Ya darbe olmazsa?

Bu sefer hükümet acisindan bir darbe olmaz, ama millet olarak darbeleri yemege devam ediyoruz

Maaş Kuyruğunda Öldü

Batman PTT Merkez Şubesi'nde Maaşını Almak Üzere Bekleyen Emekli Vatandaş Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti.

Haber Yayın Tarihi: 10.12.2009 15:18

Batman PTT Merkez Şubesi'nde maaşını almak üzere bekleyen emekli vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.

Yıllarca hizmet ettikten sonra Emekli Sandığı'ndan emekli olan Salih İrge (81) maaşını almak üzere geldiği PTT Merkez Şubesi'nde fenalaştı. Maaşını almak isterken yere yığılan İrge, çağrılan 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçiren İrge'ye kalp masajı yapıldı. Yapılan kalp masajı ile iki kez kalbi çalıştırılan İrge, hayata döndürülemedi.

İrge'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hastanede bekleyen ailesine teslim edildi.

KAYNAK

verdiğin örneğe bak ya adamın kuyrukta beklediğine dair birsey yokki maas işlemleri sırasında fenalasmıs üstelik ambulansta yetişmiş müdahale yapılmıs ama kurtarılamamıs ya bana kuyruk göster kardesim insanların feryat ettiği sıcağın alnında ya da soğuğun ayazında beklediği bi kuyruk göster tüp kuyruğu , yağ kuyruğu da olabilir 5 10 dk her yerde bekliyorsun bana eskisi gibi saatlerce insanların kahrolduğu bir kuyruk göster böyle kaçak döğüşme

verdiğin örneğe bak ya adamın kuyrukta beklediğine dair birsey yokki maas işlemleri sırasında fenalasmıs üstelik ambulansta yetişmiş müdahale yapılmıs ama kurtarılamamıs ya bana kuyruk göster kardesim insanların feryat ettiği sıcağın alnında ya da soğuğun ayazında beklediği bi kuyruk göster tüp kuyruğu , yağ kuyruğu da olabilir 5 10 dk her yerde bekliyorsun bana eskisi gibi saatlerce insanların kahrolduğu bir kuyruk göster böyle kaçak döğüşme

okumanda mı yok.haberin başlığında maaş kuyruğunda öldü diyor.kaynak'a tıklarsan orda da aynı yazıyı görürsün.kaynaktada başlık "Maaş Kuyruğunda Öldü" olarak verilmiş.

HAHAHAHAHA.MArcus etme eyleme.Adam kalp krizi geçirmiş 81 yaşında.Maaş kuyruğunu bahane ettiniz :D..Adam fırında geçirse kalp krizi ekmek sırasınd oldu diyeceksiniz:D...Valla hiç güleceğim yoktu...

AYRICA BU KONUYU KİM SAPTIRDI!!

Maaş Kuyruğunda Öldü

Batman PTT Merkez Şubesi'nde Maaşını Almak Üzere Bekleyen Emekli Vatandaş Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti.

Haber Yayın Tarihi: 10.12.2009 15:18

Batman PTT Merkez Şubesi'nde maaşını almak üzere bekleyen emekli vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.

Yıllarca hizmet ettikten sonra Emekli Sandığı'ndan emekli olan Salih İrge (81) maaşını almak üzere geldiği PTT Merkez Şubesi'nde fenalaştı. Maaşını almak isterken yere yığılan İrge, çağrılan 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçiren İrge'ye kalp masajı yapıldı. Yapılan kalp masajı ile iki kez kalbi çalıştırılan İrge, hayata döndürülemedi.

İrge'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hastanede bekleyen ailesine teslim edildi.

KAYNAK

çok değil azıcık izan azıcık ölçü..)) tamam, adam maaş kuyruğunda ölmüş anladıkta , baksana o adamın yaşı kaç? 81. yazıyla yazalım seksen bir miş..... CHP-DY-ANAP döneminde emekliler 181 hatta 281 yaşına kadar falan yaşıyordu sahi.. şimdi azrail emekliye şans vermiyor 81 de alıyor.. vah ki vah...:)) başka mantık işine gerek yok.. ölümlerden bile hükümet sorumlu... emeklim sen ölme bekle chp dönemi mhp dönemi olsun ömrüne % 100 zam gelecek:))

Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.Ölüyü bile bize musallat ettiniz ya.Sizden herşey beklenir.

maaş kuyruğunda öldü diye haberi vermemin sebebi, v_k adlı üyenin "zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha..." demesidir.şimdiki yaş neyse eskiden de aynıydı.sonuçta emeklilerden bahsediyoruz.özal tayyip'ten daha insaflıydı ya da seçim içindi her ne idiyse de özal % olarak hatırlamıyorum ama memurlara ve emeklilere çok büyük zamlar yapmıştı.tayyip emekliye %1.83 zam yaptı.artık bu kadar zamla emekli ancak kefenini satın alabilir.belki onu bile alamaz.

maaş kuyruğunda öldü diye haberi vermemin sebebi, v_k adlı üyenin "zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha..." demesidir.şimdiki yaş neyse eskiden de aynıydı.sonuçta emeklilerden bahsediyoruz.özal tayyip'ten daha insaflıydı ya da seçim içindi her ne idiyse de özal % olarak hatırlamıyorum ama memurlara ve emeklilere çok büyük zamlar yapmıştı.tayyip emekliye %1.83 zam yaptı.artık bu kadar zamla emekli ancak kefenini satın alabilir.belki onu bile alamaz.

