yakışmıyo hackehell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yhaa arkasadlarr her nekadarr nefrette etsekk hh de babasının hayrına bize hizmet wermioo...nerden qelioo bu deqirmenin suyu diye bir düsünün...

Yaaa Bu Kadar Güzelligin İçinde REKLAMLARDA Tuzu Biberi Olsun Ne olacak Ben Virus Programımı Kapatıp Giriyorum Sİteye Her ŞEy için Teşekkürler HAckHell

Hackhelldeki reklamlardan şikayetci olan arkadaşlar için paralı üyelik alternatifi sunulabilir, paralı üyeler reklam görmeden hackhellde diledikleri gibi vakit geçirebilirler... Ancak şimdi reklamlardan rahatsız olan arkadaşlardan kaçı paralı üye olur bilemem...
Bu site nasıl ayakta duruyor, yıllık masrafı ne kadardır kaçımız biliyoruzki... Bu işler sanıldığı gibi kolay değil arkadaşlar... Geceni gündüzüne katıp ve hiçbir karşılık beklemeden insanlara birşeyler sunacaksın, ve birileri çıkıp senin tek gelirin olan bir kaç reklamdan şikayetci olacaklar...
En kibar şekliyle "buna nankörlük denir" diyecem ama genede dilim varmıyor...

Hackhelldeki reklamlardan şikayetci olan arkadaşlar için paralı üyelik alternatifi sunulabilir, paralı üyeler reklam görmeden hackhellde diledikleri gibi vakit geçirebilirler... Ancak şimdi reklamlardan rahatsız olan arkadaşlardan kaçı paralı üye olur bilemem...
Bu site nasıl ayakta duruyor, yıllık masrafı ne kadardır kaçımız biliyoruzki... Bu işler sanıldığı gibi kolay değil arkadaşlar... Geceni gündüzüne katıp ve hiçbir karşılık beklemeden insanlara birşeyler sunacaksın, ve birileri çıkıp senin tek gelirin olan bir kaç reklamdan şikayetci olacaklar...

:clap :clap

bence diyebilirsin

şikayetimi gayet insani ifadelerle muhattabına iletmek amacıyla yazdım, senin bu yaptığına kraldan çok kralcı geçinmek denir

aslında senin yaptığının karşılığınıda ben biliyorum ama hakikaten buna ne dilim varıoyr nede terbiyem müsade ediyor

:clap :clap

bence diyebilirsin

imyaya demek istemediğim daha doğrusu demekten imtina ettiğim sözümü sanada söylüyorum

bence sende anladın ne demek istediğimi

Forumun reklama ihtiyacı olduğu bir gerçek ama bu husus başka türlü değerlendirilemezmi acaba?

Forumun reklama ihtiyacı olduğu bir gerçek ama bu husus başka türlü değerlendirilemezmi acaba?

başka türlü değerlendiremezler arkadaşım; bizim insanımız maalesef böyle şikayet ederler ama birisi bunu dile getirince nabza göre şerbet vermeyi tercih ederler
moderatörlerden bundan şikayetçi olsadı emin ol daha farkı yazarlardı diğerleride
sende anladın ne demek istediğimi

arkadaşlar esas meseleyi atlamayın bole dolandırıcı reklamlar hackhelle hiç yakişmio ayrıca interaktif bi ortamda istemediğim bi reklamın pat die sayfa gibi acılması cok saçma

Yahu anlamadığım şey, cevabını bildiğiniz soruları sormaktan vazgeçmeyecekmisiniz acaba:)
O kadar çok konu açıldı ki bu mevzuda.Relax biraz.
Bunların olmadığı, olamadığı forum yoktur biliyorsunuz hepiniz:victory

10 lira meselesi dalga konusu yapılmasın arkadaşlar..kesteddiğim 10lira sembolik manadadır,reklam geliri neyse odur 200 liraysa 10 lira 200 lira yerine gecer arz ederim

Daha mantıklı Reklamlar alınabilir heralde dimi ama reklam Almasından şikayetçi olan yok zaten bu saçma sapan Reklamdan şikayetçiyiz Ayça22 Bitti Bu çıktı şimdi de

Size maaşınızı almadan yaşayın denilse bunu yapabilir misiniz_?

Reklamlar HackHell'in gelir kaynağıdır ve reklamsız bir forum düşünülemez...

arkadaşlar esas meseleyi atlamayın bole dolandırıcı reklamlar hackhelle hiç yakişmio ayrıca interaktif bi ortamda istemediğim bi reklamın pat die sayfa gibi acılması cok saçma

allah aşkına yaaa

sömürmek herkese yakışıyo da reklammı yakışmayacak senin dediğin o interaktif ortamlara? reklamsız iş olur mu arkadaşlar yapmayın lütfen..reklam reklamdır pat diye de gelir , ben geldim diye de gelir..reklamı veren şahıs bu şekilde olmasını istemiş kimse bişi diyemez bu duruma

bir tık la alınabilecek 3 cent için bu kadar küçülmeye siteyi eski kullanıcıları yenileri bıktırmaya kimsenin hakkı olmasa gerek
daha önce kınadım yine nefretle kınıyorum
kb lık tıklamalarla masraflar halledilecekse bu isteyi paralı yapın
yeter artık
reklamlara bir kriter getirilsin aniden evlerimizde bağıran seslerle
irkilmek istemiyoruz
yada tarayıcılarımızla engelleme yerini aramak zorunda kalmak istemiyoruz
şimdi verilecek cevapta ___rahatsızanız girmeyin___engelleyin___kapatın____türünden cümleler kullanılacak buna eminim
ama alınacak reklam en azından huzurumuzu bozmayacak reklem olsun bu bir teklif
DİKKATE ALINMASI DİLEK VE TEMENNİLERİYLE

reklama karşı değilimi ancak bu şekilde rahatsız edici bir reklam olmasa iyi olur.İstenmeyen pencereden tutun sağ alt köşede zırt pırt çıkan o reklamlar inanılmaz derecede rahatsızık veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri