Blue_Secret
Қądįм Ðơ§Т
Ben diyorum ki siteye yeni kayıt olanlar hemen konu açamasın,çünkü aralarında iyi olanlar kadar çok art niyetli olanlarda var sizde görüyosunuz,adam ya reklam yapıyo yada daha forum kurallarını bilmediği için yanlış yere açıyo konuyu,saçma bişi yazıyo falan filan...mesaj sınırlaması olmalı,önce biraz ayak uydurmaları gerek siteye konu açmaları için ?? yanlış mı düşünüyorum sizce ??
örnek vereyim bu konu az önce Hackhell de görev almak isteyenler bölümüne açıldı ve adamın ilk mesajı
yani herşey ortada
örnek vereyim bu konu az önce Hackhell de görev almak isteyenler bölümüne açıldı ve adamın ilk mesajı
arakadaşlar bu vereceğim linkte e-mail ve şifre sorar onları girip kayıt olacaksınz ve 3 aylık seşeneği seçerseniz 12 refenans yapmanız 1 aylık seçeneği seçersenizde 5 referans yapmanız gerekiyo işlem bitince size referans linki verio ve o kişilerde bu linkleri dağıtınca size referans gelmiş oluo bunların hepsi tamamlanınca e-mailinize şifre gelio o şifreyle girebilionus. linkte bu bıyrın sitede virüs yoktur rapidin resmi sitesidir. :biggrin:victory
Adres benim referans adresimdir burdan uye olup hem kendiniz üye oluyorsunuz hemde bana referans sağlamıs oluyorsunuz.
yani herşey ortada