Zaten mezara yanında başka bişey götüremeyecek kefenini alıyorsa ne mutlu ona...Uygulanan sistemler farklı...Zamlar belirlenen sistemem göre belirleniyor.Sen olsan belirlediğin sisteme ters bi zam yapar mısın?
sistematiktir yani.

Zaten mezara yanında başka bişey götüremeyecek kefenini alıyorsa ne mutlu ona...Uygulanan sistemler farklı...Zamlar belirlenen sistemem göre belirleniyor.Sen olsan belirlediğin sisteme ters bi zam yapar mısın?
sistematiktir yani.

benim belirlediğim sistem düşük kur yüksek faiz olmazdı.akp bunu yapıyor.yurt dışından gelen sıcak paralara yüksek faiz veriyor.milletin parası, memurun,emeklinin,vatandaşın hakkı yabancılara gidiyor.

Yani sistemi yanlış olabilir.Biz 4*4 lük üz demiyoruz zaten.Ama muhalafet görevi tamamen hükümeti karalamak mı? bu senin ülken ya hükümet bir yanlış yapıyorsa yanlışını bildir çözüm önerisi üret.Muhalefetin yaptığı nedir? karala çamur at.Çözüm önerisi getirmez.

Konuyu daha fazla saptırmayalım.

Yani sistemi yanlış olabilir.Biz 4*4 lük üz demiyoruz zaten.Ama muhalafet görevi tamamen hükümeti karalamak mı? bu senin ülken ya hükümet bir yanlış yapıyorsa yanlışını bildir çözüm önerisi üret.Muhalefetin yaptığı nedir? karala çamur at.Çözüm önerisi getirmez.

Konuyu daha fazla saptırmayalım.

muhalefeti sallayan ciddiye alan bir iktidar vardıda bizmi göremiyoruz?

cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük muhalefeti ne kadar ciddiye aldıklarını ...

Geçiniz .....takkıye ve mazlum edebiyatı artık tutmuyor......

muhalefeti sallayan ciddiye alan bir iktidar vardıda bizmi göremiyoruz?

cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük muhalefeti ne kadar ciddiye aldıklarını ...

Geçiniz .....takkıye ve mazlum edebiyatı artık tutmuyor......

Başbakan cumhurbaşkanlığına kimi çıkarsa çıkarsın siz hep [ak]lığa muhalefetsiniz.Cumhurbaşkanından şikayetin nedir onuda anlamadım.Bir ahmet necdet sezer,süleyman demirel cumhurbaşkanlığı yapmışsa bu ülkede.Abdullah gül neden onlardan kat kat daha iyi. neden yamasın.. Tutturdunuz bir 367 daha önce baykal 367 ye de karşıydı.Baykal kozmik oda araştırılsın demiş 20 yıl önce bugün neden karşı çıkıyor?
baykal 2000 yılında kürt raporu hazırlamış bugün neden karşı çıkıyor?

Ben sana söyleyeyim korkuyor adam korkuyor eğer türkiyey barış gelirse bir daha asla iktidar olamayacağını biliyor.Ve sırf ak parti kazanmasın diye muhalefet yapıyor.Amacı türkiye değil ak parti.Recep tayyip erdoğanne diyor:"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız"..Ki siz kürt açılımını o kadar saptırdınızki yok abd projesi yok bopla alakası.Evet gerçekten ak parti şuanki söylenenlere bakılırsa kaybedecek ama açılım sonuca ulaşırsa.O zaman açılıma karşı çıkanlar çöpe atılacağını biliyor.Ve sırf kendi menfaatleri için ülkeyi kargaşaya sürüklüyorlar.

bana yaşından dolayı değil çektiği çileden dolayı ölen birini göster dedim , milletin birbirini itip kaktığı sende jeton düşmüyor ya ...
Eskiden yaş aynı değildi efendim kayseride komşum 58 yasında vefat etti 2.5 saat kuyrukta beklediği için ...
8o yasındaki adam kuyruktaysa elbette istemeyiz ama birazda kendi sorumsuzluğundan ölmüş
torunu vs si yokmuymus

ayrıca bu hükümet isviçredeki gizli hesaplar için inceleme baslattı uzanın bir miktar parasına borcuna sayılıp el koyuldu , ne faizi Allah aşkına hükümetin vergi memurları Halis Toprak , Aydın Doğan ve Uzan gibi godomanların canına okuyor
siz nerde yasıyorsunuz

Anıtkabirde ziyarertine git.Derdini anlat bakalım sana nasıl yardım edecek.Kendinden utanmalısın sen.Allahtan yardım dileyeceğine atadan yardım istiyorsun!

