Yazık..

dün gece saat 00:30 da 3 kişi kaldık irc de
sohbet sohbet dedi arkadaşlar ama giren yok..

Yoksa neyi yapıp yapamayacağımızı mı sınıyorlar merak ediyorum

sohbet dediniz ir.hackhell.com
radyo dediniz, HH Radyo
forum yavas dediniz 4 tane sunucu
resim upload istediniz; imagehell

ama sonuncu hariç hiçbirine ilgi göstermiosunuz bu da ilginç..
100.000 üyeden 90.000 i sömürücü, bu şikayet değil ama
insan sömürdüğü yerde ne olup bittiğini bilmeli enazından
ondan sonra sömürsün zaten kimse ses çıkarmaz

ya genel bi durum da botlar
geç i sol halledecez dedi ama
bende sorun war ondan millet
girmiyo die biliodum :D

ya genel bi durum da botlar
geç i sol halledecez dedi ama
bende sorun war ondan millet
girmiyo die biliodum :D

gerçekten kötü bi durum yazık .. sadece abone olmus 5-10 kişi haricinde kimse girmiyo .. emeğe yazık .:(

celin da ne bekliysuz. :mad:

yaz donemıya Reactor sıkma canını mıllet bodrumda keyıf catıyor kıs gecelerı sıcak bır kahveyle ıyı gıder.merak etme kısa dogru dolmaya baslar odalar:

ee nerde bu irc chat diye zıplayanlar ?

ya ben bu
kayıt olayını yeni
oğrendim akşama
akacam walla :D

İnternete geldiğimde ilk sitem Hackhell tabikide bunun İrc (chat) olan kısmınada
zorda olsa giriyorum ama işte haklısın Reactor elde varken kimse sahip çıkmaz elinden çıkıncada kıymata biner böyledir hep...

KARDEŞ İŞİm olmadığında her zaman uğruyorum ben genellikle mynet sohbet ortamına taklırım ama sizin için giriyrum..

Connecting to irc.hackhell.com (6667)
-
-irc.hackhell.com- *** Looking up your hostname...
-
-irc.hackhell.com- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-
-irc.hackhell.com- *** You are permanently banned from HACKHELL (üstüne)
-
Closing Link: Aress[85.104.111.11] (User has been permanently banned from HACKHELL (üstüne))
-
* Disconnected

Çor Cocuga Yetki Verirsen Kimse Giremez Reactor

walla güsel bi olay...tavsiye ederim... dün gece saat 5 e kadar 3 kişi oyun daydık:D şimdi bot yok yaw niyeyse...

Gelin #HHoyunda bilgilerimizi kapıştıralım Anahtarınızı alayım bir elinizden :D:D:D wallahi cok zevkli. Ben pek sohbet etmesemde çok pis oyun kanalında show yapıyorum. Walla artık gelin 3 5 kişiyle oyunun tadı cıkmıyo artık. Gelmeyen çok şey kaybeder haaaa

Closing Link: graveworm[88.229.86.23] (User has been permanently banned from HACKHELL (banned))

Böyle yazıyo abi.. Naapıyım?

Yasaklı nicklerden biri oldugu için otomatik ban almış olabilir,
Bu banları kaldıracağım birazdan

H&H Oyun çok zevkliymiş eğer birazcık eğlenmek isteyen varsa mutlaka burayı
görmeli tavsiye ediyorum insanı eğlendiriyor rahatlatıyor... : )

boğazım yırtıldı hackhell üyeleri beyler bayanlar merdivenden kayanlar. walla bir konu açılsa tartışsak die bekliyonus biliyom :D :D gelin chatte tartışalım :D :D bak daha hızlı oluyo hem sürekli reflesh lemek yok bişi yok.

bir oyun kanalı var zekanızı zorluyo ayıptır sölemesi 3000 küsür puan bastım :D

Len daha ne bekliyonus ayıp wallahi. sonra modları felan sonuna kadar çekiştirirsiniz. öneri şikayetler bölümüne kapanınca hepiniz damlarsınız aaaa chat imiz olsaydı yazışırdık die . walla bundan sonra sözünüze inanmıcam. gelin iki geyik yapalım yaw.

wallahi bu son uyarım gelin farkı hissedeceksiniz.

istediğiniz görevliye hemen ulaşıyosunuz. oyun oynuyosunuz. muhabbet radyo.... sanal alemin tüm nimetleri yaw tamam tamam sustum siz bilirsiniz

irc yalan oldu :) ayrıca önceden bu banlananlar niye banlandığını da yazsa iyi olurdu, keyfi banlanmadılar bu da bilinsin

:) deneyimli admin wboy, yalan olduk dediyse dogrudur,
bir elin parmagını gecemiyoruz artıkın, sagolun varolun

Ben Hep Burdayım Bağımlılık Yaptı Bende

Geri