Yardım Köşesi

altayagan bu aralar gözükmüyo rastlayan varmı :sopa:

harbi öpecem baksana ingilizce adına tüm sorunlara çare burada dedik ama onu bulamıyos ingilizce çaresiz kaldı:)

ases' Alıntı:
harbi öpecem baksana ingilizce adına tüm sorunlara çare burada dedik ama onu bulamıyos ingilizce çaresiz kaldı:)

ayib ediyon ases biz ne guine duruyoz :) onun yoklugfunu aratmamak icin elimizden geleni yapiyoz.. neyse ama harbiden nerelerde altayagan yaa :merak:

arkadaslar bana ing sunum lazım cok acil konusu farketmez yardımcı olursanız cok sevinirim

Superhacker21' Alıntı:
şimdi ben şunu merak ediyorum ;
ingilizce de

sesli harfler hangisi ?
sessiz harfler hangisidir ?

Ayrıca Dünya Dilleri resimli tablo vardı bir ara bulmuştum. Bilen varmı bu konuda bilgisi olan ?
yanı istedigim Tüm Dünya Dillerinin Kokenleri ile gosteren bir tablo

sesli harfler için tablo yardımcı olabilir. sözlükten okutursan faydalı olur.

http://faculty.washington.edu/dillon/PhonResources/amer.gif

selam arkadaslar öncelikle bunu düşünenin aklına ve eline sağlık benim bir sorum olacaktı
''Biz bu aşk için ölürüz''nasıl ingilizce yazabilirim
hepinize kolay gelsin

butun uyeler birbirine yardimci olmaya calistikca bu baslik etkisinin ne kadar fazla arttigini gosteriyor.. hatta ben bazi sorulara daha yanit vermeden yeni arkadaslar cevabi net bir sekilde vermis bile.. tesekkurler arkadaslar.. bu baslik altinda birbirimize destek olmaya devam ederim.. ayrica NOLIKEWISE yeni uyesin ama hemen yardim etmeye baslamissin.. seninde emegine saglik yardimlarinin devamini bekleriz :)

slm arkadaşlar benimde sorum şöyle

mesela "ain't" gibi kısaltmalar var.anlamı nedir ve bunun gibi başka kısaltmalar

biliyomusunuz.birde
amerikan ingilizcesi tarzından biraz bahsedermisiniz.
örnek wanna kelimesinin kullanınımı ve amerikalıların
gramer olarak nasıl konuştukları
son birde seslenme tarzları var yo man dediklerini duyuyorum.

çok saol nolikewise verdiğin bilgiler için .elinde bu amarikan halk diline ait
acıklayıcı ayrıntılı döküman varsa burda yayınlayabilirsen sevinirim.çünkü sadece
belirli bi kalıplar hakkında bilgilere baglı kalmak insanı sıkıyor.

Dil Ogrenmeye Calisan Birine ***kendince*** Cevaplar Verilmez

E-kitap Bolumunde Istek Yapmissin Gramer Kitabini Koydum Al Calis. ;)

slm ya ben listenning yapmak istiyorum. ama sadece elle tutulur olarak BBC nin sitesinde uzun diyaloglar ve aynı diyaloğun metinleri var. onlarıda bitirdim. bana başka site isimleri önerebilirmisin BBC tarzında listenning için. şimdiden teşekkürler

yapayrumuz' Alıntı:
slm ya ben listenning yapmak istiyorum. ama sadece elle tutulur olarak BBC nin sitesinde uzun diyaloglar ve aynı diyaloğun metinleri var. onlarıda bitirdim. bana başka site isimleri önerebilirmisin BBC tarzında listenning için. şimdiden teşekkürler
ya bence listening yapmanın en ii yöntemi alt yazılı filmler izlemek tabi bunu bilgisayardan izleyinki kelimeleri sindire sindire anlayın;)

Arkadaşlar eğer speaking i geliştirebileceğim bir yöntem biliyorsanız yardımcı olun.Çünkü şu ana kadar İng. de eksik kaldığım tek ana başlık speaking ve yakınımda bir dil bilen olmadığı için de dezavantajlıyım.

kardeş bana yardımcı olursanız sevinirm benim ingilizce aşk sözcükleri istiyorum mesala aşkı, bitame , falan bunun daha değişik yardımcı olursanız sevinirim....

if you want me to find something about english alphabet ,you can be sure l will be happy to help you in addition it is important to use therefore everyone should learn it . with my good wishes

GraFFity' Alıntı:
kardeş bana yardımcı olursanız sevinirm benim ingilizce aşk sözcükleri istiyorum mesala aşkı, bitame , falan bunun daha değişik yardımcı olursanız sevinirim....

aklima su an cok fazla gelmiyor dostum fakat bi kac tane ask sozcugu veriyim :)

my baby : bebegim
my love : askim
my one and only : birtanem
my princess : prensesim
i can't be without you : sensiz olamam
my everything : herseyim
my life : hayatim

aklima su an gelen bunlar abi umarim isine yarar.. aklima gelirse daha fazla tekrar eklenti yaparim.. bu arada diger arkadaslarin eklemek istedigi varsa buyrun :)

sweetheart:tatlım
honey:balım
dear:canım veya sevgili ......

ya arkadaşlar ing. öğrenmek istiyorsanız ases in açtığı bi konu var ; ing. muhabbet ...
bence orada takılın .. hem orda pratik de yapma şansı bulabilirsinz ...

Geri