Yabancı Adult Resimler bölümüne adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşağıda ki mesajı yazdığımda FLeTCh® 25 yaşındaydı

revolation' Alıntı:
kanka online oyunlarda takib ediyorum 10 numarasın umarım adultada geçersin ver coşkuyu adultada ver coşkuyu :D

+ x ∞

daha sonra bu mesajı yazdığımda FLeTCh® 45 yaşına gelmişti

revolation' Alıntı:
ye millet ayıp oluyor ama. ben olsam kurdeşen dökerdim adama olumlu yada olumsuz bi cevap verin (olumlu olsun pleas :D )

kanka + demiştim gene + diyorum hatta bu böyle 3 - 5 ay daha uzarsa peşinen gene + diyorum. online oyunları zaten hep beraber evirip - çeviriyoruz orada biz bi kaç user pekte ağır bi işi yok online oyun bölümünün. onun için adulta da mod olursan sanıyorum ki orada daha da fazla verimli olacaksın.

sonuna kadar +

ve bu mesajı yazdığımda artık FLeTCh® o bölüme elverişli değildi çünkü yaşı 70 olmuştu. anladınız umarım

kanka inşallah sonuç ii olacak ta senin torun mod şuan orada onuın için dolu orası. sen artık sallana sandalyede gazetelerin arka sayfa güzei kısmını fln makasla kes onla kendine deftere arşiv yap. deftere yaşıştırmak için yapıştırıcı lazımsa bizim torun geçerken bıraksın size. artık defteri hafta sonları bana verirsin he :D

sayın yöneticiler hadi ama çok uzadı. şu adamın önünü açın. mazallah açmanıza gerek kalmayacak yakında yoksa :D

kanka arkandayım korkma :D olacak bu iş, içime doğdu.

yorum yok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

şu sıralar doğru dürüst online olamıyorum ama artık sonuçlansın bu konu :) konuyu açtığımda yazdı havalar soğudu kış oldu hala konu açık :S
revolation doru diyo walla :p

FLeTCh®' Alıntı:
şu sıralar doğru dürüst online olamıyorum ama artık sonuçlansın bu konu :) konuyu açtığımda yazdı havalar soğudu kış oldu hala konu açık :S
revolation doru diyo walla :p

yalan mı abi yaş geçiyor, adultta da boş adam değilsin. bomba paylaşımların var, daha ne diym ki?

görev senindir FLeTCh®

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri