Yazık..

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Irc'de bu geceden beri sadece 1 kişi oldugunu gördüm ve şaşırdım bugun kapansa yarın gelip niye kapandı diye sorma hakkınız da yok o zaman değil mi?

irc.hackhell.com

yaw kardeşim diyin nasıl gireceğimi ben girdi mi hiç çıkmam anlamıyorsunuz :D

Gerçekten üzücü Bir Durum.... Ama Bu Kadar Istendikten Sonra şimdi Neden Rağbet Görmedi Onu Anlamak Lazim.... Sanrim Kizlarin Olmayişindan Kaybediyor.... Bi Kere Girdik Nerde Bu Kizlaaaar Diye Yirtiniyordu.... Birkaç Kişi..

saol react0r bende ondan sebep giremiyodum çoook saol

ahhh ben bi girrebilsem :( dün isa ya soruyordum sen girebiliyormsun die.... giriyodu :S

aßi waLLa ßn qiriOrum qirdiqimde yine oLuo 5-10 kishi shimdi iyice azaLdi demek qercekte uzucu 1durum hee hani o kadar irc aciLsin dienLer wardi aciLdi ndn qeLmiOLar :eek:

the-scream' Alıntı:
site yönlendirmesi hackhell.com'a kapandımı acaba zaten 3 gündür giremiyordum müzik zevkimden oldum burdan duyurulur....

SanmiOrum ßn .cOmdan qiriOrum :sigara:

#hhoyun kanalında Genel Kültür soruları ve Hackhell ile ilgili soruları içeren bot tekrar çalışmaya başlamıştır, girip eğlenebilirsiniz ;)

Ya benim sorunum şu..;
Anasayfadaki irc reklamındaki resmin üstüne tıklıyorum adres satırında irc.hackhell.com açılıo gözüküo ve yeni bi hackhell anasayfası açılıo..????

Şu an henüz o mod aktif değil,
mIRC üzerinden bağlanabilirsiniz sadece

gealdim beah :D

hadiyin beyler doldurun mırc iii :D:D boş yer kalmasın

bende celdum ama 2-3 kişi var haydi de doldurun şu mirc i şu 100.000 nerde yaw :eek:

Ben neden gıremıyorum anlayamadım nıckımıde kayıt edemedım. :)

ben çoğu zaman girebiliorm fakat en fazla 7-8 kişi görüorm kanalda onlar da hiç konuşmuyor sadece şu gelen giden botlar slm verio kdr ;)
dün girdiimde ben hariç 2 kişi daha vardı ilk başlarda çok koyu muhabbet olmasına rağmen şimdi kimsenin girmemesi yada girememesi çok ilginç geldi bana...

arkadaşlar nickinizi yeniden kayıt ettirip giriş yaptıktan sonra /j hackhell yazıp kanala bağlanabilirsiniz....Lazish bot kalmadı artık =)

*** Şu An IRC`de Notify Listenizden Kimse Yok

giremiyorum en sonra beni banlamaya çalışanlar vardı..

Geri