Ya GEL Ya,ÇEK git (wrt:genco)

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Ya gel, ya git artık

Ya tapayım sana yada nefret edeyim gelirsen benim olursun,gidersen toprağın
seni o kadar çok seviyorumki ölüm bile korkutmuyor artık hatta ölümün benim için kurtuluş olacagınıda
düşünmüyor değilim.
yaşadıkça çıldırıyorum,deliriyorum her geçen gün biraz daha nefret ediyorum yaşamdan kendimden.
Ya gel tapayım sana, yada git sonsuza denk,
Artık her şey basit her söz anlamsız her geçen gün biraz daha karanlık,ve ben biraz daha hayattan kopuyorum
gel gülüm gel
Artık bu kadar yeter ağladıgım sensiz geçen günler yeter artık dayanamıyorum sabrım kalmadı tükendi bende kalmadım artık
Artık gülmek istiyoruum mutluluk istiyorum çok mu bana çokmu...
sen mutlumusun sanki kendini kandırma gülüm kandırma;
bırak artık şu lanet olası gururunu bitsin artık şu diş ağrısı gibi durmada zonklayan kalp ağrım.dön artık dön yeter.
ama ben böyle mutluyum diyorsan sakın gelme....
Senin aşkını,lanet olası sevgini kazanamdıysam emin ol kazanacagım son bişey var Nefretinnn Nefretinnn............

Written By_Genco
(bugünlerde yaşadıklarımdan alıntıdır)

abi eline saglık canını hiç kimse için sıkma saçının teline deymez öle insanlar:lol:

nolursa olsun kararsızlık kötü.
bırak gelmesın sende gel deme
baslarda kalbın yansada, kafan rahat olur.

genco kafan mı guzel :D

süper ama kararsızlık düşünceseındesın ıspıyoncunun dediği gıbı kafanmı güzel :)

önemli olan gidenin dönüp veya dönmemesi deil ayrılmamızın nedensizlikleri neden oluyor....

Eline sağlık çok güzel olmuş..

genco eğer son günlerde bunları yaşıorsan artık yalnız deilim sanırım yanıma h.geldin iki kişi olduk. . .çok güsel ve resmen yaşamımdan bi kesit oldu. . .
karapapatya yenge valla öle dionda kolay deil işte git demek o kadar zorki gel derken zorlanmıoruz güsel günler için geçmişte kalanlar için ama git demesi nefret ediorum senden demek o kadar zorki . . . :'( :'( :'(

illuminati' Alıntı:
genco eğer son günlerde bunları yaşıorsan artık yalnız deilim sanırım yanıma h.geldin iki kişi olduk. . .çok güsel ve resmen yaşamımdan bi kesit oldu. . .
karapapatya yenge valla öle dionda kolay deil işte git demek o kadar zorki gel derken zorlanmıoruz güsel günler için geçmişte kalanlar için ama git demesi nefret ediorum senden demek o kadar zorki . . . :'( :'( :'(

benden öncede yanlız deildin...tek senmisin sanıyorsun kaç tane nefret edilecek insan var şü evrende...sebebsiz nedensiz yere çekip giden bilmiyorum unut demek en basiti yanlız unutulmuyor işte unutulmadıgı içinde ya sevgisini kazanacaksın onu beceremiyorsan en son nefretini sevmiyorsa nefret etsin bende ona nefret duyayım..

yüreğine sağlık klavyen dert görmesin ;)

Geri