yakışmıyo hackehell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asus18

New member
Reaction score
0
sitenizi her ziyaretimde istemedğim halde açılan reklam sayfalarından gına geldi
virüs programım herseferinde bu siteye bağlandğımda uyarı veriyor

bu reklamlar ve içeriği hackhellin tazrzına ve klasına yakışmıyo

lütfen dikkat

aynen gııck ettı yaw bu arada sarkıyı bılen varmı hehehehehehe

aynen yaw bu reklamdan bıktık ama virüs varmı yokmu bilmem bende nod32 var uyarı vermedi.

katılıyorumm

şarkıya cvp veriyorum:Hadi deli oğlan :durdurun

o RekLamLar oLmasa HackheLL oLMaz.. ßiraz Daha ANLayişLi oLun..

o Reklam Olmasaydı Sen Olurmuydun Burda

yapma ne olur, savunman bu olmamalı bence.
ekonomik kaygılar nedeniyle bu dediklerine hak versemde, beni istiyosan buna katlanacaksın der gibi bişey olmuş yazdıkların

arkadaslar tab ı bıde bu yonu var reklamın hackhell amcamız para kazanmasa olmazddı ben alıskınım ama olmasa daha ıyı olurdu kanatındayım knowun dedıklerıne de katılıyorum

Ewt arkdaşlar bıktım bnde hadisein sarkısı calıp duruyo..

yav çıksın boşverin siz. köşedeki çarpıdan kapatın gitsin. ben de uyuz oluyorum ama napıcan hackhell için katlanıyorum.

Pop-up şeklinde açılan reklamlarsa sorununuz, Mozilla Firefox'un bir çok engelleyici eklentisi var. Yükleyin sorun kalmasın. Virüs programının uyarı vermesi Hackhell içerikli değildir. İçerik reklam veren kişiye aittir. :goz:

sorumun muhattabı sensen diyeceğim hiçbişey yok bu cevabına
yok eğer fikir belirtmek için konuma cevap yazdıysan, biraz daha seviyeli yaz olurmu?

Ben Seviyeli Konuştuğumu Düşünüyorum :goz:

Ayrıca Bu Reklamları Engelleyen Bir Çok Program Paylaşıldı Sitede ve Sitenin Reklam Aldığı Firmaya Hernekadar Haksızlık Olsada Sizleri Bizleri Düşüerek Kapatılmadı Konular Arat Bulursun :victory

Reklamsız Hiç Birşey Yoktur :goz:

reklamı istemeyen arkadaşlar aylık 10 lira göndersin o zaman hackhelle ? :) hackhelli de reklamlarını da seviorus ailecek beğenerek izlioruz :D

reklam olmadan hackhell ayakta kalamaz popup reklam alıyosak bu giderlerimizin büyük bi kısmını karşıladıgı içindir bunu engelemek için çözümler var ufak eklentilerle popup penceresi veya reklam engelenebilir bunlarla ugraşıcanıza yakışıp yakışmadıgını tartışmayı tercih ediyosunuz bu ne kadar dogru bu size yakışıyomu ben aslında bunu merak ediyorum zora geldimi konu açmaya başlıyosunuz ama reklamsız gelirsiz ödedigimiz paralar için biz durmadan konu açmıyor ahmet mehmet size yakışmıyo bu paypal yardım forununa ödeme yapın diye diger siteler gibi yardım toplamıyoruz veya size rütbe adı altında aylık paralara baglamıyoruz bi çok şey hackhellde bedava bunların bi gideri var dimi bunun hesabını kitabını yapıcanıza durmadan şikayetci olmayı seçiyo ve bizlerin işlerini daha çok zorlaştırıyorsunuz. her zaman her istedigimiz olmuyo arkadaşlar başka çözümleri var bunun forumda araştırırsanız daha önceki konulara bakarsanız anlatıklarımızı iki günde bir tekrarladıklarımızı görebilirsiniz...

Ben Seviyeli Konuştuğumu Düşünüyorum :goz:

Ayrıca Bu Reklamları Engelleyen Bir Çok Program Paylaşıldı Sitede ve Sitenin Reklam Aldığı Firmaya Hernekadar Haksızlık Olsada Sizleri Bizleri Düşüerek Kapatılmadı Konular Arat Bulursun :victory

Reklamsız Hiç Birşey Yoktur :goz:

valla kardeşim o reklamlar olmasa sen olmazdın diyen birinin, reklam olmazsa benim olacağım yerin cevabını bildiğini düşünüyorum ne dersin

ekonomik gereksinimler nedeniyle bunun bi zorunluluk olduğunu ve katlanmam gerektiğiin yazsaydın; sözlerini sviyesizlik olarak adletmezdim herhalde..

ama yinede teşekkür ederim en azından engelleyici programlar olduğunu ikinci mesajındada olsa yazmışsın

reklamı istemeyen arkadaşlar aylık 10 lira göndersin o zaman hackhelle ? :) hackhelli de reklamlarını da seviorus ailecek beğenerek izlioruz :D

ne diyim sana :clap

reklam olmadan hackhell ayakta kalamaz popup reklam alıyosak bu giderlerimizin büyük bi kısmını karşıladıgı içindir bunu engelemek için çözümler var ufak eklentilerle popup penceresi veya reklam engelenebilir bunlarla ugraşıcanıza yakışıp yakışmadıgını tartışmayı tercih ediyosunuz bu ne kadar dogru bu size yakışıyomu ben aslında bunu merak ediyorum zora geldimi konu açmaya başlıyosunuz ama reklamsız gelirsiz ödedigimiz paralar için biz durmadan konu açmıyor ahmet mehmet size yakışmıyo bu paypal yardım forununa ödeme yapın diye diger siteler gibi yardım toplamıyoruz veya size rütbe adı altında aylık paralara baglamıyoruz bi çok şey hackhellde bedava bunların bi gideri var dimi bunun hesabını kitabını yapıcanıza durmadan şikayetci olmayı seçiyo ve bizlerin işlerini daha çok zorlaştırıyorsunuz. her zaman her istedigimiz olmuyo arkadaşlar başka çözümleri var bunun forumda araştırırsanız daha önceki konulara bakarsanız anlatıklarımızı iki günde bir tekrarladıklarımızı görebilirsiniz...

sanırım yakışıyomu derken anlatmak istediğimi tam manasıyla yansıtan bir kelime seçememişim
hem reklam içeriği hemde tarzı bu düzeyde bir sitenin klasına yakışmıyo demek istedim.
ben yakıştıramadım ama siz bunun ekonomik zorunluluk olduğunu söyleseydiniz yeterli olurdu

teşekkür ederim yine de, demekki şikayet hattına şikayet yazmak için bundan sonra biraz daha fazla düşünmek gerekecek

Sence HH ye Verilen Reklamlar Aylık Sadece 10 Ytl Mi :saskin

valla kardeşim o reklamlar olmasa sen olmazdın diyen birinin, reklam olmazsa benim olacağım yerin cevabını bildiğini düşünüyorum ne dersin

ekonomik gereksinimler nedeniyle bunun bi zorunluluk olduğunu ve katlanmam gerektiğiin yazsaydın; sözlerini sviyesizlik olarak adletmezdim herhalde..

ama yinede teşekkür ederim en azından engelleyici programlar olduğunu ikinci mesajındada olsa yazmışsın

:eek:

ne diyim sana :clap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri