Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
react0r iii diosunda zaten ben mit üyesiyim mod olucam ondan sonra smod ondan sonra admin ondan sonra siteyi batırıcam tövbe tövbe
hiçmi güvenin yoq
ilk negatif mesajı sen yazdın
küçük bi flash back:ilk teşekürümü react0r yapmıştı
pardon mit değil FBI danım
insallah olursun kardesim ne diyek... reactor abi deneme yanilma metodu var denersin yanilirsan olay bitmistir peki ya yanilmazsan.. iste o daha iidir bilmiom gözlemin ne ama ön yargi gibi geldi bana
Reactor e yazdığın msj olmamış. Hiç mi olumsuz msj almayacaksın ? Üstelik hiç de ağır bi eleştri deil. Ben bile burada uzun zamandır paylaşım yaptığım halde isteklere cevap verdiğim halde modluk istemedim. İstatistiklerim de çoğu kişiden fazla. Benden de reactor e +1...
Blacksymbian'nın yukunu hafıflettıgın ve o bolumde yeterlı oldugun gercek... reactor'un dedıklerınede katılmıyor degılım elestırılerede acık olmalısın...
cogunlugun destek vermesı ve bolumde yaptıklarına bakıp modlugun hayırlı olsun dıyorum... umarım paylasımların devam eder iyi forumlar...
ben yorum yapmadan mod olmuşsun reactOr un baktığı gibi ilk bakacağım konu sayısıydı konun sabit başlıkkta olup olmamamsı konuların devamlı ilgi içeren konular olması mesajlarının teşekkürden çok yardım nitelikli olması online süren ...
dark_angel tamam demiş bizede hayırlı olsun demek düşer ...