Yıldıray Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

"Delgado nun sakatlığından dolayı" diye bir gerekçe ile transfer edecekleri adam geçen sezon klubeden hatta hastaneden çıkmamış, bu nasıl iş bu nasıl zihniyet ben anlamadım.

Taraftar Yıldırayı İstemezse Yonetım Niye Alıyor kı

Yönetimin C.RonaLdo Transferini GöLgede Bırakacak İsim YıLdıray He?
Ocak'ta YoL ALırsınız İnşaaLLah.

Beşiktaş'ın Yıldıray transferi çıkmaza girdi

Beşiktaş'ın Yıldıray transferi çıkmaza girdi
Beşiktaş, Yıldıray Baştürk görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı. Siyah - beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu.

Yıldıray'la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmelerin durduğu belirtildi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Almanya'ya gitmekten vazgeçti.

Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray'ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli'nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı. Radyospor'da yer alana habere göre, görüşmeleri yürüten Kuş, "Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise Beşiktaş yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz. Duyduğumuza göre Panathinaikos'la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray'ın Beşiktaş'a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz." dedi.

Yıldıray'ın menajeri Rıza Fazeli ise, "Daha önce ne söylediysem o geçerli. Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg'la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos'la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

(CİHAN)
10 Ağustos 2009, Pazartesi

KonuLar BirLeştiriLdi. .

Yıldıray Beşiktaş'ta

Bild gazetesi, Stuttgart'ta forma şansı bulamayan Yıldıray Baştürk'ün çok büyük ihtimalle Beşiktaş'a transfer olacağını yazdı.
Stuttgart'ın yıllık 3 milyon euro'luk maliyetten kurtulmak için Yıldıray Baştürk'ü, Beşiktaş'a vereceği iddia edildi.

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu...
10 numara arayışları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıların Yıldıray Baştürk'ün transferinde mutlu sona çok yakın olduğu iddia edildi. Bild gazetesinde yer alan habere göre Stuttgart'ta 18 kişilik kadroya girme ihtimali bulunmayan milli oyuncu Beşiktaş'a 2 milyon euro karşılığında satılacak. Alman kulüp böylece Yıldıray'a vereceği 3 milyon euro'dan da kurtulacak.

DEMİRÖREN GİDİYOR
Bild gazetesindeki habede ayrıca, Stuttgart'ın mali sorumlusu Jochen Schneider'in, "Beşiktaşlı yöneticiler ile Yıldıray Baştürk konusunda görüştük. Başkan Yıldırım Demirören birkaç gün içinde Almanya'ya gelecek. O zaman bu konu netlik kazanacak" açıklamalarına yer verildi. Hafta sonuna kadar transferin sonuçlanması ve artık Yıldıray Baştürk'ün siyah-beyazlılara imza atması bekleniyor.

Sabah​

http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...astuerk/ladenhueter-noch-diese-woche-weg.html

burda yazıyo galiba ama Almancam yok okuyamadım. biri tercüme etsin =)

şöyle bişey buldum ben =)

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören emin: "Ben Yildiray önümüzdeki birkaç gün içinde yazılı olacağını varsayabiliriz." VfB finans yöneticisi Jochen Schneider doğruladı: "Biz görüşmelerde oldukça gelişmiş. Önümüzdeki birkaç gün içinde, Almanya Beşiktaş başkanı. Daha sonra beraber tekrar olacaktır

Yıldıray'ın menajeri: Beşiktaş ile görüşüyoruz

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan ve siyah beyazlı takıma transfer olacağı konuşulan Yıldıray Baştürk'ün menajeri Reza Fazeli son bir haftadır Beşiktaş ile görüştüklerini söyledi.

İranlı menajer Fazeli, Beşiktaş ile son bir haftadır yaptıkları görüşmelerde belli bir aşamaya geldiklerini söylerken, konu ile ilgili detayları açıklamaktan kaçındı.

Fazeli, transferle ilgili resmi imzalar atılmadan Yılıray konusunda fazla bilgi veremeyeceğini söylerken, Türkiye'den Beşiktaş dışında başka bir kulüp ile daha görüştüklerini belirtti.

İranlı menajer Fazeli, bu transferin önümüzdeki hafta netleşebileceğini belirtti.

STUTTGART TEKNİK DİREKTÖRÜ MARCUS BABBEL: "YILDIRAY'I BU SEZON KADRODA DÜŞÜNMÜYORUZ"

Öte yandan Yıldıray'ın formasını giydiği Stuttgart kulübü teknik direktörü Markus Babbel, Yıldıray'ı bu sezon takım kadrosunda düşünmediğini ve 2009-2010 sezonunda Yıldıray'ın takımda fazla forma şansı bulamayacağını belirti.

Babbel, Bild gazetesine yaptığı açıklamada bu sezon öncesi yaptıkları hazırlık kampında Yıldıray'ın profesyonelce ve çok iyi çalıştığını söylerken, yeni sezonda uygulayacakları taktikte Yıldıray'ın yer bulamayacağını söyledi.

Kaynak

ßence bu konu kapatıLsın.. Adam imza atmamış resmi açıklama yok Yıldıray Beşiktaş'ta diye başLıkmı olur şaka gibi

Geri