Yıldıray Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

brendie

New member
Reaction score
0
10elgkx.jpg

Beşiktaş Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile prensipte anlaştı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi futbolcu ile 3 yıllık bir sözleşme planlıyor. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de "Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık" diyerek haberi doğruladı.
Kaynak

DEMİRÖREN VE YANINDAKILER.. SİZE TEK DİYECEGIM ŞEY ŞU.. ALLAH 1001 TÜRLÜ BELANIZI VERSİN..!!

Ahahah :D Yaw arkadaş yüzüp yüzüp kuyruguna geliyosun sonra herşeyi berabat ediyosun.. Nasıl bir mantalitedir bu :D

kastettikleri 10 numaraysa yandık

ama yıldırayın yanına bir yabancıda iyi gider

Sınırlandırmalar nedeniyle yabancı oyuncu alabilmemiz imkansızken,
alabileceğimiz en iyi türk oyuncuyu bedelsiz almışız, eğer haber doğruysa tabii :)
inşallah hayırlısı olur, küllerinden tekrar doğar yıldıray...

Bizim yönetim geldiğinden bu yana 60-70 transfer yaptı, kaç tanesi adam akıllı ki zaten. O yüzden açıkçası ben çok görmüyorum artık. Şu takım Ş.liginde nereye kadar gider arkadaşlar Allah aşkına söyleyin.

desene işimiz duaya kaldı
Zan dan sonra en çok sakatlanan tr oyuncu nihat ı aldık (kariyerine laf yok) , şimdi de kariyeri bitmek üzere olan bi adamı kadromuza kattık , hayırlı olsun , artık doğruysa ne diyelim.

Gerizekalı tüpçü başkan....

Yıldırayın yerine Hleb gibi bir adam alsan makam şöförlüğünü yapardım be...

bu takımdan bi şey olmaz bu senede belli oldu

yaaa yaslilar takimi olduk, nihat, ernst, bilmemne, bide yildirayda katilirsa BJK huzur evi acalin tam olsun tövbe tövbe :mad:

bu sene en iyi transfer ismail köybaşı en faydalı transfer o yoksa müzmin sakat adamı niye alırlar onu anlamadım

Takımda ŞampiyonLukLa GeLen Rehavet Var Bunu Biran Önce AşmaLarı Lazım...

YıLdıray'a GeLince Yaşı GeLmiş 30'a Bu Saatten Sonra, O 2002 Dünya Kupası'ndaki YıLdıray Gibi Oynayacağını Düşünmek Aşırı İyimserLik OLur, Zaten Transfer EdiLeceğini De Düşünmüyorum Açıkcası Beşiktaş'a...

desene işimiz duaya kaldı
Zan dan sonra en çok sakatlanan tr oyuncu nihat ı aldık (kariyerine laf yok) , şimdi de kariyeri bitmek üzere olan bi adamı kadromuza kattık , hayırlı olsun , artık doğruysa ne diyelim.

yusuf içinde aynı şeyleri demedik mi? süper lig şampıyonu yaptı
yıldırayda uefa kupasını aldırır inş.

yusuf içinde aynı şeyleri demedik mi? süper lig şampıyonu yaptı
yıldırayda uefa kupasını aldırır inş.

yavuz valla şamp. yaptırsın başımın üstünde yerleri var ama , nereye kadar yaşlılarla?
Geçen sene elendiğimiz takımı gözümün önüne getiriyorum fizik olarak biizm 10 katımız genç dinamik azimli , o zaman da bizim takımın fiziği düşüktü hala düşük " ernst fink ortasahayı toplayamn adamlarımız mesela " bir an önce %90la oynamaya başlasalar iyi olur yoksa işimiz yaş.
ama sanmıyorum yıldırayın iyi bi kondisyonla gelip takıma katılacağını

meşhur 10,5 numara bu mu yani..
vaLLa sağdan soLdan yakLaş bu adamın 10 numarayLa aLakası kaLmadı..
neyse hayırLı oLsun artık tribünLer koşar futboLcuLarın yerine..

Geri