yardım n-gace e ihtiyacım var 2 el olan varsa benle irtibata geçsin

irfan_turkguler

New member
Reaction score
0
arkadaşlar nokia n-gace veyanokia n-gace QD ye ihtiyacım var 2 el teli olan varsa satmak isteyen benimle irtibata geçsin lütfen:lol:

kardes bende var bı n gace qd deıl ama ne kadar vercen bıde ıcınde 512 lık kart var onuda ıstersen verırım

heeey bende arıyom bi ngage walla bak warsa bende talibim

bende var
QD ama be n marasta okuyorum
satarım ne kadar verıyorsunuz

edit:achiles

mail adresi vermek yasak....

mail adresi vermek yasak. sorunlarınızı özelden halledin...

arkadaslar bende n-gage var .............telefon kapagı hariç gerçekten çok iyi durumda satıyorum sizlerin vereceği tekliflere açığım telefonun tek sorunu eşya tasırken kapakta bir çatlak olustu ben tokattayım burda kapak bulamadım çalışmasında hiç sorun oluşmadı telefon kayıtlıdır telefonun seri nosu :351521001985795 isteyen konturol edebilir bu telefona meraklı olduğum için almıştım tokatta bulamayıp istanbuldan getirtmiştim :) ama şimdiki favorim sony ericson p900 ... p900 veya p910 i ile takas edebilirim baska telefonla düşünmüyorum

n-gage qd istanbulda bir magazada var.elinde 8 tane kaldı.isteyenler özelime mail atabilirler.

kardeşim p910 la ilgili hiç bişey sitelerde yok

arkdasım benım arkadasım ng sını satmayı dusunuyor ben Batman dayım ısteyen varsa yardımcı olabılırım msn vermek yasak galıba ama alın [email protected] hallederiz
:Sopa :eek:ut:

ya birader şu istanbul 8 tane n-gace i olan mağzanın int sitesi var mı bide intden şatış yapıolar mı????:sigara: :eek:

arkadasşlar ben izmir ve manısdayım n gage clacic var bende 512 hafıza ve ıcınde 20 adte tlf progra mı ve 14 adet n gage oyunu artı orjınal kulaklık var heersey orjınal ve garantı verıyrum ılk sahıbı benım fıyatı 250ylt ıssteyenler 05434999086 beklıyorum cıddı olanlar arasın

karde ben de var n gage satmayı düsünüom ne kadar verec3en

arkadaslar bende ki ngage de her türlü program 512 mb hafıza karı kulaklık kablosu 250 ytl gercekten almak isteyen var a05433145887

arkadaslar bende ki ngage de her türlü program 512 mb hafıza karı kulaklık kablosu 250 ytl gercekten almak isteyen var a05433145887

Bende tertemiz bir QD var isteyenler varsa 1 adet orjinal oyun,kulaklık, hafıza kartı ve full malzemelerini kutusunda verecem.Oyun oynamadığım için başka telefon almak istiyorum ilgilenenler [email protected] adresinden bana ulaşabilir.

arkadaşlar bendede var çanakkaledeyim isteyen varsa satabilirim hiç bir sorunu yok sadece kapakta bir çatlak var o konudada endişelenmeyin hiç sorun olmuyor çanakkalede kapağını bulmak zor ama istte 5 ytl onuda fiyattan düşeriz ;) ok ulaşmak isteyenler real.daydream gerisini siz halledin sıtandart adres ok :D

arkadaşlar bendede var çanakkaledeyim isteyen varsa satabilirim hiç bir sorunu yok sadece kapakta bir çatlak var o konudada endişelenmeyin hiç sorun olmuyor çanakkalede kapağını bulmak zor ama istte 5 ytl onuda fiyattan düşeriz ;) ok ulaşmak isteyenler real.daydream gerisini siz halledin sıtandart adres ok

Geri