YöneticiLer bir baksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum dışındaki kişiler için bildiğim kadarıyla tebrik konusu açılması uygunsuz görülüyor yöneticiler tarafından

silinmemesi lazım uygun olmayan bir şey yoksa hangi modertör veya smod sildiyse yazıcaktır

Zannedersem forum yöneticilerikonuyu görmüş ayrıca tebriklerini iletmişlerdi

en azından o bir zamnalar foruma üyeydi ve de büyük emeği geçtiği söyleniyor foruma
bu durumdaki biri için de tebrik konusu kadar doğal birşey olamaz sanırsam

afedersin ama ikra da bir zamanlar foruma üyeydi. kimin ne kadar emeğinin geçtiğine de senin karar vermen sanırım pek doğru olmayacaktır. en azından onu ne kadar tanıdın da böyle bir karara vardın.

İkra bu forumda en sevdiğim insanlardandır ve hala burda olduğunu söylemeyee gerek varmı bilmiyorum tıpkı J@ckalın eski nickiyle banlanmış diğer bir üye yehovanın almando nickiyle olduğu gibi

Konu içersinde tartışma yoksa hakaret yoksa silinmesi gerçekten garip olmuş
Sonuç itibarı ile o arkadaşa cezası verilmiş ama onun sevenlerine bu şekilde ceza verilmesi hoş olmamış

İ hala burda olduğunu söylemeyee gerek varmı bilmiyorum tıpkı J@ckalın eski nickiyle banlanmış diğer bir üye yehovanın almando nickiyle olduğu gibi

ikra başka nickle devam edebilirDe .
Jackal'ın devam ettiğini vede yehovan denen üyenin kesin bir Cevapla Almando olduğunu nerden biliyorsun ?

Konuyla alakalı değil ama merak işte ne yaparsın .
YokSa tanıdık smod yada adminin felanmı var ipleri taratıp taratıp bulduruyorsun .
İstihbaratın sağlam anlaşılan
:D

EdiT :

okuma yetisi olan bir insan jackalın eskii nickiyle açtığı bir konuyu tek okuyuşta kavrayabilir arkadaşım ayrıca almando yehovanmı diye soruyosan admin yada mülayim olmaya gerek yok keendisine sorman kafi gelicektir

bunun haricinde konu dışında bir sorun olursa pm denilen teknoloji harikası nı kullanmayı deneyebilirsin

Bak yine istihbaratın sağlam araştırmışsın sormuşsun bulmuşsun .
Ben nicklerle yada kişilerle pek fazla uraşmam yada Takılmam nicklere fazla .

Son bi Edit :

Benim ikra denen üye ile hiçbir şahsi sorunum yok . millet yalan yanlış yazıyor .
ikra'yı eski üye olduğundan bilirim Zaten .
Ama birçok ESKİ HH üyesi gibi oDa banlı .

afedersin ama ikra da bir zamanlar foruma üyeydi. kimin ne kadar emeğinin geçtiğine de senin karar vermen sanırım pek doğru olmayacaktır. en azından onu ne kadar tanıdın da böyle bir karara vardın.

ben sadece emeğinin geçtiğinin söylendiğini söyledim
ben kendim büyük emeği geçmi,ştir tarzından bişey zaten söylemedim
dikkatli okunursa mesajım senn de bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu tahmin ediyorum

J@CK@L'ın Eskiii nickiyLe yeniden forumda doLaştığını buqün üye oLan biri de biLir sanırım Leke..Tartışma yaratmaya qerek yok konuda..Ben oLayın sebebini öğrenmek için konu açtım sen işi tartışma yaratacak mesajLara döküyosun..Gerek yok böyLe şeyLere..

Şikayetin muhattabı yöneticilerdir Bırak gereken cevabı onlar versin kendine bir pay çıkarıp birilerine caz dersi vermek istiyosan çok yanış bi kapıdasın arkadaşım belirtmeden geçemiycem
Saygılı ol biraz daha

saygıyı senden mi öğrenicem ben :D
gayet doğru söledim hala caz yapıosun...
post kasmak istiosan forum oyunlarına belirtmeden geçemicem...

saygıyı senden mi öğrenicem ben :D
gayet doğru söledim hala caz yapıosun...
post kasmak istiosan forum oyunlarına belirtmeden geçemicem...

sen boşver acı arkadaşa
bak zaten banı yeni kalkmış:)
bi de senn yüz<ünden kaybetmesin arkadaş forumzevkini
anladın sen onu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri