. linkte bu bıyrın sitede virüs yoktur rapidin resmi sitesidir. :biggrin:victory

Adres benim referans adresimdir burdan uye olup hem kendiniz üye oluyorsunuz hemde bana referans sağlamıs oluyorsunuz.

yani herşey ortada

uygundur knight online bölümünde yasak paylasım veren ezük cok onlarda engellenmiş olur

bu mesaj sınırlaması çok iyi bişey...
yurtdışındaki üye olduğum hemen hemen her sitede bu uygulama var...
bence 100 mesaj sınırlaması olması lazım...
hackhell gibi kapsamlı ve geniş bi siteyi anlamaları için....

en az 30 Msj sınırlaması oLsun..! ßenje Sonra Konu aÇmaya ßaşlansın ..!

aynen arkadaşLar , adam onLine oyunda kendi referans LinkLerini veriyo kimseye haber vermeden ve kendine extra puan kazandırıyor meseLa..

cok basit bir sistem de olabilir msela

100 mesajı olmayan konu acamasın
200 mesajı olmayan link ws veremesin böylece yasak paylasımlerin önüne gecilmiş olur bide bi kaç sitede gördüm adamlar linkin basındaki http:// nin arasında bosluk brakarak link vermeye calısıyo ona da bi önlem bulunarak halledilebilir

bence 50 msj olmadan konularını açamama gibi bi özellik yapılsın

teknik açıdanda mümkün bence çok iyi olur hatta bazı bölümlerede giremesinler örneğin Öneri Şikayet :D

Eğerki 50 - 100 mesaj kotası konulacaksa bencede yararlı olur lakin yeni üyeler hadi sizi tanıyalım bölümüde
ortadan kalkar bu durumda yani teknik olarak nasıl olacak tartışılması gerek bence.

bu Konuda Görüş Bildirecek Kadar Eski Olmayabilirim Ama Bana Kalırsa Yeni üye Olanların HH yi Anlamasını Beklemek Biraz Mantıksız.neticede Kimse Buraya Gelip Ne Tarz Değiştirir Ne De Yapısı Değişir.

önemli Olan HH nin O üyeyi Anlaması.....

Elbette Sınırlamalar Konması Belirleyici Olacaktır Ancak Herhangi Birşey Paylaşmadan, öyle Yada Böyle En Ufak Bir Katkı Sağlamadan Da O Mesaj Kotasını Doldurabilmek Mümkün Bunu Biliyorsunuz.

Yoksa Eleman Bir Konuya 10 Tane Mesaj Da Yazar. 2 Saatin Içinde Gerekli Mesaj Sayısına Ulaşır....
Tek bir çözüm yolu var gibi görünüyor açılan konular yayınlanmadan denetlenebilirse bu tür kişiler engellenebilir.

ya arkadaslar aslında msj da onemlı degıl bence o kısının durustulugle alakalı yapacak olan yıne yapar 100 msj nedırkı gecede yazar adam onu
ınsanın ıcı duzgun olsun ben bu sıtenın en eskı uyelerındenım tarıhtende bellı olur ama mesajım az sımdı benım paylastıgım konulara guvenılmez mı??

ya bu konu devamlı acılıyor gerekli acıklama yapılıyor tekrar acılıyor

hadi diyelim i 50 mesaj sınırı koydun bu sefer adam o sayıya ulsmak için 50 tane post kasacak gereksiz saol teşşekkürler harika bos bos mesajlar atıcak konuyla ilgilenmese bile sırf hedefe ulasmak için

ben olumsuz yaklasıyorum gereksiz post kasmak ve yeni üyeleri ürkütmek bence mantıklı degil 10 tane fason üye olsada 1 tane paylasımcı üyeyi kaybetmek istemem ben olsam

ya bu konu devamlı acılıyor gerekli acıklama yapılıyor tekrar acılıyor

hadi diyelim i 50 mesaj sınırı koydun bu sefer adam o sayıya ulsmak için 50 tane post kasacak gereksiz saol teşşekkürler harika bos bos mesajlar atıcak konuyla ilgilenmese bile sırf hedefe ulasmak için

ben olumsuz yaklasıyorum gereksiz post kasmak ve yeni üyeleri ürkütmek bence mantıklı degil 10 tane fason üye olsada 1 tane paylasımcı üyeyi kaybetmek istemem ben olsam

adamım kapanıyo ve bu konu tekrar açılıyosa demekki çözüme kavuşmamış demektir,sınır koyulmalı adam greksiz post kassada bunu yaparken sitede kalacak ve belkide kötü düşüncesi değişecek nerden biliyoruz ??

Geri