Yeşil Gözlü
Altın Üye
- Reaction score
- 0
reklam vermenin başka yollarıda var :goz: virüssüz zararsız ve bilinen tanınmış reklamlar vermek çok mu zor
arkadaşlar zenginin malı fakirin çenesini yorarmış...neden kendinizi yoruyorsunuz birbirinizi üzüyorsunuz...bu çark böyle dönüyor...alıştırın kendinizi...
fani bu reklamlar...ama siz kalıcısınız...
reklamı istemeyen arkadaşlar aylık 10 lira göndersin o zaman hackhelle ? hackhelli de reklamlarını da seviorus ailecek beğenerek izlioruz
sitenizi her ziyaretimde istemedğim halde açılan reklam sayfalarından gına geldi
virüs programım herseferinde bu siteye bağlandğımda uyarı veriyor
bu reklamlar ve içeriği hackhellin tazrzına ve klasına yakışmıyo
lütfen dikkat
Sence bu sitede reklam olmasaydı ne olurdu ? onuda bir sor kendine?
Sizler foruma emek vermeden, forumun ayakta kalabilmesini sağlayan raklamları ne kadar güzel eleştiriyorsunuz.
Eleştirininde bir haddi hududu olmalı. Emek vermediğin işi eleştirme hakkın olamaz. Kimse cebinden çıkarıp para verip üye olurmu. Realist olun kimse olmaz. Ve sizler hiç birşey katmadan birçok şeye nasıl ulaştığınızı sanıyorsunuz.
yapma arkadaşım, mesajımın içeriğini bir oku ve reklam denen şeyin tarifini bir düşün istersen, zaten hackhell anasayfasında reklmalar var ve ben o reklamlar için bişey demedim, özelliklede sonraki mesajlarımda ekonomik kaygıların bunların haklı gerekçesi olduğunu belirttim ama isteğim dışında açılan sayfanın beni deli etmesi sizin haklı mazeretleriniz açıklamıyo
ne kadar da uzattınız yaaa aman bee
adamların hiç postu yok teşk yok konusu yok artı yeni üye ama bizden çok konuşuyor.2 senedir burdayım benim pc havaya uçmadı virüsten reklamdan sizinkinede bişey olmaz.bıktım ya bu reklam konularında.yeter artık
Dostum reklamları pop up engelleyıcı programlar mevcut kur engelle bu kadarmı rahatsız oluyorsunuz biz kaç senedir forumda varız bizdede sizin gibi çıkıyor ama biz niye şikayetçi değiliz onu anlamadım aramızda pek bi fark yok sende siteye giriosun bende...bu reklam burdan kalkarsa sen olmazdın sitede ? herşeyin bir yordamı var? lütfen saygılı olun biraz reklamlar her sitede her tv de var onlara niye bir el atmıyorsun o zaman?
sanırım yakışıyomu derken anlatmak istediğimi tam manasıyla yansıtan bir kelime seçememişim
hem reklam içeriği hemde tarzı bu düzeyde bir sitenin klasına yakışmıyo demek istedim.
ben yakıştıramadım ama siz bunun ekonomik zorunluluk olduğunu söyleseydiniz yeterli olurdu
teşekkür ederim yine de, demekki şikayet hattına şikayet yazmak için bundan sonra biraz daha fazla düşünmek gerekecek