Yabancı Müzik Paylaşım Bölümüne Mod Adayiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gereksiz olacak,birilerine bu kadar çabuk görev verilmesine karşıyım..

react0r iii diosunda zaten ben mit üyesiyim mod olucam ondan sonra smod ondan sonra admin ondan sonra siteyi batırıcam tövbe tövbe:)
hiçmi güvenin yoq
ilk negatif mesajı sen yazdın
küçük bi flash back:ilk teşekürümü react0r yapmıştı ;)
pardon mit değil FBI danım:)

görüs bildiriyoruz kardesim,burda mod olmayı hak edebilecek senden önce çok kişi var bence..

react0r' Alıntı:
görüs bildiriyoruz kardesim,burda mod olmayı hak edebilecek senden önce çok kişi var bence..
tamam ben hak et miyorum modluğu
neyse boşver....... :eek:

insallah olursun kardesim ne diyek... reactor abi deneme yanilma metodu var denersin yanilirsan olay bitmistir peki ya yanilmazsan.. iste o daha iidir bilmiom gözlemin ne ama ön yargi gibi geldi bana :)

Bak en basitinden başlıklara bakalım..

Ben 129 tane başlık açmışım sen ise henüz 15,bence yetersiz..

Reactor e yazdığın msj olmamış. Hiç mi olumsuz msj almayacaksın ? Üstelik hiç de ağır bi eleştri deil. Ben bile burada uzun zamandır paylaşım yaptığım halde isteklere cevap verdiğim halde modluk istemedim. İstatistiklerim de çoğu kişiden fazla. Benden de reactor e +1...

tamam react0r 1 - 10+ iyidir yorumlara dewam

Blacksymbian'nın yukunu hafıflettıgın ve o bolumde yeterlı oldugun gercek... reactor'un dedıklerınede katılmıyor degılım elestırılerede acık olmalısın...
cogunlugun destek vermesı ve bolumde yaptıklarına bakıp modlugun hayırlı olsun dıyorum... umarım paylasımların devam eder iyi forumlar...

ben yorum yapmadan mod olmuşsun reactOr un baktığı gibi ilk bakacağım konu sayısıydı konun sabit başlıkkta olup olmamamsı konuların devamlı ilgi içeren konular olması mesajlarının teşekkürden çok yardım nitelikli olması online süren ...

dark_angel tamam demiş bizede hayırlı olsun demek düşer ...

hayirli olsun kardes ztn elinden geldigi kdr yardim olmaya calisiyorsun album sarki yetistirmeye filan devaminin gelmesi dilegi ilem

son sürat devam yabancı müzik paylaşıma sağoun;)
------------------------------------------------------------
yoqmu isteq:)

Kardeş hayırlı olsun kusura kalma yeni gördüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri