YöneticiLer bir baksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Kinq Adammı$ Bu Jackhall yaa =) :durdurun​

ikra başka nickle devam edebilirDe .
Jackal'ın devam ettiğini vede yehovan denen üyenin kesin bir Cevapla Almando olduğunu nerden biliyorsun ?

Konuyla alakalı değil ama merak işte ne yaparsın .
YokSa tanıdık smod yada adminin felanmı var ipleri taratıp taratıp bulduruyorsun .
İstihbaratın sağlam anlaşılan
:D

okuma yetisi olan bir insan jackalın eskii nickiyle açtığı bir konuyu tek okuyuşta kavrayabilir arkadaşım ayrıca almando yehovanmı diye soruyosan admin yada mülayim olmaya gerek yok keendisine sorman kafi gelicektir

bunun haricinde konu dışında bir sorun olursa pm denilen teknoloji harikası nı kullanmayı deneyebilirsin

Mєятђ;2487350' Alıntı:
88.mehmet & diğer cazcı arkadaş..

Ben buraya bi sorunun cewabını aramaya qeLdim siz kaLitenizi beLLi ediyosunuz..

Gerek yok bunLara..KayboLun qidin başka yerLerde düşürün sewiyenizi!

arkadaşım sadece kendi sorununun halledilmeni istiyorsan incubus84 ün deyimiyle pm denilen teknoloji harikasını kullanacaksın.
madem konu açtın gayet tabi ki bizim de söz hakkımız doğmuş demektir

haydi rapci ben cazıma sen rapine ddevam et bakem :D
hadiiin miLLet yawaş yawaş uzayın :D

saygıyı senden mi öğrenicem ben :D
gayet doğru söledim hala caz yapıosun...
post kasmak istiosan forum oyunlarına belirtmeden geçemicem...

Benden öğrenebileceğin pek bi şey olmadığını bilmelisin
Post kasmaya gelince komik olmayalım Gerçi 20küsürüncü msjınla ikraya açılan doğum günü tebrik konusundan rahatsızlık duyman yeterince komik ya neyse

Benden öğrenebileceğin pek bi şey olmadığını bilmelisin
Post kasmaya gelince komik olmayalım Gerçi 20küsürüncü msjınla ikraya açılan doğum günü tebrik konusundan rahatsızlık duyman yeterince komik ya neyse

Allah akıL fikir vermiş ama kuLLanmayı biLene işte :D

sen kafanı daha fazLa yorma bide benim yüsümden banLanma :D

sözü klon üyelerden açmaya utanmıyor musunuz?
forum olarak pek çoğumuz ikra klonlarını şikayet etmekten sıkıldık ama bile bile forumda dolaşmasına göz yumanlar var tabi orası da ayrı bir mevzu, isimlerini vermiyorum fakat onları da kınıyorum

klon konusunun dışında;
Doğumgünü başlığını silen kişi açıklama yapacaktır denilmiş
konuyu uzatıp her post atana cevap vermek yerine konuyu silen kişinin açıklamasını bekleyip ondan sonra fikrinizi belirtseniz daha mantıklı olmaz mı?

bence başlığın silinmesi yanlış çünkü forumda banlanmış bile olsa bu o günün onun doğumgünü olduğu gerçeğini değiştirmez ve bunun forumda kutlanması da makul bir beklentidir.

Leke,luzümsuz mesaj atmakta üstüne yok.

Durun bu laf üstüne bir anket açıcam vede ben nerde lüzumsuz mesajlar atmışım ve ne kadar atmışım bunu bulucam .

Nasıl bu kanıya vardın protype ?

Forumda fuzuli vede lüzumsuzda oldum ya ölsemde gam yemem .

:hhmanD

EdiT :

Seninle hiç tartışmaya girmiyeceğim. Kendi mesajlarına bakarsan anlarsın. Konu ney? Vermiş olduqun cevap ney!

İyi günler..

Aman ne olur Gir .
:D

PRotype:' Alıntı:
EDIT: Ancak böyle kendinle eğlenirsin ;)

Fakirlik naparsın . Başka Eğlencemiz yok .
:hhmanD

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2487381' Alıntı:
sözü klon üyelerden açmaya utanmıyor musunuz?
forum olarak pek çoğumuz ikra klonlarını şikayet etmekten sıkıldık ama bile bile forumda dolaşmasına göz yumanlar var tabi orası da ayrı bir mevzu, isimlerini vermiyorum fakat onları da kınıyorum

Mєятђ;2487385' Alıntı:
Bu mu senin söz hakkın 88.Mehmet ?

