XP'de Maximum Performans

teşekkürler paylaşım için. emeğine sağlık.

giriş kısmında hakkatten doğru söylüyosun girdiğim bütün sitelerde hep kayıt defteri ilgili ayarlar yapılmasını söylüyolardı ve hiçte bi işe yaramıyodu gerçekten bilgisayarınızı uçurmak istiyorsanız illada yeni donanım almanız gerek yok bu işlermleri yapın işe yaradığını göreceksiniz

Ellerin Dert Görmesin Bea .Lamba Gibin Adamsın Aydınlattın Bizi Bea.Tşkler bizden

bu taşınmış bende bunu arıyordum programlar bölümüne taşındıgını yazsanız iyi olor

Konu Tekrardan Programlar Bölümünde OLup Sabitlenmi$tir..

cok saol süper bi paylasım emege saygı

eyvallah kardeş emek vermişsin ellerin dert görmesin emi:)

arkadaşım bu gün bu fornu inceledim ii çalışma yapmışsın eline sağlık bu bilgiyi ancak bu şekilde de anlatılabilir bence bu ayrı bir güzellik bilgiyi paylaşmanın güzelliğine ermişsiniz bencede en güzel olan bu ama başkaları hangi kapıdan bakar bilmem ama eline koluna ve güzel beynine sağlık

saol abi yaw bunları ılk defa duyuyorum hemen deniccem umarım işe yarar

teşekkurle arkadsım.bilgini paylaştıgın için

80 kişi bakar, faydalanır ama sadece 7 kişi teşekkür eder.Benim burdaki amacım teşekkür almak değil, sadece forumda ne kadar çok sömürgen olduğunu göstermek :) Bu bakanları 5-10 taneside zaten dökümanları hemen kopyalayıp başka forumlara yapıştırırlar ehehehe....

doğru sölüyorsun foruma bilgi almak için girmiştim!! ama yaptığım şey yanlıs biliyorum 2. msjım bu farkındaysan biraz garip oluyor die atmıyorum msj sayısı 2 olan birini zaten kimsenin önemsemiceni düşünüyorum...

ha birde yalakalık yapmak için yazanlardan gıcık olurum! yane içinden geliyorsa tesekkür eder birisi. ben zaten bunları alırken tesekkür ediyorum ama foruma yansıtmıyorum....

usta çok sagol işe yarar bilgiler ama verdigin programlar için keşke hangisi ne işe yaradıgıın anlatsaydın benim gibi acemi kişelerin işi daha kolay olurdu :D

Çok Teşekürler arkadasım Ellerine sağlık PayLasımın Cok GüzeL

Emeğe SaYgı..!

siz bole paylasşımlar yaptıkça umarım tesekkur eden her zaman olacak

Geri