Yabancı Adult Resimler bölümüne adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana daha önce - vermistim dimi :D:D:D

muhaha yok olm sana adult madult

evet ya neden olumlu yada olumsuz FLeTCh® baş vurusu sonuçlanmıyor ? ?

diğer modluğu sorunsa ben şahsen sorun olacağını sanmıyorum çünkü FLeTCh® düzenli olarak yabancı adultu takip ediyor :) yani öbür görevli olduğu yerde sorun çıkmıyorsa çok rahat olarak yabancı adultu idare edebilir diye düşünüyorum

yönetimden ricam artık onaylansın elbetteki gönlümden geçen;

FLeTCh® MOD olarak onaylanması +1

hahuhah benim adaylığa dönmüş olm uzadıkça arapsaçı
ama umarım sonunda beklediğine deyer deymezse de sağlık olsun üzme kendini :)

Yavruuuumm kıyamam sana sen mod olma ben olurum yavruuuummm :p
kaç ay oldu bea sonuclansın artık harbiden :D

Artık Bu Adaylık Sonuçlanmalı Nerdeyse 2 Ay Oldu FLeTCh® Sendede Ne Sabır Varmış Abi Ya :)

yaptığın paylaşımlarla ve forum genelinde herkese yardımcı olman dolayısıyla bunu sonuna kadar hakettiğine inanıyorum. +++++++1903

İhtiyaç Varsa Neden Olmasın +1

Bir Zamanlar Yabancı Ve TUrk Adult Resimlerde Calısmıs Biri oLARAK Sana BEnden Destek Zamanında bende Uyeligimi Koymustum Oraya Ama Nasib Deilmiş İns Sen Olursun Dai Basarılarının Dewamını Bekliyoruz İns İstedigin Yerlere Gelirsin Aylar Sonra HH ye Attıgım İlk Post Bu :) :D :p

Hepinize Kolay Gelsin ...

ye millet ayıp oluyor ama. ben olsam kurdeşen dökerdim adama olumlu yada olumsuz bi cevap verin (olumlu olsun pleas :D )

kanka + demiştim gene + diyorum hatta bu böyle 3 - 5 ay daha uzarsa peşinen gene + diyorum. online oyunları zaten hep beraber evirip - çeviriyoruz orada biz bi kaç user pekte ağır bi işi yok online oyun bölümünün. onun için adulta da mod olursan sanıyorum ki orada daha da fazla verimli olacaksın.

sonuna kadar +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri