YöneticiLer bir baksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin mesajlarını takip ediyorumda sen ilk başlarda banada çok ters düz konuşuyordun.Sen ne artist bişeysin ya?Burda konu açılmış millet yöneticiye danışıyor sana ne oluyor?Cazcıya ne oluyor?Jackal hakkında konuşturtmayın beni arkadan.Burda dolaşmaya hala yüzü varsa dolaşsın.Ama sen ve saz ekibin araya giripte ortalığı germe BİRADER.Burası kimsenin babasının forumu değil biraz haddinizi bilin ya.Düzeyli konuşmayı bilmiyorsan girmicen abisi konulara.

konu açıldıysa demek ki bizim de bu konuda yorum hakkımız olabilir chechen
ayrıca bnm hakkımdaki tespitinin de yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü hiçbir zaman için sana karşı ters bir tutum içinde olma gayretinde olmadım.
yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.ayrıca artistlik falan hiç hoş kelimeler değil.
bak sen de ne güzel vurgulamışsın BURASI BABANIZIN FORUMU DEĞİL diye.demek ki cevap yazılırken biraz sviyeli olmak gerekiyor

ayrıca bnm hakkımdaki tespitinin de yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü hiçbir zaman için sana karşı ters bir tutum içinde olma gayretinde olmadım.
yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.ayrıca artistlik falan hiç hoş kelimeler değil.
bak sen de ne güzel vurgulamışsın BURASI BABANIZIN FORUMU DEĞİL diye.demek ki cevap yazılırken biraz sviyeli olmak gerekiyor

Yha SuS aRTıK Yha Ne MiLLeTe LaF uZaTıOsUn MeHMeT
Ohooo DaRaLDıM Yhaaa Bu KoNuDa KaÇ PoSTuN VaR Bi BaK Yhaaa
BöLe YaPaRaK oLaN SaNa oLuOr ANLaMıOr mSn ??
isTeR SöLeDiKLeRiMi YaNLıS aNLa isTeR DüZ aNLa
aMa ArTıK SuS ve ÇıK TaRTıSMaDaN !!!

Seviyeyi takip ediyorum ben zaten bu konu açıldığından beri cazcıyla birlikte habire ortam geriliyor.tartışmaya yermi arıyorsunuz bilmem ama bu konunun jackalla cazcıyla ne alakası varda konu bu hale geldi ben anlamıyorum.Konuyu açarsın içeriğini okursun konu ile ilgili yorumunu yaparsın bunca tartışmaya meğilli mesajlara gerek yok beyler.

Banada Yaptın Pmp Den Kaç Kere Uyardım Seni.....Pimpdendee hiçç Cvp wermedin.Milleti Hep Birbirine KarıstırıyoRsun.Ayrıca 1 Cvp yeter 2 İncisi bu Konuyu Smod we adminLer İlgilendiriyoo..Bizi iLgilendirmiyo.Annamısındır umarım:goz:

tamam arkadaşlar madem ki konu hakkında fazla konuştuğum düşünülüyor
o zaman ben de size daha fazla rahatsızlık vermeden bu konuya son mesajımı yazmış olayım.
hepinize iyi forumlar.

neyi tartışıyosunuzki , banımı aç banımı aç die sayısız kez banlanıp bir şekilde geri açtıran ve sonunda sınırsız ban yiyen bir insanın hala burda oldugunu matah birşey gibi söylüyorsunuz,istenmediği yerde duran onursuzdur gurursuzdur..

konuyu baştan aldı okudum..
kim kimi afedersiniz köşey sıkıştırırsa o ona sokuyor lafı
yahu kraldan çok karalcılar türemiş burayı
melihbakır sen niye kendini öne atıosun.. ona buna akıl veriosun hadi ilk mesajını anladım adama diyosun sen uzatıyosun..
Protype: Leke bu forumda konuya en düzgün cvp yazanlrdan biri bu kanıya nasıl vardın anLam veremedim hele sen yani..
diğerlerine zaten hiç bir diyecek bişy bulamıyorum beyler burası kendinizi göstericeğiniz alan değil gidin kendinizi kalitenizle yaptıgınız işle gösterin
birini karalayıp birine yalakalık edip bir yerlere gelinilmez..
ve son olarak şunu söylüyeyim ben şahsım adına kim yalaka kim samimi burdaki mesajları okuyarak anlayaibliyorum
o yüzden kimse kasmasın yanii..

konuyu sadece kapatıyorum şimdilik vaktim olmadığı için
konu içinde birbirine terbiyesizlik yapanlar cezalandırılıcaktır..
ve kim sildiyse bir açıklamasıda mutlaka vardır.
geLdiğinde yapar..

Konuyu ben sildim gördüğüm gibi, mesajlarına bakmaksızın. Kimin kardeşi olduğu, kimin için değerli olduğu beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren konu İkra veya herkimse eğer forumdan sınırsız ceza almışsa ve bununla da kalmayıp clon üyelikler alıp, bizi, üyeleri sürekli meşgul etmişse, etmeye devam ediyorsa, kendi adıma yetkimi kullanarak konuyu silerim. Bunu bazıları doğru görmeyebilir ancak forumun içini dışını bilen bir kişi olarak doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Herkes hakkettiğini alıyor forumumuzda. Ayrıca konuyu açıyorum ve konuyla hiç ilgisi olmayan, olmaması gerektiği şekilde uzatan arkadaşlarada ceza veriyorum, bir daha ki sefere aynı şekilde davranmamaları için.

Konuyu ben sildim gördüğüm gibi, mesajlarına bakmaksızın. Kimin kardeşi olduğu, kimin için değerli olduğu beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren konu İkra veya herkimse eğer forumdan sınırsız ceza almışsa ve bununla da kalmayıp clon üyelikler alıp, bizi, üyeleri sürekli meşgul etmişse, etmeye devam ediyorsa, kendi adıma yetkimi kullanarak konuyu silerim. Bunu bazıları doğru görmeyebilir ancak forumun içini dışını bilen bir kişi olarak doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Herkes hakkettiğini alıyor forumumuzda. Ayrıca konuyu açıyorum ve konuyla hiç ilgisi olmayan, olmaması gerektiği şekilde uzatan arkadaşlarada ceza veriyorum, bir daha ki sefere aynı şekilde davranmamaları için.

burayı neden bir şekiLde kendinize maL ediyorsunuz ki?
Biri çıkıyor sen burda istenmiyorsun diyor
sen çıkıyorsun kendi insiyatifmi kuLLandım diyorsun
O konuya bir smod ve bir admin teşekkür edip yorum ekLemiş
BunLara da mı saygın yoktur?

Diğer sınırsız banLanan üyeLer bitti de
Neden sadece ikra?
Ve ben kimi uğraştırıyormuşum
Uğraştırdığım kimse yok uğraştığım da kimse yok
YaLnız senin kuyruk acın farkLı Hüseyin
Yakın zamanda bu kuyruk acına derman oLmak üzere..

Eğer bir hüküm varsa; bu hüküm Adaletle uygulanır...Birinin kalemini kıran hakim diğerini görmezden gelirse hakimlik onun üzerinde fazlalıktır, yüktür, ağırdır...Kim kimi uğraştırmış bilemicem ona kalırsa (sözü geçti için söyleme gereği duyuyorum) jackal da bizi .çok uğraştırdı..Bunda kıstas nedir, ölçü nedir acep...Bir yerde insiyatif kötü yönde uygulanırsa bunda ard aranmaz mı?....Reactor eminim bu güçlü tepkisini diğer banlı üyelere de gösterecektir...Aksi halde adaletinde şüphe duyulur ki bu bir smod olarak büyük eksiklik demektir....

burayı neden bir şekiLde kendinize maL ediyorsunuz ki?
Biri çıkıyor sen burda istenmiyorsun diyor
sen çıkıyorsun kendi insiyatifmi kuLLandım diyorsun
O konuya bir smod ve bir admin teşekkür edip yorum ekLemiş
BunLara da mı saygın yoktur?

Diğer sınırsız banLanan üyeLer bitti de
Neden sadece ikra?
Ve ben kimi uğraştırıyormuşum
Uğraştırdığım kimse yok uğraştığım da kimse yok
YaLnız senin kuyruk acın farkLı Hüseyin
Yakın zamanda bu kuyruk acına derman oLmak üzere..

Suyun altında yüzmektense, suyun yüzeyinde olmayı tercih ediyorum. Küçük hesaplar yapmak yerine, doğru bildiğimi yapmaya çalışıyorum ikra ve sana isminle hitab etmiyorum; çok bilmiş gibi. Smod ve Admin arkadaşımız teşekkür edip,yorum eklemeleri doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yapmayacağım anlamına gelmiyor bence. Gerçi şimdi ben sana ne anlatırsam anlatayım, senin benim hakkımdaki sabit fikirin değişmeyecektir ama yine de söylemek isterim ki ne seninle ne de bir başka üyeyle kişisel problemim olsaydı bunu foruma yansıtmazdım, yaptığımız iş bunu gerektiriyor. Madem bu kadar çok sevenin var sitede, eğer söylemek istediklerimi anladıysan teşekkür edebilirsin bana. Birazdan sınırsız olan cezanı son kez kaldırıyorum ve konunu geriye getiriyorum.

Eğer bir hüküm varsa; bu hüküm Adaletle uygulanır...Birinin kalemini kıran hakim diğerini görmezden gelirse hakimlik onun üzerinde fazlalıktır, yüktür, ağırdır...Kim kimi uğraştırmış bilemicem ona kalırsa (sözü geçti için söyleme gereği duyuyorum) jackal da bizi .çok uğraştırdı..Bunda kıstas nedir, ölçü nedir acep...Bir yerde insiyatif kötü yönde uygulanırsa bunda ard aranmaz mı?....Reactor eminim bu güçlü tepkisini diğer banlı üyelere de gösterecektir...Aksi halde adaletinde şüphe duyulur ki bu bir smod olarak büyük eksiklik demektir....

Ve daywalkerr sende konulara tam olarak vakıf olmadan bu kadar büyük bir itham da bulunmanın ne kadar adaletli olup olmadığını kendi nazarında tartarsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri