yakışmıyo hackehell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reklam vermenin başka yollarıda var :goz: virüssüz zararsız ve bilinen tanınmış reklamlar vermek çok mu zor

arkadaaş bu kadar üyen var iyi güzelde şu reklam işinide hallederseniz çok sevinirim sizin böyle şeylere ihtiyaçınız yok

arkadaşlar zenginin malı fakirin çenesini yorarmış...neden kendinizi yoruyorsunuz birbirinizi üzüyorsunuz...bu çark böyle dönüyor...alıştırın kendinizi...

fani bu reklamlar...ama siz kalıcısınız...

reklamı istemeyen arkadaşlar aylık 10 lira göndersin o zaman hackhelle ? :) hackhelli de reklamlarını da seviorus ailecek beğenerek izlioruz :D

işte olay budu
:clap

Sitemizin bunlara ihtiyacı var ama bu kadarıda bıraz fazla diye dusunuorum :S

evet bende şikayetçiyim.sayfaya her girdiğimde aynı şarkı hadi deli oğlan diye diye delirtti beni.şarkının başlangıcıda iğrenç uğulayıp duruyor uyuz oldum.tamam reklam gerekli ama en azından sessiz yapılsın kardeşim.pc nin sesini açık unutunca bir anda çıkan sesten dolayı işyerinde herkes dönüp bana bakıyor...daha kaliteli bi şekilde reklam yapılabilir..saygılar

bazen bilgisayarın sesini açık unutuyorum gece bu siteye girdiğimde evin içinde hadisenin şarkısı yankılanıyor bıktım bu şarkıdan bari müzik olmasın yaaa

sitenizi her ziyaretimde istemedğim halde açılan reklam sayfalarından gına geldi
virüs programım herseferinde bu siteye bağlandğımda uyarı veriyor

bu reklamlar ve içeriği hackhellin tazrzına ve klasına yakışmıyo

lütfen dikkat

Sence bu sitede reklam olmasaydı ne olurdu ? onuda bir sor kendine?

maalesef o reklamlar gelicek... tv'deki reklamlar gibi

Sizler foruma emek vermeden, forumun ayakta kalabilmesini sağlayan raklamları ne kadar güzel eleştiriyorsunuz.

Eleştirininde bir haddi hududu olmalı. Emek vermediğin işi eleştirme hakkın olamaz. Kimse cebinden çıkarıp para verip üye olurmu. Realist olun kimse olmaz. Ve sizler hiç birşey katmadan birçok şeye nasıl ulaştığınızı sanıyorsunuz.

ne kadar da uzattınız yaaa aman bee

adamların hiç postu yok teşk yok konusu yok artı yeni üye ama bizden çok konuşuyor.2 senedir burdayım benim pc havaya uçmadı virüsten reklamdan sizinkinede bişey olmaz.bıktım ya bu reklam konularında.yeter artık

Sence bu sitede reklam olmasaydı ne olurdu ? onuda bir sor kendine?

yapma arkadaşım, mesajımın içeriğini bir oku ve reklam denen şeyin tarifini bir düşün istersen, zaten hackhell anasayfasında reklmalar var ve ben o reklamlar için bişey demedim, özelliklede sonraki mesajlarımda ekonomik kaygıların bunların haklı gerekçesi olduğunu belirttim ama isteğim dışında açılan sayfanın beni deli etmesi sizin haklı mazeretleriniz açıklamıyo

Sizler foruma emek vermeden, forumun ayakta kalabilmesini sağlayan raklamları ne kadar güzel eleştiriyorsunuz.

Eleştirininde bir haddi hududu olmalı. Emek vermediğin işi eleştirme hakkın olamaz. Kimse cebinden çıkarıp para verip üye olurmu. Realist olun kimse olmaz. Ve sizler hiç birşey katmadan birçok şeye nasıl ulaştığınızı sanıyorsunuz.

nedir eleştiri yapmaktaki standartların söyle bakalım bizde bilelim
yalnızca senmi biliyosun bu standartları, şikayet ve öneri hattına şikayetimi bilirdim sanane bundan

yapma arkadaşım, mesajımın içeriğini bir oku ve reklam denen şeyin tarifini bir düşün istersen, zaten hackhell anasayfasında reklmalar var ve ben o reklamlar için bişey demedim, özelliklede sonraki mesajlarımda ekonomik kaygıların bunların haklı gerekçesi olduğunu belirttim ama isteğim dışında açılan sayfanın beni deli etmesi sizin haklı mazeretleriniz açıklamıyo

Dostum reklamları pop up engelleyıcı programlar mevcut kur engelle bu kadarmı rahatsız oluyorsunuz biz kaç senedir forumda varız bizdede sizin gibi çıkıyor ama biz niye şikayetçi değiliz onu anlamadım aramızda pek bi fark yok sende siteye giriosun bende...bu reklam burdan kalkarsa sen olmazdın sitede ? herşeyin bir yordamı var? lütfen saygılı olun biraz reklamlar her sitede her tv de var onlara niye bir el atmıyorsun o zaman?

ne kadar da uzattınız yaaa aman bee

adamların hiç postu yok teşk yok konusu yok artı yeni üye ama bizden çok konuşuyor.2 senedir burdayım benim pc havaya uçmadı virüsten reklamdan sizinkinede bişey olmaz.bıktım ya bu reklam konularında.yeter artık

askerlik yapıyoz burda, şafağı az olanlarmı çok konuşur, konuşma, konu açma, şikayette bulunma sen kimsin anlamına gelir yazdıkların

Dostum reklamları pop up engelleyıcı programlar mevcut kur engelle bu kadarmı rahatsız oluyorsunuz biz kaç senedir forumda varız bizdede sizin gibi çıkıyor ama biz niye şikayetçi değiliz onu anlamadım aramızda pek bi fark yok sende siteye giriosun bende...bu reklam burdan kalkarsa sen olmazdın sitede ? herşeyin bir yordamı var? lütfen saygılı olun biraz reklamlar her sitede her tv de var onlara niye bir el atmıyorsun o zaman?

simatic seni devamlı takip ederim ama bu konudaki gereksiz tepkini anlayabilmiş değilim, eğer televizyonlarda bir şikayet ve ihbar hattı açsaydı onlar içinde aynısını söylerdim, zaten benim şikayetim reklam değil reklamın sunuluş tarzı ve içeriği ama neden bunu bu kadar büyütüp bir grur meselesi haline getirdiniz anlamadım ki

sanırım yakışıyomu derken anlatmak istediğimi tam manasıyla yansıtan bir kelime seçememişim
hem reklam içeriği hemde tarzı bu düzeyde bir sitenin klasına yakışmıyo demek istedim.
ben yakıştıramadım ama siz bunun ekonomik zorunluluk olduğunu söyleseydiniz yeterli olurdu

teşekkür ederim yine de, demekki şikayet hattına şikayet yazmak için bundan sonra biraz daha fazla düşünmek gerekecek

asus ben bunu hep sölüyorum reklamları sadece giderlerimizi karşılamak için alıyoruz burda reklamı alıpta cebimize koymuyoruz koyamıyoruz büyük meblalar getirmiyo sanıldıgı kadar tabi davulun sesi dışardan güzel gelir herkese kimseye kızdıgımız çagırdıgımız bagırdımız yok olamazda şikayet tabiki olucak başımızın üstünde yeriniz var ama ben bunu bi kere sölemedimki on kerede yazmadım bu 1000 geçti anlatıyorum ama siz araştırma yapmıyosunuz bunla ilgili konular bile açtım biraz araştırıp nedenlerini sorgulayıp şikayetci olsanız bizim zaten tavrımız çok farklı olur emin ol reklam içerigi içinde biz reklam içerigi seçebilseydik heralde öle bi imkanımız olsaydı en uygununu seçerdik okadar adult reklam talebi geliyo ki bize bunları geri cevirmekten bıtkınlık geliyo insana maddi sıkıntılar çekerken reklam tercihi bile yapıyoruz ama işte onuda =) siz begenmediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri