Yıldıray Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

allah hakkımızda hayırlısını eylesin

şampiyonlar ligine tecrübeli kadro lazım YILDIZ lazım dedik ya sadece tecrübe kısmını duydu yönetim...

gerçi onlarda haklı delgado çok para istiyor dondurmak için ve 6 ay sonra yine bela olacak... bişeyde diyemiyorum elimiz kolumuz bağlı... ama şu şartlar altında başkan zamanında söz vermemeliydi diyorum...

haber doğruysa yandı beşiktaş:)

yazıklar olsun yönetime yazıklar olsun ayıp utanın !

Son transferimiz iyi olur die bir umudum vardı bu haberi görünce oda bitti bune yaa 1tane adam akıllı transfer yapamadık ...

Nihat'ın alınması hataydı.Bu transferde üstüne tüy diker artık.

Yeter Yıldırım Demirörenn Yeterrrr..
Yazıklar olsun,biz yıldız diyoruz onların aldığı oyuncuya bak.!!!!

"Bitince açıklayacağız!"

Yıldıray Baştürk'le anlaştığı belirtilen Beşiktaş'ta asbaşkan Ertunç Soğancığlu, başkan Yıldırım Demirören'in transfer çalışmasını bitirdiği anda, alacakları oyuncunun ismini medyaya açıklayacaklarını söyledi..

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarının transfer konusundaki sorularını yanıtlayan Soğancıoğlu, ''Başkanımız yurt dışına gitti. Kendisi de beyan etti. Bu akşamı bekleyeceğiz'' dedi.

Ertunç Soğancıoğlu, ''Başkan Yıldıray için mi gitti?'' sorusunu, ''İsim söylemek istemiyoruz. Görüşmeler bitsin, söyleyeceğiz. Başkan, ofansif orta saha oyuncusu bakmaya gitti. Bu akşam veya yarın açıklayacağız'' diye yanıtladı.

Kaynak:http://www.haberbaz.com/haberbaz_lo...20090808/demiroren_transfer_icin_gidiyor.html

demirci sen neyin peşindesin ki ? okey nihat iyi birisi biz yetiştirdik gönderdik dışarı ama bir düşünün, bu adamda bi sorun veya başka bi neden olmasa hiç ellerinden çıkarır mıydı ? tutup bize bomba diye getirdiğin kişilere bir bak ? umarım doğru değildir yıldıray haberleri..

Bomba transfer dedikleri bumuydu Yıldıray ? Ben daha çok ses getiricek bir transfer bekliyorum Beşiktaş'tan

Yıldıray'ın menajerinden açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin dün oynanan İstanbul Büyükşehir maçının ardından yaptığı " Türk pasaportlu bir 10 numara ile 2 gün içinde anlaşabiliriz" açıklaması sonrasında bu ismin Yıldıray Baştürk olacağı iddia edilmişti.

Stuttgart forması giyen milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve Beşiktaş ile sözleşme imzalanması konuşulurken, futbolcunun menajer Reza Fazali DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

İranlı menajer Fazeli, Yıldıray'a geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu sezon önceside Türkiye'den teklifler geldiğini ancak son günlerde Beşiktaş Kulübü ile bir temasları olmadığını söyledi. Yıldıray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında gerçek performansını ortaya koyamadığının altını çizen Fazeli, Yıldıray'ın bu sezon Stuttgart forması ile başarı sağlamak istediğini belirtti.

Reza Fazeli Yıldıray'ın Stuttgart Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da söylerken, şu an için Alman kulübünün milli futbolcu için bonservis bedeli belirlemediğini belirtti.

Kaynak

yoq artık yıldırayıda almazlar herhalde.......

valla onu bunu bilmem ama belediye macında orta saha cok bostu ofansif anlamda oyun kuracak bir adam yoktu,bu kadro ile çıkarsak CLye işimiz yaş ben size söyliyim şimdiden

Beşiktaş Sakatlar kulübü kuruyor demekki .
Sağlam 10,5 arıyorlar ama Nihat ve Yıldıray gibi Sakat adamları alıyorlar .
Bunlar ne zaman toparlanır Ligte ne zaman Tam randıman alınır kim biliyor ?

Bjk ilk yarı sonunda belini doğrultamazsa Ligte Şampiyonluğu unutsun .

Beşiktaş Sakatlar kulübü kuruyor demekki .
Sağlam 10,5 arıyorlar ama Nihat ve Yıldıray gibi Sakat adamları alıyorlar .
Bunlar ne zaman toparlanır Ligte ne zaman Tam randıman alınır kim biliyor ?

Bjk ilk yarı sonunda belini doğrultamazsa Ligte Şampiyonluğu unutsun .

doğru tespit

Geri