Gєηco
Altın Üye
Ya gel, ya git artık
Ya tapayım sana yada nefret edeyim gelirsen benim olursun,gidersen toprağın
seni o kadar çok seviyorumki ölüm bile korkutmuyor artık hatta ölümün benim için kurtuluş olacagınıda
düşünmüyor değilim.
yaşadıkça çıldırıyorum,deliriyorum her geçen gün biraz daha nefret ediyorum yaşamdan kendimden.
Ya gel tapayım sana, yada git sonsuza denk,
Artık her şey basit her söz anlamsız her geçen gün biraz daha karanlık,ve ben biraz daha hayattan kopuyorum
gel gülüm gel
Artık bu kadar yeter ağladıgım sensiz geçen günler yeter artık dayanamıyorum sabrım kalmadı tükendi bende kalmadım artık
Artık gülmek istiyoruum mutluluk istiyorum çok mu bana çokmu...
sen mutlumusun sanki kendini kandırma gülüm kandırma;
bırak artık şu lanet olası gururunu bitsin artık şu diş ağrısı gibi durmada zonklayan kalp ağrım.dön artık dön yeter.
ama ben böyle mutluyum diyorsan sakın gelme....
Senin aşkını,lanet olası sevgini kazanamdıysam emin ol kazanacagım son bişey var Nefretinnn Nefretinnn............
Written By_Genco
(bugünlerde yaşadıklarımdan alıntıdır)
Ya tapayım sana yada nefret edeyim gelirsen benim olursun,gidersen toprağın
seni o kadar çok seviyorumki ölüm bile korkutmuyor artık hatta ölümün benim için kurtuluş olacagınıda
düşünmüyor değilim.
yaşadıkça çıldırıyorum,deliriyorum her geçen gün biraz daha nefret ediyorum yaşamdan kendimden.
Ya gel tapayım sana, yada git sonsuza denk,
Artık her şey basit her söz anlamsız her geçen gün biraz daha karanlık,ve ben biraz daha hayattan kopuyorum
gel gülüm gel
Artık bu kadar yeter ağladıgım sensiz geçen günler yeter artık dayanamıyorum sabrım kalmadı tükendi bende kalmadım artık
Artık gülmek istiyoruum mutluluk istiyorum çok mu bana çokmu...
sen mutlumusun sanki kendini kandırma gülüm kandırma;
bırak artık şu lanet olası gururunu bitsin artık şu diş ağrısı gibi durmada zonklayan kalp ağrım.dön artık dön yeter.
ama ben böyle mutluyum diyorsan sakın gelme....
Senin aşkını,lanet olası sevgini kazanamdıysam emin ol kazanacagım son bişey var Nefretinnn Nefretinnn............
Written By_Genco
(bugünlerde yaşadıklarımdan alıntıdır)