Yabancı Müzik Paylaşım Bölümüne Mod Adayiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Squealer

Special Effects expert
Reaction score
0
malumunuz hackhell de en fazla ilgilendiğim bölüm olan müzik bölümünde hemen hemen her isteği değerlendirmiş bulabildiğim güçümün yettiği kadar paylaşım yapmış ve hiç bir mesaj sayımı yükseltmek amaçlı,plemiğe girme,reklam yapma,gereksiz yorum yapmayıp 1 haftalık online sürem ve 100 teşekkürümle Yabancı Müzik Paylaşım Bölümüne Mod Adayiyim
--------------------------------------------------------------------------------------------------
karar yöneticilerin
--------------------------------------------------------------------------------------------------
bölümün bir modu var 2 cisi kötü olmaz diye düşündüm
hiç değilse ilk mesajımda istemedim modluğu:)
...::NoSteam-Hackhell'e::...
Not hibokrat yeminile karışık kız isteme karışımı bişeye benzeti yazım kusura bakmayın:)

Benden sana destek var arkadaşım gusel paylaşımlar yapıyosusun zaten admiralda gitti bana yardımcı olcak biri lasımdı ama karar yönetimin

kendi kazdım kuyuya düştüm sen düşüne dur ;)
---------------------------------------------
karar yöneti,min

bencede o bölüme mod lazım diğer modun görev yapmadığını demiyorum sadece ona ayrdımcı olabilmesi için.....(bana göre) umarım karar tüm hackhell ailesine ve nosteame hayırlı olur.

Ben de desteliyorum arkadaşım.Dediğin gibi bütün isteklere kosuyorsun ilgileniyorsun

paylaşımların ve de istek bölümlerinde ki hızlılığının göz doldurduğunu mod arkadaşlara belirtmek isterim ....
benden de +1 ;-) -gerçi bizim oy bi işe yaramaz ama neyse-

+1 de benden.. müzik bölümünde koşturan bir arkadassın. ki 2 mod olması bence doğal müzikte.. isteklere yetişmek açısından..

+1 de benden . Herkes sana destek olmuş . Bizede böyle bir tutum düşer .
Zaten paylaşımların güzel . Pek indiremesemde takip ediyorum .
Hakkında hayırlısı .

benim bir fikrim var..ne zamandır düsünüyorum..malümünüz müzik bölümünde 4 tane alt baslık var ..bunların modları ayrı ayrı bence müzik bölümündeki modlar hepsi bir olmalı mesela türkce müzik nosteam ben sezen symbian..yabancı müzikte aynı klipler bölümüde aynı sekil olursa bölümler hereketlenir..ve karısıklık olmaz bölümlerde bir modun gözünden kacan bisiye diğer mod hemen müdehale eder..ve modların yükü hafifler..karar yönetimin..

Arkadaşım Bana Pek Laf düşmez ama Bende Diğer Arkadaşlar Gibi görüşümü sölemek İsterim.
Paylaşımların güzel.
Bendende Gerçi Neyi Deiştirecekse +1 Oy!

Mc_DaRkNeEs' Alıntı:
benim bir fikrim var..ne zamandır düsünüyorum..malümünüz müzik bölümünde 4 tane alt baslık var ..bunların modları ayrı ayrı bence müzik bölümündeki modlar hepsi bir olmalı mesela türkce müzik nosteam ben sezen smbian..yabancı mzükte aynı klipler bölümüde aynı sekil olursa bölümler hereketlenir..ve karısıklık olmaz bölümlerde bir modun gözünden kacan bisiye diğer mod hemen müdehale eder..ve modların yükü hafifler..karar yönetimin..

Bak u dediğini bende düşündüm iyi bir fikir aslında ama karar yönetimin

inşallah oLurSun :)

Beyler bırakın bu benim oyum ne değiştirecek laflarını ayıp oluyor ama...Elbetteki sizin oylarınızda çok önemli sonuçta sizler için seçiliyor.Siz istek yapacaksınız o arkadaşta bulacak...

Mc_DaRkNeEs' Alıntı:
benim bir fikrim var..ne zamandır düsünüyorum..malümünüz müzik bölümünde 4 tane alt baslık var ..bunların modları ayrı ayrı bence müzik bölümündeki modlar hepsi bir olmalı mesela türkce müzik nosteam ben sezen symbian..yabancı müzikte aynı klipler bölümüde aynı sekil olursa bölümler hereketlenir..ve karısıklık olmaz bölümlerde bir modun gözünden kacan bisiye diğer mod hemen müdehale eder..ve modların yükü hafifler..karar yönetimin..

ii fikir :rolleyes:

en dip not:ama bide sezen demesen harika olcak abi sazan gibi hissediyom kendimi :p seven desende olur 7 yi koymaya üşeniyosan :cool: :D ;) :p

ben de paylaşımlarını beğeniyorum arkadaşım...başarılar dilerim...mod. olsan da olamasan da aynı performansını sürdürmeni isterim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri