XP'de Maximum Performans

emeğine sağLık kardeş çok teşekkürLer

link ölüüüüüüüüüüü link ölüüüüü indirdik boş çıktı aloooo

Linkler çalışıyorrrrrrrr.iyi bakın

Emeğine sağlık dosum dediklerini harfiyen yaptım.Gerekli programları indirip çalıştırdım.Şimdi C yi birleştiriyorum.İnşallah olumlu sonuç alırım.Neticeyi de bildiririm.

kardeşim çok teşekkür ederim mutlaka uygulucam emeğine sağlık kolay gelsin.
SAYGILARIMLA...

dostum teşekkürler.. dediklerini uyguladım.. hakketten farketti..peki benim kullandığım advance windows care pro-registery booster-spy eraser-speedupmypc-registery machine diye programlar var ve hepside lisanslı.. bunları kaldırmaya gerek var mı? yoksa bunlar da işe yararlı mı?

EmeĞİne SaĞlik

EMEĞİNE VE ELLERİNE SAĞLIK DOSTUM...EMEĞE DEVAM.....

tşk

kardeş emeğini çalıp başka forumlarda sergileyen soysuzlara aldırma...
bizer emeğe saygılıyız ve böyle bir paylaşım için tşk az kalır, ama elden bukadar geliyor sağolasın varolasın...

Merhaba .. Bende xp home edition yuklu .. cd yi taktim "" SFC /SCANNOW"" yazdim. windows dosya koruması dıye bırsey cıktı. neyse bar gıttıkce arttı ama ondan sonra bi anda " Windows
XP Professional" cd sini takın dıye bır uyarı geldı.yenıden dene dedım aynı ıstegı verdı bende ıptal dedım dvm ettım ama bunu her 10 sn de bır yapmaya basladı. Neden pro cd si istedi anlamadım. Suan pc de sp2 yuklu ama kendı taktıgım cd de sp2 yok o yuzden olabılırmı lutfen cvp veırrsenız sevinirim.
Eline vede emegine saglık..

helal gerçektende işe yaradı kardeşim sağolasın

abi çoooooooooook saol bunların dediklerine bakma moralini bozar bu insanlar

Geri