Yeter bu kadar post tamam..Sussun herkes..Tek o konuyu siLen yönetici yazsın buraya..

kimin yazıp yazmayacağı bundan sonra sana danışılsın birader o zaman

Boşu boşuna tartışmanın anlamı yok.
Biraz sabırlı davranıp konuyu silen yöneticinin açıklamasını beklemek lazım.
Eğer cezalı birisinin doğum gününü kutlamak yasak ise bu herkes için geçerli olmalı.

caz yapmayın bi yanlış varsa düzeltilir

haydi rapci ben cazıma sen rapine ddevam et bakem :D
hadiiin miLLet yawaş yawaş uzayın :D

Allah akıL fikir vermiş ama kuLLanmayı biLene işte :D

sen kafanı daha fazLa yorma bide benim yüsümden banLanma :D

Kaç yaşındasın sen? Yada herkes babanın oğlumu burada?
Adam gibi şeyler yaz, kimsenin canını sıkamazsın, alayda edemezsin bizler buradayken.
Doğru dürüst bir soru sorulmuş, cevap verecek kişi sen değilsin, ekip kuracak mekan değil burası senin yerin başka...

Oranın moderatörü kimse birazdan gelip gereken açıklamayı yapar, konu çok gereksiz yerlere sapmış. Bu kadar yıpratmayın birbirinizi yav.

HeHe =) KoPTuM GüLMeKTeN :D
MiLLeT Ne YaPTıGıNıZa Bi BaKıN Yhaa Bu NaSı Bi SaÇMaLıKTıR BöYLe
iiCe ÇoLuK ÇoCuK DoLDu BuRaSı :S
Ha DiYoRSaNıZ Ki ÇoLuK ÇoCuK DeĞiLiZ o ZaMaN oNa GöRe DaVRaNıN !! YaPTıGıNıZı CoCuKLaR YaPMaZ aRTıK.
1i DeMiS JaCKaL ÇoK öNeMLi üYe
1i DeMiS oNu öRNeK GöSTeRMe
1i DeMiS ikRa VaRDı
GiDiN Bu aDaMLaRı "UnUtMaYaLıM BaSLıGıNa YaZıN"
SaPTaN SaMaNDaN YeRLeRe YaZMaYıN !! eeR DüZGüN iNSaNLaR oLSaLaRDı, AdaPLaRıYLa GiDeRLeR, Bu FoRuMDaN BANLANMAZLARDI !!
KaLMaK iSTeYeNLeR HeP BuRDa ZaTeN !..
SöZüMü KiMSeDeN eSiRGeMeM BuNu BiLiRSiNiZ!.. Bu SöZLeRiM BüTüN TaRTıŞaNLaRa ve TaRTıSMaYı DeVaM eTTiReNLeRe

----------------------------------------------------

KoNuYa DöNeCeK oLuRSaK, SoLaRiZ GeReKeNi YaZMıS DaHa üSTüNe 1SeY YaZMaYa Ne GeReK VaR ??
SiLeN YöNeTiCi, BuRaYa YaZaR aÇıKLaMaSıNı YaDa Bi HaTa oLMuSTuR Bu KaDaR BaSiT !!!

ii FoRuMLaR !..

arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayın. biçok arkadaş konu dışı olan yorumlar ve atışmalara girmiş. admin cevap yazmış ve s.mod gelip cevabıda verir. konuyu gerginlik ortamına taşımaya gerek var mı?

ayrıca Mєятђ bu soruyu şikatey/ihbar hattında da sorabilirdin. s.modlar oraya bakıyor sürekli. ayrıca mesaj sayın yeterli derecede, admin yada s.modlara pm'de atabilirdin. istemedende olsa bi tartışma ortamı yaratmaya gerek var mı?

bana karşı bir şey söylendiği için 1. mesajımdan sonra tekrar mesaj yazma gereksinimi duydum
yoksa post kasma gibi bi amacım yok

Senin mesajlarını takip ediyorumda sen ilk başlarda banada çok ters düz konuşuyordun.Sen ne artist bişeysin ya?Burda konu açılmış millet yöneticiye danışıyor sana ne oluyor?Cazcıya ne oluyor?Jackal hakkında konuşturtmayın beni arkadan.Burda dolaşmaya hala yüzü varsa dolaşsın.Ama sen ve saz ekibin araya giripte ortalığı germe BİRADER.Burası kimsenin babasının forumu değil biraz haddinizi bilin ya.Düzeyli konuşmayı bilmiyorsan girmicen abisi konulara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri