Yazık..

ne yanı ırc geyıgı bıttımı bız bıze yetıoduk be hocam

!op ispiK :p

acılsın diye cok soylendik acıldıgında cok iyi oldu ama bazen kimse olmuyor bazaende kimse konusmuyor sadece orada gorunmek icin giren bile var gecen gun bi selam verdim 10 kişiden biride a.s demedi.ben demiyorum ben geldim diye illaki selam verecekler diye ama en azından allahın selamını alsınlar diye dusunuyorum.

yaws ben çok dedim açılmasın 2-3 hafta sonra kimse kalmıcak bunlar sadece gelip geçici bir heves die ama millet bana kızdı sen istemiosan girme dediler sonra onlar girmediler ben çıkmamaya başladım ters bi durum meydana geldi işin açıkcası anlamıorum nereye gitti bunca adam. . .

sadece sölemek istediğim tek bişey var artık kimsenin itiraz hakkın yok bu işe yönetim kapatsa bile nie kapandı dieni banlamak falan lazım :mad:

2 günden beri giremiyorum kapatıyormusunuz
yoksa cumartesi pazar tatilmi

waLLa ßen sürekLi qiriorum ama qirdiğimde de zaten en fazLa 5-10 ki$hi oLuyo ..

iLk açıLdığında 20-30 ki$hiden a$ağı inmezken .. $imdi konu$hacaq adam ßuLamıoruz :(

Evet bende 2 gündür neden giremiyorum diyordum? Nedenini öğrendim burada, tek kelime ile yazık.

Online üye sayısı 1500'den aşağı düşmeyen sitemizde ne yazıkki çoğu zaman 4-5 kişi vardık. Ben ara sıra laf atarak arkadaşlık kurmaya çalışıyordum ve çoğu zaman kafa dağıtmak için #hhoyun kanalında soru çözüyor ve eğleniyordum.

Yazık artık giremeyeceğim, zaten camfrog ta bu nedenle gitmedimi? Link şikayetlerimi bile #hackhell'den yapmaya başlamıştım.

Ben geri gelmesini isterim, istiyorum ama gerekli desteği göremeyeceğimi de biliyorum. Karşılıklı yazışmak için illa yakın arkadaş mı olmak lazım?

Arkadaşlıkların pekiştiği bir ortama bu kadar az katılım olması düşündürücü ve ilginçti zaten.

İyi forumlar.

TatiL NedeniyLe 1 Hafta Yoktum... Bu Sırada İrc Kapanmıs...
Ben Aranısda Yeni SayıLırım... Bende akLımdan qecenLeri yazıyım...

5-10 Kişide oLsa iyi ortam oLuodu... Ama OrtaLama 1500 OnLine Üyesi oLan Hackhell'e 15 Kişilik bi irc yakışmadı.
DewamLı Aynı YüzLer wardı irc'de... OnLarada teşekkürLer...

İrc'de Sol, Reac, wiLd, Hocus, St, Des, iSpik, Karma, Arfy, Shuursuz, Kasırga61, daki aka_rap bim_28 nuri savas SıpA Sonic (İrc'de DewamLı Gördüqüm KişiLer BunLardı) teşekkürLer EmekLeriniz için...

Benimde Bi YanLışım oLmamıstır Umarım...

EditLedim Sawas...

deerparty' Alıntı:
TatiL NedeniyLe 1 Hafta Yoktum... Bu Sırada İrc Kapanmıs...
Ben Aranısda Yeni SayıLırım... Bende akLımdan qecenLeri yazıyım...

5-10 Kişide oLsa iyi ortam oLuodu... Ama OrtaLama 1500 OnLine Üyesi oLan Hackhell'e 15 Kişilik bi irc yakışmadı.
DewamLı Aynı YüzLer wardı irc'de... OnLarada teşekkürLer...

İrc'de Sol, Reac, wiLd, Hocus, St, Des, iSpik, Karma, Arfy, Shuursuz, Kasırga61, daki aka_rap bim_28 nuri savas SıpA (İrc'de DewamLı Gördüqüm KişiLer BunLardı) teşekkürLer EmekLeriniz için...

Benimde Bi YanLışım oLmamıstır Umarım...

sonic te var onu yazmamışsın adam 24 saat ircte :)
ya evet bi acayiplik var 100000 kişi üye ircte 10 kişi :)
acın geri arkadaşlar ya biz bize yeteriz gelene allah razı olsun gelmeyende canı saolsun ne yapalım

abi girmek istiom ama bu aralar işlerim çok yoğun gerçekten fırsat yok :(

yazık olmuş hakkatten ama ben son 1,5 aydır neden giremiodum onu hala anlayabilmiş deilim ya nese..
yine de sağlık olsun..

irc acılmıcakmı arkadaşlar acılmıcaksa reklamı kaldırın üzerine tıklıyıp duruyorum her gün boşa tıklamyalım bari

elimden geldiğince irc. de olmaya calıstım ama malum tatilde bu kadar oluyor.. tekrar gelmesini isterdim..

Geri