Yazılan tüm yorumları eksiksiz okurum.Çünkü bazıları kadar cahil değiliz çok şükür.
Bu yazıyı burya konu açanın ve o yazının sahibinin cahilliğini yorumumu okuduysan anlarsın.Kimin yorumları okumadğı da burdan çıkıyor zaten.

"PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz"

Yanlışlarını düzelteyim dedim.
Polis - Askere ===>polis - darbeciye
işçi- emekliye ===> böyle bi düşmanlık göremedim ben.Bildiğin bi olay varsa anlat ona göre cevabımı veririm.
Türk - Kürt e ===> Arkdaşım kürt ne benim ona ne de onun bana bi düşmanlığı var.Bugün kimse kürtlerle sorunumuz olmadığını söylüyor.Kürtler ise düşmanlığımız yok sadece özgürlük istiyoruz diyorlar.
herkes-herkese ===> Böyle bi düşmanlık olsaydı türkiye diye bi ülke olmazdı.Amerika demokrasi dağıtmak için ülkemize ordusuyla girmiş olurdu.

Bak Bakalım... Kürtlerin En Büyük Sanatçılarından AHMET KAYA ne Diyor...

Türk'ü Kür'de Düşman Etme Değil Kürd'ü Türk'e Düşman Etme Çabasındalar :goz:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1215903237331&ref=mf

Ayrıca... Yan Gelip Yatma Mı ???

Sen Özelleştircen... Doğru Dürüst İŞ Vermicen... Elinden Alacan İşini Yan Gelip Yatma Dicen...

Ayrıca Atatürk'E Dil Uzatıyon...

Ex Peygamber Fetullah Gülen'in Bir Yerindne Ayrılmazsınız... Ondan Sonra... 2.Peygamber Hz.Tayyip Erdoğanın Bir Yerinden Ayrılmazsınız... Peki Onlar Ölüncede Atatürk'e Dediğin Gibi Mezar'ına Gidin Yardım Edebilecek Misin Diyebilecen Mi ??? Yerse :goz:

Polis - Askere ===>polis - darbeciye

Polis Darbeciye ??? Asker Zaten Elinizde Başbuğ'un Çek Elinde Şekerini Ağlasın Dursun... Ne Darbesinden Bahsediyonuz... ???

Başbuğ İstifa Etmedikçe Bizim Başımız Bok Çukurundan Çıkmaz.. :goz:

sizleri gercekten anlayamıyorum nasıl bu kadar herşeyi görmezden gelerek savunma yapıyorsunuz hayretler içerisindeyim darbe darbe dediler hani ne oldu hangi belgeyi ortaya koyabildiler ortada elle tutulur ne var hiç birşey yok ergnekon die birşey ortaya atıldı kim akp hükümetine karşıysa ergenekoncu ilan edildi ama şunuda kimse inkar etmesin eğer bu hükümet ülkeyi bölmeye devam edicekse bu darbeyide tsk dan beklemesin biz atatürkün evlatlarız onun emanatinede canımız pahasına sahip çıkarız

Eh be konuyu anlamıyorsunuz Boş boş konuşuyorsunuz.

Sonra da off ne yorum yaptı dionuz.

Yazık valla..

"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız"

*Mazlum edebiyatının yeni sloganııııııı, bu slogana gaza gelipte Allahu Ekber diyebilecek çok insan varrrrr....

davos dönüşü van minüt sloganı sonrası Alahu Ekber nidalarınııııııı hatırlayabilirsek ne kadar ciddi olduğumu anlıyacaksınız ........:)

Allahın Ekberliği bir slogana bir aragazına bakıyor, bu kadar yozlaşma olmaz, bu kadar yozlaşma kabul edilemez.

*Mazlum edebiyatının yeni sloganııııııı, bu slogana gaza gelipte Allahu Ekber diyebilecek çok insan varrrrr....

davos dönüşü van minüt sloganı sonrası Alahu Ekber nidalarınııııııı hatırlayabilirsek ne kadar ciddi olduğumu anlıyacaksınız ........:)

Allahın Ekberliği bir slogana bir aragazına bakıyor, bu kadar yozlaşma olmaz, bu kadar yozlaşma kabul edilemez.

O yiğidin resmine bu yorumlar yakışmıyor.Hİç kusura bakma kardeşim...

Allah'ın adını anmak ne zamandan beri yozlaşma oldu?? Türkiye'nin müslüman bir ülke olduğunu bilmiyosun heralde..Bu kadar da saçmalama olmaz arkadaş kendine gel lütfen..

Geri