Yabancı Adult Resimler Bölümü'nde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem olumlu bulmuşsa ben olmaz diyorum

__ EKSİ

bence sen yapamazsın

arda sevdiğim ve saydıgım arkadaslarımdan biridir.Bölümün mod'u olarak verdigi oy'a katılıyorum ve sanada + veriyorum.Hayırlı olsun.

LsD kardeşim öncelikle şunu söylemeliyim ki, HackHell'a kattıklarınla dikkat çekiyorsun.Başarılarının hep devam etmesini dilerim.
Gördüğüm kadarıyla iyi bir kişiliğide sahipsin.
Forumda özüne ve sözüne güvenmiş olduğum bazı kardeşlerimde adaylığını uygun bulmuşlar...
Ayrıca bende senin bu yükü taşıyabileceğine inanıyorum...
Bu Yüzden Dolayı,,,,​

Olumlu
oy kullanıyorum...
Hakkında hayırlısı olsun...​

+ 1453​

ben oy kullana biliyor muyum bilmiyorum ama yinede LsD için bannlanma riskine değer :D:D:D

tabikide +

Sözkonusu böLümün yöneticiLerinin fikirLeri çok önemLi.. Aday arkada$ta Hut'ta iyi i$Ler cıkarıyor.. Herhangi bir ters durumda yok.. Ofsayt yok yani.. :)

OLabiLir.

dostum sana şunu sölemöek ıstıorum....ilk basta gercekten coooooookk buyuk sorumluluk gerektıren bır işi almak ıstıorsun!!!! bunca ınsanın zewkını karsılayabılcekmısın,bunca ınsanı tatmin edebılcek mısın:D:D:D:D bence hayır hayır hayır!!!!

Adult bölümlerle yeterince ilgilisin ve olan bitene hakimsin uzun zamandır.. Eğer görev verilirse daha da pişebilirsin. Bölümdeki yöneticiler de destek veriyor. Onlarla anlaşabilmen de güzel. Koordineli bi şekilde düzeni sağlayabilirsiniz. Ben olumlu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri