XP'de Maximum Performans

eğer işe yararsa çok makbule geçicek ki işe yaradığı teşekkürlerdende belli oluyor zaten :)

dostum emeğine sağlık bilgi paylaştıkça bilgi olur

hocam pratik zekan ve zekani mantik cercevesinde ustalikla kullanmani takdir ediyorum....ellerine ve emegine saglik....olusturdugun kilavuzda guncellemelerin varsa onlarida duymak isteriz......tekrar tesekkurler.....

emeğin boşa gitmesin diye mesaj yazdım çok teşekkürler çok güzel konu allah razı olsun :)

müdür yaaa su devre dısı bırakmam gereken özelliklerin ingilizcesinide yazsan. benim bilg. ingilizce ve onların hiçbirini yapamadım dolayısıyle. bide elimdeki laptop. xp cd yok. ama kurtarma bolumu var. bunun için yapabileceğim bişii var mı? simdiden sağol.

yeni bir şey daha öğrendim allah senden razı olsun çok teşekkürlerr

teşekkür derim birader iyi amaça uygun herşey mubahtır ölüm bile olsa saol

Teşekkür

80 kişi bakar, faydalanır ama sadece 7 kişi teşekkür eder.Benim burdaki amacım teşekkür almak değil, sadece forumda ne kadar çok sömürgen olduğunu göstermek :) Bu bakanları 5-10 taneside zaten dökümanları hemen kopyalayıp başka forumlara yapıştırırlar ehehehe....

Budur üstad :) Eline emeğine sağlık SAOLASIN.
Ben LG Black piano Laptopuma uyguluyorum tşklr.

Teşekkürler Dostum Banada Msn Adresinini Yazıp Özel Mesaj Atarsan Seni Eklerim Thanks Tekrar.

bu konunun yeni programlarla mutlaka guncellenmesi lazım bence
ellerinize sağlık teşekkur ederim

eline saglık kardeş gerçekten anlatım muhteşem olmuş

çoook çook çok tşkkrler ellerine sağlık bi yerde takıldım xp liteyi kuramadım xp lite için verilen yardım çalışmadı kuramadım ona bi el atarmısınız

Teşekkürler denemekte fayda olucak sanırım

Geri