tr42fy
Cяεтαn-Tυяκ
Bu sefer hükümet acisindan bir darbe olmaz, ama millet olarak darbeleri yemege devam ediyoruz
Maaş Kuyruğunda Öldü
Batman PTT Merkez Şubesi'nde Maaşını Almak Üzere Bekleyen Emekli Vatandaş Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti.
Haber Yayın Tarihi: 10.12.2009 15:18
Batman PTT Merkez Şubesi'nde maaşını almak üzere bekleyen emekli vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.
Yıllarca hizmet ettikten sonra Emekli Sandığı'ndan emekli olan Salih İrge (81) maaşını almak üzere geldiği PTT Merkez Şubesi'nde fenalaştı. Maaşını almak isterken yere yığılan İrge, çağrılan 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Kalp krizi geçiren İrge'ye kalp masajı yapıldı. Yapılan kalp masajı ile iki kez kalbi çalıştırılan İrge, hayata döndürülemedi.
İrge'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hastanede bekleyen ailesine teslim edildi.
KAYNAK
verdiğin örneğe bak ya adamın kuyrukta beklediğine dair birsey yokki maas işlemleri sırasında fenalasmıs üstelik ambulansta yetişmiş müdahale yapılmıs ama kurtarılamamıs ya bana kuyruk göster kardesim insanların feryat ettiği sıcağın alnında ya da soğuğun ayazında beklediği bi kuyruk göster tüp kuyruğu , yağ kuyruğu da olabilir 5 10 dk her yerde bekliyorsun bana eskisi gibi saatlerce insanların kahrolduğu bir kuyruk göster böyle kaçak döğüşme
Maaş Kuyruğunda Öldü
Batman PTT Merkez Şubesi'nde Maaşını Almak Üzere Bekleyen Emekli Vatandaş Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti.
Haber Yayın Tarihi: 10.12.2009 15:18
Batman PTT Merkez Şubesi'nde maaşını almak üzere bekleyen emekli vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.
Yıllarca hizmet ettikten sonra Emekli Sandığı'ndan emekli olan Salih İrge (81) maaşını almak üzere geldiği PTT Merkez Şubesi'nde fenalaştı. Maaşını almak isterken yere yığılan İrge, çağrılan 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Kalp krizi geçiren İrge'ye kalp masajı yapıldı. Yapılan kalp masajı ile iki kez kalbi çalıştırılan İrge, hayata döndürülemedi.
İrge'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hastanede bekleyen ailesine teslim edildi.
KAYNAK
maaş kuyruğunda öldü diye haberi vermemin sebebi, v_k adlı üyenin "zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha..." demesidir.şimdiki yaş neyse eskiden de aynıydı.sonuçta emeklilerden bahsediyoruz.özal tayyip'ten daha insaflıydı ya da seçim içindi her ne idiyse de özal % olarak hatırlamıyorum ama memurlara ve emeklilere çok büyük zamlar yapmıştı.tayyip emekliye %1.83 zam yaptı.artık bu kadar zamla emekli ancak kefenini satın alabilir.belki onu bile alamaz.
Zaten mezara yanında başka bişey götüremeyecek kefenini alıyorsa ne mutlu ona...Uygulanan sistemler farklı...Zamlar belirlenen sistemem göre belirleniyor.Sen olsan belirlediğin sisteme ters bi zam yapar mısın?
sistematiktir yani.
Yani sistemi yanlış olabilir.Biz 4*4 lük üz demiyoruz zaten.Ama muhalafet görevi tamamen hükümeti karalamak mı? bu senin ülken ya hükümet bir yanlış yapıyorsa yanlışını bildir çözüm önerisi üret.Muhalefetin yaptığı nedir? karala çamur at.Çözüm önerisi getirmez.
Konuyu daha fazla saptırmayalım.
muhalefeti sallayan ciddiye alan bir iktidar vardıda bizmi göremiyoruz?
cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük muhalefeti ne kadar ciddiye aldıklarını ...
Geçiniz .....takkıye ve mazlum edebiyatı artık tutmuyor......
maaş kuyruğunda öldü diye haberi vermemin sebebi, v_k adlı üyenin "zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha..." demesidir.şimdiki yaş neyse eskiden de aynıydı.sonuçta emeklilerden bahsediyoruz.özal tayyip'ten daha insaflıydı ya da seçim içindi her ne idiyse de özal % olarak hatırlamıyorum ama memurlara ve emeklilere çok büyük zamlar yapmıştı.tayyip emekliye %1.83 zam yaptı.artık bu kadar zamla emekli ancak kefenini satın alabilir.belki onu bile alamaz.
Anıtkabirde ziyarertine git.Derdini anlat bakalım sana nasıl yardım edecek.Kendinden utanmalısın sen.Allahtan yardım dileyeceğine atadan yardım istiyorsun!
Yazılan tüm yorumları eksiksiz okurum.Çünkü bazıları kadar cahil değiliz çok şükür.
Bu yazıyı burya konu açanın ve o yazının sahibinin cahilliğini yorumumu okuduysan anlarsın.Kimin yorumları okumadğı da burdan çıkıyor zaten.
"PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz"
Yanlışlarını düzelteyim dedim.
Polis - Askere ===>polis - darbeciye
işçi- emekliye ===> böyle bi düşmanlık göremedim ben.Bildiğin bi olay varsa anlat ona göre cevabımı veririm.
Türk - Kürt e ===> Arkdaşım kürt ne benim ona ne de onun bana bi düşmanlığı var.Bugün kimse kürtlerle sorunumuz olmadığını söylüyor.Kürtler ise düşmanlığımız yok sadece özgürlük istiyoruz diyorlar.
herkes-herkese ===> Böyle bi düşmanlık olsaydı türkiye diye bi ülke olmazdı.Amerika demokrasi dağıtmak için ülkemize ordusuyla girmiş olurdu.
"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız"
*Mazlum edebiyatının yeni sloganııııııı, bu slogana gaza gelipte Allahu Ekber diyebilecek çok insan varrrrr....
davos dönüşü van minüt sloganı sonrası Alahu Ekber nidalarınııııııı hatırlayabilirsek ne kadar ciddi olduğumu anlıyacaksınız ........![]()
Allahın Ekberliği bir slogana bir aragazına bakıyor, bu kadar yozlaşma olmaz, bu kadar yozlaşma kabul edilemez.
"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız"
*Mazlum edebiyatının yeni sloganııııııı, bu slogana gaza gelipte Allahu Ekber diyebilecek çok insan varrrrr....
davos dönüşü van minüt sloganı sonrası Alahu Ekber nidalarınııııııı hatırlayabilirsek ne kadar ciddi olduğumu anlıyacaksınız ........![]()
Allahın Ekberliği bir slogana bir aragazına bakıyor, bu kadar yozlaşma olmaz, bu kadar yozlaşma kabul edilemez.