Yeminle televizyonda izledik şok olduk.....

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar tv de bir çocuk çıkmıştı depremin ilk senesi olduğunda ,teyzem beni çağırdı gel izle inanamayacaksın dedi ......O genç ağlayarak hatta katıla katıla ağlayarak şunları anlatttı;

kendime geldiğimde şoka girmiştim kendimi göçük altında buldum önce ne olduğunu anlayamadım ama şoku atlatınca deprem olduğunu anladım...Kimseden ses yoktu ne yardım ne birşey...Kurtarılmayı beklerken ezan sesini duydum ve aklımdan tek geçen "Tüh namazımıda kılamayacağım" düşüncesiydi...Yakınımda bir kaloriferin patlayan borusundan su akıyordu ve "bari abdestimi alayım " dedim elimi suya zar zor uzattım ve elimin suya değmesiyle bir baktım havalanıyorum... Nasıl oldu ne oldu derken baktımki göçüğün dışındayım ve o gün bugün zaten hiç aksatmadığım namazımı ne olursa olsun kaçırmıyorum,Allah'ın hikmetine inanmayanlar beni dinlesin bu yalan değildir bizzat ben yaşadım...v.s....v.s....

Bu olay gerçektir bunu anlatan genç sözlerini ağlamaktan bir türlü tamamlayamıyordu...Görseniz öyle temiz yüzlü bir insandıki anlatamam.Hala o günün etkisinden kurtulamamıştı....Son olarak spikere "Ben bunları Allah'a hala inanmayanların ve iman gücünü kaybedenlerin görmesi duyması için anlattım" dedi...

Birde şöyle düşünün ;Allahu teala o denli büyük ,o denli affedici ve o denli merhametli ki o durumunda bile namazını abdestini düşündüğü için böyle bir kulunu orada bırakamadı....

buna benzer bir sürü hikaye duymustum depremden sonra acikcasi hangisi dori hangisi yalan pek bilmiyorum..eline sağlık...

eline saglık cok güsel bir olay...

Rabbin gucu her seye yeter......tesekkurler paylaşım için.....

giyotin arkadaşım sana katılıyorum ama şöyle bişey var genelde böyle olaylarda hep abartma olur ki ilgi çeksin ve okunup ibret alınsın diye açıkcası ben de güvenemiyorum insanların dediklerine

bu mesaja tşşkr etmicemde hngsine edicm supr paylaşm saol

Allah'ın taktiri tabi ama madem tv de çıktı biz niye göremedik böyle bir olayı?

fazla bilim kurgu filmi izlemenin sakıncaları!..

saol kardeş süper paylaşım:clap:clap:clap

bende izlemiştim bunu
çok etkileyici gerçekten

Bu tip konuların magazinleştirilmesinden nefret ediyorum inanan insan inancını içinde yaşasın şov amaçlı göstermesine karşıyım. Bu olay o kişinin başından geçmiştir yada geçmemiştir onu insanlara anlatması hoş birşey değil. Zaten şov, yalakalık amaçlı namaz kılan insanlar bile var Allah öyle kişilerden korusun. Amin.

çok ilginç ...eline sağlık...deprem olayına gelince Allah bi daha yaşatmasın ne dielim....kötü bi ölüm..

Geri