Yeminle televizyonda izledik şok olduk.....

güzel uydurmuş ya da o an kafasına darbe almıştır normaldir böyle şeyler mucizeler sadece peygamberler içindir . . .

Arkadaslar tabikide Allah büyük ve güçlü ama bu anlatılan sadece hikaye hiç inandırıcı tarafı yok.fazla abartmadan konu açalım yahu.

Vay ße .:saskin

gerçekten ibretlik bir olay teşekkürler...

yalan kesinlikle yalan bir bilgi elbetde namaz kılmak çok guzel bir şey ama namaza insanları bu sekilde uyduruk olaylarla davet etmek bence yanlış ilerde dini anlayısında insanlara sorunlar yasatacak durum insanlar namaz kıldıklarında veya dindar kimlik sahibi olduklarında hep boyle kendilerine torpil gecilecek gibi bir saglıklı olmayan fikire kapılacakdır halbuki bu allahın sunnetullahına tersdir bir seyin olmasını istiyorsan onun için caba sarfetmelisin

wayyy beahhh harbiden de destekli sallamış :clap:clap insanların zayıf noktalarından vurmaya yönelik güzel bi sallama olmuş helal. :clap ama nedense bazı kanallarda yayınlanıyor bunlar ee tabi o kanallar sayesinde de ta buralara kadar sürüyooo hani tvde izlemesen burda karşına çıkıyo hesabı daha neler duyacaz bakalım :melek

birader sana katılıyorum bende izledim çünkü. Bir yurdun çökmesi sonucu olmuştu o olay. Duvar ve dolap öyle bir şekilde yıkılıyorki (üçgen şeklinde) onun tamda namaz kılabileceği boşluğu veriyor. Daha fazla hatırlamak isterdim ama olmadı emeğinesağlık kardeşim...

İbretlik bilgi verdiğin için Allah razı olsun

bence bu geyik mizaha taşınsın.......

Teşekkürler çok Doğru Bir şey Yapmışsın Bir Müslüman Olarak Bu Tür Olayları Duymak Hoşuma Gidiyor Ister Gerçek Ister Yalan Olsun

Birgün imam-ı azam ebu hanife yoldan geçerken herkez ayağa kalkıp selam vermeye başlamış.Yaşlı kadının teki ayağa kalkmamış.demişlerki:
''ey kadın sen ne yapıyorsun?kalksana ayağı ebu hanife geldi.''
kadın:
''ebu hanife mi? oda kim?''Â Â
millet gülmüş ve demişlerki:
''ALLAHIN varlığını 1001 yolla ispatlıyan kişi''

BUNUN ÜZERİNE KADIN KALKMIŞ İMAMI AZAMIN YANINA GTMİŞ.

imam azam ebu hanife demişki:
''buyur teyzeciğim''

kadın:
''evladım sen allahın var olduğuna dair 1001 çeşit delil getirmişsin doğrumu?''

ebu hanife:
''evet teyzeciğim''

kadın:
''EVLADIM! SENİN ALLAHIN VARLIĞINDAN ŞÜPENMİ VARKİ,BİDE İSPAT VE DELİL GETİRME İHTİYACI DUYDUN.''

ebu hanifenin tepesinden aşağı resmen kaynar sular dökülmüş gibi terlemeye başladığını görürler.
ve ebu hanife derki:

''vallahi ben sana kurban olayım teyze.ben böyle teslimiyet görmedim.''

depremden sonra ortalık böyle hikayelerden geçilmiyordu.
ak sakallı dedeler mi istersin, cinler periler mi istersin ne ararsan vardı.

deprem travmasıyla ne yaşadığını ve nasıl kurtulduğunun farkında olmadığı için böyle bir hikaye olulturmş olabilir.

Geri