XP'de Maximum Performans

kardeş eline sağlık çok işe yarıyor.sistem geri yükleme hariç uyguladım ramdan en az 50 mb kurtuldum

emegıne tesekkurler sagol _thank you.....:D

Kardesım Oncelıkle Verdıgın Bılgıler ıcın Cok Tesekkurler Senınde Bahsettıgın Gıbı Bu Adım Lar ızlenerek Wındowsu Optımıze Etmek Mumkun Fakat Yıne Senınde Bıldıgın Gıbı Bız ınsan Oglu Hatalaın Yorungesındn Gecerek Dorulara Ancak Bu Sekılde Erıse Bılıyoruz Yanı Herkes Bılgısayarınden Maksımum Performans Almak ıcın Bır Cok Sey Denıyor Ornegın Senın Yazdıklarını Baska Sıteler Dekı Zırvalıkları Fakat Su Da Bır Gercek ınsan Herseyı Once Hata Yaparak Ogrenıyor Bana Gore Senın Verdıgın Bılgılere Ek Olarak Herkesın Bılgısayarında Mutlaka En ıyı Duzeyde Ve Multı Koruma Saglayan Bır Antıvirus Koruması Olması Bu Konudada Benım Sıze Onerım Kaspersky Cogu Bılgısayarda Kasma Yarattıgı One Suruluyor Alternatıf Olarak Panda Antıvırüs 2008 Ne Pandadan Nede Kaspesky Dan Herhangı Bır Ucret Almıyorum Kımse Yanlıs Anlamasın Amacım Yardımcı Olabılmek Olabıldıysem Ne Mutlu Bana Tesekkurler Paylasım ıcın Emegıne Saglık

çok teşekkürler iyi bir çalışma ellerinize sağlık...:D

her zaman herkese lazım olacak bilgileri paylaştığın için sonsuz teşekkürler.emeğine sağlık dostum...

bilgilerimizi paylaşmak ve yeni bir şeyler öğrenmek... paylaşımı yapan ve emeğe sagı gösteren herkese teşekkürler.

çok teşekkür ederim dostum allah senden razı olsun....

sana diyecek bişi bulamıyom ben konuyu daha yeni gördüm eline sağlık:)

çalıştır ,sfc /scannow Komutunu Kabul Etmiyor.

uzaktan kayıt defterini durdurduğumuzda hata yazısı geliyo. bir problem olur mu?

Her ne kadar benim işime yaramayacakta olsa bu çaba ve emeğin karşılığında bu teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum sağolasın :)

ben yeni yaptım ama pek bişey değişmedi.illaki yararlı olcaktır diye düşünüyorum.

Geri