XP'de Maximum Performans

Muhteşem, gerçekten de farkı hissedebiliyorsunuz.Teşekkür ederim.

Sevgili kardeşim bunca emeğin sana çok teşekkürler.senin sistemini inanki daha şimdi okudum ve yapmaya başladım.umarım başarılı olacaktır.tekrar teşekkürler.yanlız benim sana bir kaç tane sorum olacaktı bunları bana cevaplarsan eğer sevinirim.yardımcı olacağın umarak sana sorularımı yazıyorum.
1-Bilgisayar özelliklerini yazayım en başta sana:
p4 3,0 800 mhz sp2
asus anakart
geforce 256 ekran kartı
256*2 kıngston ram
creative 128 ses kartı
2-bilgisayar açılırken geri sayım bir ses çıkartıyor.aynı anda işlem fanı uçacakmış gibi oluyor.her geçen günde sistem yavaşlıyor.bu arada antivirüs programı olarak kaspersky internet secuntry 7.0 yüklü.Bilgisayar biraz çalıştıktan sonra kapanıyor.Başlat düğmesine bir kaç defa bastığın zaman açılmıyor.daha sonra açıldıktan sonra kapanmıyor.
Bana yardımcı olursan çok sevinirim.son bir soru daha bu sisteme 1024 ram taksam ilave olarak değişme olurmu.
Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür Ederim Arkadaşım Makina Biraz Rahatlıyacak Denemedim Daha Ama Iyi Bişeye Benziyor

Teşkrler Gerçekten öok Güzel Paylaşım Emege Saygı...

helal be arkadasım emege saygı

belirgin performans artışı oldu. sağol.

bravoooooooooo çok işime yaradı emeğine sağlık saolasın

teşekürler kardeşim ama XP LITE lisanasın da poroblem var ilgilenirsen sevinirim dostum

Ellerine sağlık çok güzel çalışma ... çok da işe yaradı ha :D

var bilgisayarım/ özelikler /gelişmiş/ayarlar/en iyi performansı seçin birde register mechanic,windows care, wintools u amatörler kullanmasın bilgisayarınızı açamassınız benden demesi

teşekkürler üstad dedklerini uyguladım işe yaradı sağol

super olmuş eline sağlık:durdurun:durdurun

Abi paylaşım yapalı 3 sene olmuş yani 3 sene de neler değişti siz biliyorsunuz ama bu öneriler hala işe yarıyor demek ki siz bu işi biliyorsunuz..

Paylaşım için teşekkür ederim

Geri