Rien
Banned
- Reaction score
- 0
ArkadaşLar ben özeL qünLer & TebrikLer forumuna abime doğum qünü kutLama konusu açmıştım..Buqün baktım siLinmiş..Bi hata mı wardı konuda ? Bi açıkLama bekLiyorum...
forum dışındaki kişiler için bildiğim kadarıyla tebrik konusu açılması uygunsuz görülüyor yöneticiler tarafından
Mєятђ;2487225' Alıntı:
Mєятђ;2487225' Alıntı:
o bu foruma cok sey katan biri..onu ornek gostermeyin :goz:
en azından o bir zamnalar foruma üyeydi ve de büyük emeği geçtiği söyleniyor foruma
bu durumdaki biri için de tebrik konusu kadar doğal birşey olamaz sanırsam
İ hala burda olduğunu söylemeyee gerek varmı bilmiyorum tıpkı J@ckalın eski nickiyle banlanmış diğer bir üye yehovanın almando nickiyle olduğu gibi
okuma yetisi olan bir insan jackalın eskii nickiyle açtığı bir konuyu tek okuyuşta kavrayabilir arkadaşım ayrıca almando yehovanmı diye soruyosan admin yada mülayim olmaya gerek yok keendisine sorman kafi gelicektir
bunun haricinde konu dışında bir sorun olursa pm denilen teknoloji harikası nı kullanmayı deneyebilirsin
afedersin ama ikra da bir zamanlar foruma üyeydi. kimin ne kadar emeğinin geçtiğine de senin karar vermen sanırım pek doğru olmayacaktır. en azından onu ne kadar tanıdın da böyle bir karara vardın.
caz yapmayın bi yanlış varsa düzeltilir
Şikayetin muhattabı yöneticilerdir Bırak gereken cevabı onlar versin kendine bir pay çıkarıp birilerine caz dersi vermek istiyosan çok yanış bi kapıdasın arkadaşım belirtmeden geçemiycem
Saygılı ol biraz daha
saygıyı senden mi öğrenicem ben
gayet doğru söledim hala caz yapıosun...
post kasmak istiosan forum oyunlarına belirtmeden geçemicem...