Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım n-gace e ihtiyacım var 2 el olan varsa benle irtibata geçsin
arkadaslar bende n-gage var .............telefon kapagı hariç gerçekten çok iyi durumda satıyorum sizlerin vereceği tekliflere açığım telefonun tek sorunu eşya tasırken kapakta bir çatlak olustu ben tokattayım burda kapak bulamadım çalışmasında hiç sorun oluşmadı telefon kayıtlıdır telefonun seri nosu :351521001985795 isteyen konturol edebilir bu telefona meraklı olduğum için almıştım tokatta bulamayıp istanbuldan getirtmiştim ama şimdiki favorim sony ericson p900 ... p900 veya p910 i ile takas edebilirim baska telefonla düşünmüyorum
arkdasım benım arkadasım ng sını satmayı dusunuyor ben Batman dayım ısteyen varsa yardımcı olabılırım msn vermek yasak galıba ama alın [email protected] hallederiz
:Sopa ut:
arkadasşlar ben izmir ve manısdayım n gage clacic var bende 512 hafıza ve ıcınde 20 adte tlf progra mı ve 14 adet n gage oyunu artı orjınal kulaklık var heersey orjınal ve garantı verıyrum ılk sahıbı benım fıyatı 250ylt ıssteyenler 05434999086 beklıyorum cıddı olanlar arasın
Bende tertemiz bir QD var isteyenler varsa 1 adet orjinal oyun,kulaklık, hafıza kartı ve full malzemelerini kutusunda verecem.Oyun oynamadığım için başka telefon almak istiyorum ilgilenenler [email protected] adresinden bana ulaşabilir.
arkadaşlar bendede var çanakkaledeyim isteyen varsa satabilirim hiç bir sorunu yok sadece kapakta bir çatlak var o konudada endişelenmeyin hiç sorun olmuyor çanakkalede kapağını bulmak zor ama istte 5 ytl onuda fiyattan düşeriz ok ulaşmak isteyenler real.daydream gerisini siz halledin sıtandart adres ok
arkadaşlar bendede var çanakkaledeyim isteyen varsa satabilirim hiç bir sorunu yok sadece kapakta bir çatlak var o konudada endişelenmeyin hiç sorun olmuyor çanakkalede kapağını bulmak zor ama istte 5 ytl onuda fiyattan düşeriz ok ulaşmak isteyenler real.daydream gerisini siz halledin sıtandart adres ok