Yardımınız Lazım

çakaloğlu

New member
Reaction score
0
Selamı aleyküm arkadaşlar ben uydu ile ilgili bir soru soracaktım, şimdi bende 1 tane çanak anten var, iki tanede receiver var bu iki receveir' ler ayrı ayrı odada, şimdi ilk receiver ile kanalları sorun olmadan seyredebiliyorum ikinci receiver' e ise daisec ile ayrı bi kablo bağladım ama ikinci receiver' i açtığım zaman iki tv de' de kanallar donuyor birini iptal ettiğim zaman ötekisini seyredebiliyorum. Sorum şu ben ayrı ayrı nasıl bi bağlantı yapıpta seyredebilecem bu daisec ile olmuyormu kafayı yiycem bu yüzden, Şimdiden sağolun...

Selamı aleyküm arkadaşlar ben uydu ile ilgili bir soru soracaktım, şimdi bende 1 tane çanak anten var, iki tanede receiver var bu iki receveir' ler ayrı ayrı odada, şimdi ilk receiver ile kanalları sorun olmadan seyredebiliyorum ikinci receiver' e ise daisec ile ayrı bi kablo bağladım ama ikinci receiver' i açtığım zaman iki tv de' de kanallar donuyor birini iptal ettiğim zaman ötekisini seyredebiliyorum. Sorum şu ben ayrı ayrı nasıl bi bağlantı yapıpta seyredebilecem bu daisec ile olmuyormu kafayı yiycem bu yüzden, Şimdiden sağolun...

arkadaşım sen anladıgım kadarıyla tek uyduyu 2 uydu alıcısınla dısceq denen apartla 2 ye ayırmaya kalkmışsın kesınle uydu tarıhınde ole bısı yoktur sorunsuz ızlemek ıstıyor ısen tek çanagına çift çıkışlı lnb al tak yerıne 2 kablo cek ayrı uydu alıcılarına sorunsuz ızle :D disceq dedıgın aparat 2 uyduyu 1 kablo halıne getırerek tek uydu alıcısında ızlemeye yarar yada sole olur uzun oldu ama 2 canagın vardır 2 disceq apartınla tek kablo halıne getırerek 2 uydu alıcısna baglayarak sorunsuz ızleyebılırsın...ıyı forumlar kolay gele..

kardeşim çok sağol o olayı bilmiyodum gidiyimde alayım bitane iyi olduğu bunu öğrendiğim kolay gele..

Geri